İstanbul'da Fal - Falcılar

Sanıyorum forumda 100 yorum yazinca aciliyor özel mesajj..hadi bakalim haberlerinizo bekliyoruz :)

Sanıyorum forumda 100 yorum yazinca aciliyor özel mesajj..hadi bakalim haberlerinizo bekliyoruz :)

en kısa zamanda yazacağımmmm hepinize teşekkürler günlerdir iki gözüm iki çeşme ne yapacağımı bilmeden sadece ağlarayak vakit geçiriyorum tesadüf eseri bu siteyle karşılaştım nerdeyse yorumların yarısını okudum inşallah beni rahatlacak şeyler söylerler çok fenalardayım allahıma sığınıyorum ama yinede bi umut ışık bilmiyorum ya çok kötü zamanlar geçiriyorum inşallah iyi şeyler duyarım hepinize teşekkür ediyorum iyiki üye olmuşum buraya :)

Bence tam tersi canım.
Yiğit daha başarılı şak şak herseyi söylüyor insanın suratına. Akil mi okuyor tartışılır gelecek pek tutacak gibi durmasada bence buraktan daha başarılı yiğit.

Bence tam tersi canım.
Yiğit daha başarılı şak şak herseyi söylüyor insanın suratına. Akil mi okuyor tartışılır gelecek pek tutacak gibi durmasada bence buraktan daha başarılı yiğit.
Tatlim yaaa demekki yıldızım benim burakla.daha iyi tuttu.. bak kotu demiyorum .. zaten cokta cetrefilli bi hayatım yok :) bana isim soylediklerinde ve an ici dw yasadigim sikintinin ne zaman gececegini soulediklerinde mutlu oluyorum.. hele de tutarsa ..ohjjj super

Bende senden im bu konuda canım tutan fallara can feda :))
Hepimiz in derdi aynı bir hayat kurabilmek sıkıntılar imizin bitmesi burda hiçbiri miz birbirimizi tanımıyor uz ama hepimiz kader ortağı yiz.
Hayatı zaten iyi giden ler in falcilara yolu ugramiyor,biz girdapta kalanlar o falci senin bu falci benim bir umut arıyoruz :))

Arkadaslar yigitin numarasini banada yollayabilirmisiniz bende yeni katildim birde bu yigit bakirkoy dejavu kafedeki yigit degil demi ?

asmin cafe Buket e gittim kızlar bu ara farklı olarak,buraya bilgi aktarmazsam içim rahat etmiyor :))

ben beğendim mevcut durumu çok isabetli bir şekilde ortaya koydu ileriye dönük dedikleri de tutarlı geldi bakalım hayırlısı olsun :))

kızlar selam
ümraniye dideme telefonda baktırıp cidden memnun kalan oldu mu? geçen bir nihal hanımdan bahsedildi telefonda bakıyor diye faciaydı :/
didem hanım nasıl ?

kızlar selam
ümraniye dideme telefonda baktırıp cidden memnun kalan oldu mu? geçen bir nihal hanımdan bahsedildi telefonda bakıyor diye faciaydı :/
didem hanım nasıl ?

Tatlim,ben didem hanima baktirmayi çok istedim ancak,verdigi randevularin hicbirine sadik olmadigi icin baktiramadim.surekli erteledi ve saatler verdi ancak dedigim gibi hicbirine uymadigi icin ben didem hanima baktirmaktan vazgectim.telle baktiracaktim.nasip olmadi.ben de merak edyrm telle baktirabilmeyi basaran var mi acaba?

arkadaslar merhaba bende yeniyim ve gitmedigim falci kalmadi msj hakkim yok bana yigitin numarasini bide didemin numarasini yollarmisiniz rica etsem. bu bakirkoydeki yigitten bahaediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…