Banka hesap nosu yok ki..Bi zahmet açsa.Birinin getirmesi gerek diyor.Parayı götürürsem yüzyüze baktırırım zaten.
Orayi ben de cozemedim
Parayı götürüp geri dönüp telefonla baktîrıcam:)
Ya kadın belki de yakında biri varsa o getirsin bağbında söyledi ama ....
Bilmiyorum Cherry benim işim bellide olmaz tepem atarsa gidip bi anda baktırabilirimde,haletiruhiyeme bağlı.
Merhaba mto_muhendisi,
Kadınlar kulubüne 2013te yazdığınız bir yazıda eskiden melekler kahvesinde çalışan Gülşen'in yeni kafesine gittiğinizi yazmışsınız.
Ben aylardır Gülşen'e ulaşmaya çalışıyorum.
Meleklerdeyken çok sık gidiyordum ama ayrıldığından beri ulaşamıyorum.
Melekler kahvesi de malum yerini söylemiyor.
Anladığım kadarıyla siz gitmişsiniz.
Yardımcı olursanız çooook sevinirim :)
İyi ki tesadüfen buldum sizi :)
Şimiden çok çok teşekkür ederim.
Cevabınızı bekleyeceğim.
Sevgiler,
Gizem
Gülşen Meleklerden sonra kendi kafesini açmıştı Cihangir'de Ailem cafe,ancak orayıda kapatmış,sonrası bende de yok .
Geçmiş sayfalardan hatırlıyorum Gülşen'in nosu vardı birilerinde ,foruma girip görmeleri gerek tabi mesajınızı,yardımcî olmaları için.Rica ederim.
İnanmıyorum ya..orayı da mı kapatmış
Tam buldum dedim yine kaçırdım demekki.
Başka arkadaşlardan yardımcı olacak biri var mıdır acaba?
Ya da siz öğrenirseniz bana da söylersiniz değil mi?
Bu arada çok çok teşekkür ederim geri dönüş için :)
244 46 47 cafenin numarasini eve yonlendirmis
[/QUOTE]Bir sebnemi denemedim.. sen denedin mi nasildi? Teli varmi?
Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e
Gulisss sen dideme baktirdin mi? Memnun kaldin mi? Bana dedikleri bo cok sey cikti...gelecel tarihleri teyid etmek icin soruyorum :)))
Canim biz senle hicran a gitmistik sanirim.. naptin bi daha gittin mi?
Yok cnm kimmiş o gitmedim..ayy şaşırdım kendime bende gitmedigim falci kalmamistir diyodum:))) 2012 yılı ölü yıl sadece falcidan falciya gittigim hiç cikmayan fallara umut bağlamalar fln..cok baglanmayin tecrübeliyim canm...
Geçmiş sayfalardan hatırlıyorum Gülşen'in nosu vardı birilerinde ,foruma girip görmeleri gerek tabi mesajınızı,yardımcî olmaları için.Rica ederim.
Aaa senin gibi eski bi üyeye hic yakıştı mi :))umut baglamiyorum ama seviyorum yaaaa.. zaman zaman ara verip zaman zaman bokunu çıkardığım dogrudur))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?