Bizde bi grup olarak yarın didem hanimdyz fala bile gerek kalmadan konuşması bile rahatlatan bi bayan çokta sevimli inş sizde memnun kalırsınız kendisinin tek sorunu zor ulaşılması onun dışında işi layıkıyla yapan az sayıda falcilardan denilebilir fallariniz güzel çıksın inş iyi akşamlar çıktıktan sonra yine bildiririm :)
siz nasil ulastiniz bna cvp verdi ama biraxdan aricam seni dedi ondan snra cvp falan vermedi cok gitmek istiyodum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşım malesef bizde gidemiyoruz başka güne kaldı amcası çok agirlasmis hastanedeydi görüştük telde duruma göre haber verecek öyle gidicez
Ya şu parmaksız Sedat değilmi bu?Aynen banada hiçbi dediği çıkmamıştır.Elinden engeli olan sedat ise bana dediklerinden bi tanesi dahi cikmamistir bilginize...
Umraniye Didem e gecen sene baktirmistim. Cok siradam ve hic birsey tutturamamisti.
Cezmi ye de 2 sene once baktirmistim, ozamanda soru cevap seklinde cok genel ortada bir faldi bisey anlamadim acikcasi cok pahali ayrica tekrar baktirmaya degermi bilmiyorum.
Bu hafta Laf cafe Andac a gittim ve gecmis simdiki konularla ilgili sasirtti beni. Yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim.
Cezmi nin dedikleri cikti mi sekerim? Ozel olmazsa ne demisti?
[/QUOTE]Bu konuda Yasemin Şellik tavsiye ederim, netten arastirabilirsin.
QUOTE=kolombiya;35178571]kızlar kaç kişiye gittiysem hep aynı şeyi söylediler, yiğit de her gittiğimde söyledi. yaklaşık 6 aydır aralıkla gitmiştim başta önemsemedim. büyü olayını. ben de artık ciddi düşünmekteyim, yaşadığım şeyleri düşününce, ama ortada çok kötü niyetli insalar da var. herkese güvenmek olmaz, daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulanınız var mı? iyi bir hoca, hem kurşun döktürmek hem de büyü için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?