gönderdim ben, umarım memnun kalırsın
Yolladim burdan ama bi bak eger gelmediyse mail atarim..
CANIM BENİM SESİMİ DUYDUN BANA CEVAP VERDİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA ÇOK SAĞOL. DİDEM İ ARICAM PEKİ YİĞİTİN NUMARASINI DA VEREBİLİRSİN BANA ACABA YA DA DİGER ARKADAŞLAR GÖNDEREBİLİRLER Mİ MAİL ADRESİME
valla buldum ve yolladim yigitin numarasini da.. yeni uyesin görüyorum ve cok zor bi durum anliyorum.. mesaj atamamak.. o yuzden aramiza hos geldin :))
yak_den arkadaşım çok sağol msj atamıyorum burdan cevaplamak istedim yeni üyeyi nasıl yapılıyo bilmiyorum ama çok teşekkürlerrr gidip baktırdığımda ilk işim sizlere yazmak olacak çok mutlu ettiniz beniii
Sanıyorum forumda 100 yorum yazinca aciliyor özel mesajj..hadi bakalim haberlerinizo bekliyoruz :)
Arkadaslar ben bu yigite gittim ama beni bahsettiginiz kadar cok etkilememisti.. genel bi dal gibiydi .. kotu degildi ama.. ne bilim acaba o zaman icin mi formunda degildi bilemedim.. eski sayfalarda burak ile kiyaslamislar.
Ben burak i daha iyi bulmustum... bilgilerinize sunarim..
Yillar once universitede iken birine baktirmistim.. o kadin astroloji merkezi acmis diye duydum izmirde ama bulamadim.. onu gecersek .. 2 tane .. biri didem biri de izmir nergiz ..Yak_den No icin çok tesekkür ederim . Sizin şimdiye kadar en çok memnun kaldığınız kisi Didem hanım mıydı ?
Tatlim yaaa demekki yıldızım benim burakla.daha iyi tuttu.. bak kotu demiyorum .. zaten cokta cetrefilli bi hayatım yok :) bana isim soylediklerinde ve an ici dw yasadigim sikintinin ne zaman gececegini soulediklerinde mutlu oluyorum.. hele de tutarsa ..ohjjj superBence tam tersi canım.
Yiğit daha başarılı şak şak herseyi söylüyor insanın suratına. Akil mi okuyor tartışılır gelecek pek tutacak gibi durmasada bence buraktan daha başarılı yiğit.
Bende senden im bu konuda canım tutan fallara can feda :))Tatlim yaaa demekki yıldızım benim burakla.daha iyi tuttu.. bak kotu demiyorum .. zaten cokta cetrefilli bi hayatım yok :) bana isim soylediklerinde ve an ici dw yasadigim sikintinin ne zaman gececegini soulediklerinde mutlu oluyorum.. hele de tutarsa ..ohjjj super
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
kızlar selam
ümraniye dideme telefonda baktırıp cidden memnun kalan oldu mu? geçen bir nihal hanımdan bahsedildi telefonda bakıyor diye faciaydı :/
didem hanım nasıl ?
gönderdim ben, umarım memnun kalırsın
elmas hanımın numarasını bana da yollar mısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?