İstanbul'da Fal - Falcılar

bakırköydeki yiğite gitmiştim aylar önce. şimdi arkadaşım istiyo numarasını. ben de numarayı kaybetmiştim. çok acil elinde olan varsa bana göndere bilir mi ??

bu arada çok memnun kalmıştım tavsiye isteyenlere tavsiyemdir. ancak istanbula gitmedğimden fal da baktırmadım. elinde olan varsa lütfen beklioyrum

beni de bilen bilir formda, koyu bir yiğitçi olarak, tek geçerim.bir çok arkadaşımı da yönlendirdim.memnun kaldılar ama yiğit kadınlar kulübünden müşteri istemiyor kızlar üzgünüm.

cnm biliyorum ben de. hatta bana siz kadınlar klübünden mi geldiniz ordakiler falcı falcı geziyo bi daha gelrseniz bakmam demişti :) gidemedim de zaten istanbulda oturmuyorum. ama arkadaşım gidecekmiş. beni çok sıkıştııryorlar. varsa numarası acil atar mısın ? gerçekten iyi bi falcı onalr da gitsin isterim
hem kk dan değil onlar

canım evet yiğit bana kızıcak belki ama madem önceden gittin yazıyorum özelden :)

ay canım ya allah razı olsun .evet gittim ama bi daha gidemiyorum. istanbula gidemedğimden ötürü. arkadaşım çok sevinecek. çok sevaba girdin :))

özelden yazamıyorum. bana direk isim vermişti. mesela bu kemal kim dedi bak onla ilgili şu olacak şu kişi görcek dedi ve aynen oldu. istanbllu olmadığımı söylememiştim. benim oturduğm şehrin adını söyledi. sen şurdn geliyorsun dedi zaten onu dedi şok oldum. devamı da gelince işte bu dedim.

Son düzenleme:
ay canım ya allah razı olsun .evet gittim ama bi daha gidemiyorum. istanbula gidemedğimden ötürü. arkadaşım çok sevinecek. çok sevaba girdin :))

ne demek canım rica ederim. aslında ben bile tedirgin oluyorum yiğit napsın, bir sürü sıkıntı oluyor ki istemiyor sanırım. o yüzden hiç karışmak istemiyorum açıkçası. senin adına da sevindim falın çıkmış hayırlısı olsun ...

papatya87 lütfen bana o gaziosmanpaşadaki elmasın numarasını verirmisin yeni üye oldum msj atamıyorum nolur bana yardım edin..

elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.

formu okudum elmastan çok bahsedliyo bana telefon numarasını msj atarsanız çok sevinirim ama çok acil yardımcı olun

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum bana önerebileceğiniz birini söyleyin şuan duymaya ihtiyacım okadar sey varki biraz olsun rahatlamam lazım yiğitten bahsediyosunuz varsa banada msj atarmısınız ve nerde bakırköydeyse hemen yarın giderim lütfen özelden msj atın numarasını şimdiden teşekkür ederim

Arkadaslar ben bu yigite gittim ama beni bahsettiginiz kadar cok etkilememisti.. genel bi dal gibiydi .. kotu degildi ama.. ne bilim acaba o zaman icin mi formunda degildi bilemedim.. eski sayfalarda burak ile kiyaslamislar.
Ben burak i daha iyi bulmustum... bilgilerinize sunarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…