İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba bende kadınlar kahvesinde meryem ablaya baktırmsıtım öyle ayrıntı verdiki elim ayagım kitlendi:) ama dedikleri cıktımı derseniz cıkmadı ama gecmişi iyi bildi birde 2 sene önce kadınlar kahvesine gene gittim ismini hatırlayamadığım birbey tek tek anlatı evleneceğim kişiye kadar :) oda dk gene yaktım paramı cıkmaz dedim ama cıktı :))

bu dideme baktircak olan varsa anadolu yakasinda bi yerde bulusup cagiralim olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben aradim didemi konustum yarin gidiyorum bakalim karalama+kahve bakiyomus cikinca yazicam sizlere gorusumu

Bizde bi grup olarak yarın didem hanimdyz fala bile gerek kalmadan konuşması bile rahatlatan bi bayan çokta sevimli inş sizde memnun kalırsınız kendisinin tek sorunu zor ulaşılması onun dışında işi layıkıyla yapan az sayıda falcilardan denilebilir fallariniz güzel çıksın inş iyi akşamlar çıktıktan sonra yine bildiririm :)

Öncelikle merhaba hanımlar.. Ben geçtiğimiz eylül ekim ayında Falcı Sedat'a gittim Taksimdeki.. Adamın falda her dediği çıktı..Uzun süreli bir ilişkin var dedi.. Ailesi Ege'de yaşıyor ama O burda arkadaşlarıyla kalıyor dedi.. Doğruydu.. Konya'ya çok sık gidip gelmiş dedi.. Konya'da okuyordu o da doğru çıktı.. Direk ay olarak söyledi.. Aralığın ortasında biriyle tanışacaksın kafanı karıştıracak senin..Senden yaşça büyük.. Esmer ve şu andaki erkek arkadaşından daha uzun.. Böyle kalabalık bi ortamda tanışacaksınız ama arkadaş ortamı değil dedi.. O da doğru çıktı.. Hatta bu herif kafanı karıştırıyor diye sevgilinden ayrılacaksın ocağın başında dedi.. Beklesen,bi hafta sonra yüzük gelecek sana ama sen yüzüğü kabul etmeden bitireceksin dedi.. Bunlar da çıktı.. Daha aklıma gelmeyen bir çok şey anlattı.. Kuzenlerimle gittim ve kuzenimleriminki de çıktı.. Ancak şubatın başı gibi yanlış hatırlamıyorsam gittim tekrar cafeye.. Cafe'nin olduğu bina tadilata girmişti.. Bu sebeple Ne falcı Sedat vardı ortalıkta ne de cafe.. Acaba şu sıralar giden var mı taksime? Varsa cafe tadilattan çıktı mı? Ya da falcı sedat şu anda nerde bilen var mı?

Merhabalar...
Ben fal konusunda deneyimsiz sayılabilecek kadar az fal baktırdım dolayısıyla bu aksam bana fal bakan kişi hakkında yapacagim yorumlar ne kadar kayda değer onu da bilemiyorum.Bakırköy Duygum Cafe'de Bülent Bey'e kahve falı baktırdım.Kalemi kagıdı elime aldırdı yaz su söle olacak bu böle olacak dedi.Tarihler verdi.Tutarlı seyler söledi.Geçmiş ilişkime dair önemli saptamalarda bulundu.Ve su an ki karmasık duruma da benim düşündüğüm tarzda yorumlar yaptı dolayısıyla.Cok fazla soru sormadı ama kendisini onaylatma ihtiyacı vardı bunu farkediyorsunuz zaten.Falların içeriğinin anlatılmaması konusunda da cok hassasdı kalabalık bir gruptuk onlara da bunu yineledi.Bana memnun kaldın mı falından dedi en son bunlar olucaksa elbette mutlu olurum dedim.Gelecege dair zamanlar vermesi,söle söle olucak demesi cok garip geldi acıkcası.Ben de iyi bir gözlemciyimdir,karakter tahlillerim cok iyidir insanlara sordugum sorularla akıllarına okuyabildiğimi düşünürüm ama fallarda gelecegin görülebileceğine hiçbir zaman inanmam.Bazı saptamalarda bulunuyorlar ya olucak ya olmayacak zaten,cok da riskli değil ...

siz nasil ulastiniz bna cvp verdi ama biraxdan aricam seni dedi ondan snra cvp falan vermedi cok gitmek istiyodum

siz nasil ulastiniz bna cvp verdi ama biraxdan aricam seni dedi ondan snra cvp falan vermedi cok gitmek istiyodum

Arkadaşım malesef bizde gidemiyoruz başka güne kaldı amcası çok agirlasmis hastanedeydi görüştük telde duruma göre haber verecek öyle gidicez

Bu konuda Yasemin Şellik tavsiye ederim, netten arastirabilirsin.

QUOTE=kolombiya;35178571]kızlar kaç kişiye gittiysem hep aynı şeyi söylediler, yiğit de her gittiğimde söyledi. yaklaşık 6 aydır aralıkla gitmiştim başta önemsemedim. büyü olayını. ben de artık ciddi düşünmekteyim, yaşadığım şeyleri düşününce, ama ortada çok kötü niyetli insalar da var. herkese güvenmek olmaz, daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulanınız var mı? iyi bir hoca, hem kurşun döktürmek hem de büyü için?[/QUOTE]

kizlar suan andaca geldim umarim iyi cikar bu arada sizin bu meshur yigitiniz hangi yogit hangi cafede bakio

Umraniye Didem e gecen sene baktirmistim. Cok siradam ve hic birsey tutturamamisti.
Cezmi ye de 2 sene once baktirmistim, ozamanda soru cevap seklinde cok genel ortada bir faldi bisey anlamadim acikcasi cok pahali ayrica tekrar baktirmaya degermi bilmiyorum.

Bu hafta Laf cafe Andac a gittim ve gecmis simdiki konularla ilgili sasirtti beni. Yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim.

Cezmi nin dedikleri cikti mi sekerim? Ozel olmazsa ne demisti?

[/QUOTE]

Siz fayda gördünüz mü Yasemin Şellik ten....

Evet alan temizligi ve sifa calismasi yapmistik rahatlatmisti beni zor bir donemimde..
Kursunda dokuyor..

Siz fayda gördünüz mü Yasemin Şellik ten....[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…