İstanbul'da Fal - Falcılar

Banka hesap nosu yok ki..Bi zahmet açsa.Birinin getirmesi gerek diyor.Parayı götürürsem yüzyüze baktırırım zaten.

Orayi ben de cozemedim [/QUOTE]

Parayı götürüp geri dönüp telefonla baktîrıcam:)
Ya kadın belki de yakında biri varsa o getirsin bağbında söyledi ama ....
Bilmiyorum Cherry benim işim bellide olmaz tepem atarsa gidip bi anda baktırabilirimde,haletiruhiyeme bağlı.

Orayi ben de cozemedim

Parayı götürüp geri dönüp telefonla baktîrıcam:)
Ya kadın belki de yakında biri varsa o getirsin bağbında söyledi ama ....
Bilmiyorum Cherry benim işim bellide olmaz tepem atarsa gidip bi anda baktırabilirimde,haletiruhiyeme bağlı.[/QUOTE]

Tesvik ediyorum, git git begenirsen ben de gidicim

Tesvik ediyorum, git git begenirsen ben de gidicim [/QUOTE]

Haziran olsun en azından,Cezmi'nin falıylada çok yakın tarih yorumları olmamış olur.

Merhaba mto_muhendisi,

Kadınlar kulubüne 2013te yazdığınız bir yazıda eskiden melekler kahvesinde çalışan Gülşen'in yeni kafesine gittiğinizi yazmışsınız.
Ben aylardır Gülşen'e ulaşmaya çalışıyorum.
Meleklerdeyken çok sık gidiyordum ama ayrıldığından beri ulaşamıyorum.
Melekler kahvesi de malum yerini söylemiyor.
Anladığım kadarıyla siz gitmişsiniz.
Yardımcı olursanız çooook sevinirim :)
İyi ki tesadüfen buldum sizi :)
Şimiden çok çok teşekkür ederim.
Cevabınızı bekleyeceğim.
Sevgiler,

Gizem

Gülşen Meleklerden sonra kendi kafesini açmıştı Cihangir'de Ailem cafe,ancak orayıda kapatmış,sonrası bende de yok .

İnanmıyorum ya..orayı da mı kapatmış
Tam buldum dedim yine kaçırdım demekki.
Başka arkadaşlardan yardımcı olacak biri var mıdır acaba?
Ya da siz öğrenirseniz bana da söylersiniz değil mi?
Bu arada çok çok teşekkür ederim geri dönüş için :)

Gülşen Meleklerden sonra kendi kafesini açmıştı Cihangir'de Ailem cafe,ancak orayıda kapatmış,sonrası bende de yok .

İnanmıyorum ya..orayı da mı kapatmış
Tam buldum dedim yine kaçırdım demekki.
Başka arkadaşlardan yardımcı olacak biri var mıdır acaba?
Ya da siz öğrenirseniz bana da söylersiniz değil mi?
Bu arada çok çok teşekkür ederim geri dönüş için :)

Geçmiş sayfalardan hatırlıyorum Gülşen'in nosu vardı birilerinde ,foruma girip görmeleri gerek tabi mesajınızı,yardımcî olmaları için.Rica ederim.

Gülşen abla artik evinde bakiyo gitmeden once aramaniz gerekiyor kabul ederse gidersiniz herkesi almiyor evine...zaten bende tutarlı olan bi gülşen bide laf cafe cigdem oldu ikisininde dediklerini zaman zaman yaşıyorm...hatta yakında yine giderim gülşen bahar depresyonu başladı bende o bütün negatifligimi alıyor. ..

Gulisss sen dideme baktirdin mi? Memnun kaldin mi? Bana dedikleri bo cok sey cikti...gelecel tarihleri teyid etmek icin soruyorum :)))

Yok cnm kimmiş o gitmedim..ayy şaşırdım kendime bende gitmedigim falci kalmamistir diyodum:))) 2012 yılı ölü yıl sadece falcidan falciya gittigim hiç cikmayan fallara umut bağlamalar fln..cok baglanmayin tecrübeliyim canm...

Canim biz senle hicran a gitmistik sanirim.. naptin bi daha gittin mi?[/QUOTE]

Evet hatirladim, yok gitmedim tabiki hic begenmedigimi ozamanda soylemistim, siz cok memnun kalmistiniz bana kadin bakarken o kadar uydurmaydiki sıkıntı badmisti, cikti mi sonuc nasil?

Canim biz senle hicran a gitmistik sanirim.. naptin bi daha gittin mi?

Evet hatirladim, yok gitmedim tabiki hic begenmedigimi ozamanda soylemistim, siz cok memnun kalmistiniz bana kadin bakarken o kadar uydurmaydiki sıkıntı badmisti, cikti mi sonuc nasil?[/QUOTE]

Çıkmadı valla.. ama sen dideme gittim iyi degil demissin.. 2 yil once bende gitmistim.. o zaman da begenmistim ama .. bu sene altin yilini yaşıyor bence..yakin zamanda olacak dedikleri oldu..bikac tarih daha var cikarsa soylerim ama biliosun ben anı ve yakin gelecegi merak eden biri olarak.. cok memnun kaldim

Aaa senin gibi eski bi üyeye hic yakıştı mi :))umut baglamiyorum ama seviyorum yaaaa.. zaman zaman ara verip zaman zaman bokunu çıkardığım dogrudur ))

Her iki dideme de gitmistim, gereksiz pembe tablo cizenlerden hoslanmiyorum, durumum belli sonucta ne anda ne de yakin zamanda cikan tek birsey olmadi..
Andac i cok begendim ben ciksa da cikmasada gecmis ve simdiki durumlari cok iyi ifade etti..

UOTE=yak_den;35376068]Evet hatirladim, yok gitmedim tabiki hic begenmedigimi ozamanda soylemistim, siz cok memnun kalmistiniz bana kadin bakarken o kadar uydurmaydiki sıkıntı badmisti, cikti mi sonuc nasil?[/QUOTE]

Çıkmadı valla.. ama sen dideme gittim iyi degil demissin.. 2 yil once bende gitmistim.. o zaman da begenmistim ama .. bu sene altin yilini yaşıyor bence..yakin zamanda olacak dedikleri oldu..bikac tarih daha var cikarsa soylerim ama biliosun ben anı ve yakin gelecegi merak eden biri olarak.. cok memnun kaldim[/QUOTE]

Aaa senin gibi eski bi üyeye hic yakıştı mi :))umut baglamiyorum ama seviyorum yaaaa.. zaman zaman ara verip zaman zaman bokunu çıkardığım dogrudur ))

Valla Allah bizi affetsin:))) bende öyle bu arada gittigim bütün falcilar adam doncek sana demişti yalvarcak demisti bi gülşen abla bide laf cafe çigdem cok mutlu evlenck o kızla ama mutsz olcaklr 2yila kalmaz bosanir dediler adam evlendi aldattigi kizla bekliyorum bosanmalarini ama aldatilsin istiyorum o sebeple bosanir inş bekliyorum:))) dedikleri ciksin ikisinide alnindan opcem:))) çigdem arkadasin biriyle tanistitck olumlu olcak dedi bi arkadaş aradı biriyle tanistircam diye kendimi haxir hissettigimde önümüzdeki günlerde taniscam cigdemin dedigi çıkarsa soyluycem sizlerede:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…