Tamamdir anlastik cnm :)))Ayın 5indee sonra musait olucam ben sende ozamn lar müsait olursan takilirim sana
aynen, yiğit benim için de en iyisidir.
Ben kaldim, ilk tarihi cikti, ikincisi cikarsa mutlaka yazarim.
beni de bilen bilir formda, koyu bir yiğitçi olarak, tek geçerim.bir çok arkadaşımı da yönlendirdim.memnun kaldılar ama yiğit kadınlar kulübünden müşteri istemiyor kızlar üzgünüm.
cnm bahsettiğin bakırköydeki yiğit mi ? sarışın genç olan . eğer oysa numarasını atar mısın daha önce gittim numarasını kaybettm şimdi acil lazım da.
canım evet yiğit bana kızıcak belki ama madem önceden gittin yazıyorum özelden :)
ay canım ya allah razı olsun .evet gittim ama bi daha gidemiyorum. istanbula gidemedğimden ötürü. arkadaşım çok sevinecek. çok sevaba girdin :))
merhaba. bu bayan nerede tam olarak ve ne kadara bakıyoR?
6 ay önce amcamın kızı ablam ben toplanıp gaziosmanpaşadaki elmas a gittik kadın su falı bakıyor geçmişi tamamiyle bildi hemde kimsenin bilmediği içimde sır olan şeylere kadar eşimin ailesiyle ilgili herşeyi bildi şok olmuştum ben sırf bebeğim olcakmı diye gitmiştim aslında çaremin drlarda olduğunu bildiğim halde aptallıkmı diyim merakmı diyim bilemedim ve gittim ama çok rahatladım kaderimde 2 çocuk olduğunu ikisinin arasında 2.5 yaş olduğunu ilki erkek 2. kız olduğunu hatta çevremin baskısıyla 3.düşünceğimi ama yapmayacağımı söyledi sonrada 2012 yılında hamile kalacaksın dedi ve hiç inanasım gelmemişti çünkü eşimin ssk kapalıydı maddi durumumuz pekte iyi değildi yani doktora gidebilmem için hiçbir yolum yoktu bu yıl imkansız demiştim kadına benim tedavi sürem aylar sürer ki daha doktora gideceğim ne ara demiştim.
doktorluk birşeyin yok hormon bozukluğu var sende ama fısss bi gidip görün dra yeter demişti gerçektende hormonal sorunum var.
birde şunu eklemişti bebekle birlikte önce araba sonrada eviniz olacak maddi durumum iyi değilken içimden amma salladı demiştim.
ve sonuç kadına gittikten 2 ay sonra eşim bagkurlu oldu kendi işini kurdu maddi durumumuz düzeldi ben mart ayında doktora gittim mayıs ayında aşılamam yapıldı hormonal sorunun var ama yumurtlamana adetine engel değil deyip doktorum alternatiflere yöneldi yani herşey kısaca çok çabuk gelişti kimbilir belkide bu yıl gebe kalabilirim.
ve eşim 2013 yılının başında araba almayı kafasına koydu ona göre bütçesini hazırlıyor.
amcamın kızı o dönem hastaydı biranda gözbebekleri iltihaplandı hastanede yatmalar kortizon bir sürü tedavi oda bi umut falcıya gelmişti kadın 2 ay sonra iyileşeceksin dedi aynen öyle oldu 2 ay sonra drları iyileştin artık dediler.
ablam ısrarlarımıza dayanamayıp gelmişti ona büyü var dedi kadın muska falan verdi 2 tane okunmuş su falan büyü aileye yapılmış ama sen etkilenmişsin dedi kadın bugüne kadar hiç aşk ve iş teklifi gelmeyen ablama son 3 ayda 5 6 tane iş teklifi ve 2 3 erkekten çıkma teklifi geldi.
inanıp kendimi bi falcıya kaptırmak istemiyorum ama yaşadıklarımıza bakınca şaşırıyorum.
tabiki yinede herşeyi allah bilir.
selam, Rica etsem bu bayanın tel. gönderebilirmisiniz ...
elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.
cnm biliyorum ben de. hatta bana siz kadınlar klübünden mi geldiniz ordakiler falcı falcı geziyo bi daha gelrseniz bakmam demişti :) gidemedim de zaten istanbulda oturmuyorum. ama arkadaşım gidecekmiş. beni çok sıkıştııryorlar. varsa numarası acil atar mısın ? gerçekten iyi bi falcı onalr da gitsin isterim
hem kk dan değil onlar
Banada verirmisin numarasini
tamam canım yolluyorummm :)
formu okudum elmastan çok bahsedliyo bana telefon numarasını msj atarsanız çok sevinirim ama çok acil yardımcı olun
Elmasin numarasini bende alabilirmiyim?
misscherry lütfennn banada yollarmısın yiğitin numarasını çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?