Hımm yani Cezmi'nin dediği tutmadı demek o dönem içinde.Bende baktırdım ama yeni olduğu için gelecek konusunda deneyebileceğim bi mevzu olmadı henüz.Çok büyük bi çoğunluk memnun Cezmi'den ama- garantisi yok hiçbi falın ve falcının- demekle kastettiğim budur işte.Yasemin Şellik'i ilk kez duydum ama...O donem yeni tanistigim biri vardi onu sormustum.. bana dedigi kirk yilda bir kus tutmussun.. bu adam sana asik olacak ama sen istemiyceksin...
Adama ben asik oldum ama iliski baslamadi bile.. yani alakasiz bir faldi..
[/QUOTE]Evet alan temizligi ve sifa calismasi yapmistik rahatlatmisti beni zor bir donemimde..
Kursunda dokuyor..
Siz fayda gördünüz mü Yasemin Şellik ten....
Alcanzar laf cafe andac i denemismiydin?
Ben begendim ama eski yorumlari goremiyorum, baktiranlar yorumlarini yazabilirmi?
Alcanzar laf cafe andac i denemismiydin?
Ben begendim ama eski yorumlari goremiyorum, baktiranlar yorumlarini yazabilirmi?
[/QUOTE]Canim Mercan a da baktirmistim ben onceki sene telde uzun bakiyor ama yok laf salatasi yapanlardan hoslanmiyorum ben.. elmira gibi mercan gibi.. bos geliyor bana..
QUOTE=alcanzar;35371261]Bu arada Mercan Sayhan ile telefonda gòrüştüm,bilgi aldım kendisinden.Bu topiğin eski yorumlarının popüler ismi Mercan.Olumlu yorumların yanı sıra reklam olduğu iddialarını içeren mesajlar okuduğum için bilemedim doğrusu.Hayır reklam değil diyenlerde mevcut.Geçmiş yorumlar dürüstmü ,doğrumu değilmi?
Tabiki yazıyorum Cezmi'yi.Mercan böyle diyosan onada bi çarpı atar yeni arayışlara girerim.Elmira ne faciaydı ya,evine ayağına kadar gitmiştim üç sene önce ,o zaman 75 tl idi,vay vay neler gelmiş geçmiş yahu...
[/QUOTE]Bir sebnemi denemedim.. sen denedin mi nasildi? Teli varmi?
Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e
Tabiki yazıyorum Cezmi'yi.Mercan böyle diyosan onada bi çarpı atar yeni arayışlara girerim.Elmira ne faciaydı ya,evine ayağına kadar gitmiştim üç sene önce ,o zaman 75 tl idi,vay vay neler gelmiş geçmiş yahu...
taksimdeyim kime baktirsam gecen hasana baktirdim ama bilmiyorum artik kafayi yeme noktasindayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erenköy değilki Suadiye be Cherry.Birde biraz ukala gibi geldi o kadın bana telefonda,yani lafı ağzından cımbızla aldığımız,soruyu bile zor sorduğumuz tarzda biri çıkması muhtemel.Eski yorumlarda kişileri çok karıştırdığına dair yorumlar var,olayı biliyor okey ama Ayşe yerine Fatma'yı anlatıyor,yerine oturtmak kişinin kendisine kalmış,kararsızım Şebnem için bilemiyorum.[/QUOTE]Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e
Erenköy değilki Suadiye be Cherry.Birde biraz ukala gibi geldi o kadın bana telefonda,yani lafı ağzından cımbızla aldığımız,soruyu bile zor sorduğumuz tarzda biri çıkması muhtemel.Eski yorumlarda kişileri çok karıştırdığına dair yorumlar var,olayı biliyor okey ama Ayşe yerine Fatma'yı anlatıyor,yerine oturtmak kişinin kendisine kalmış,kararsızım Şebnem için bilemiyorum.
Telefonda bakmaya yanassa tum dertlerimiz bitecek ama ona da yanasmadi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?