İstanbul'da Fal - Falcılar

O donem yeni tanistigim biri vardi onu sormustum.. bana dedigi kirk yilda bir kus tutmussun.. bu adam sana asik olacak ama sen istemiyceksin...
Adama ben asik oldum ama iliski baslamadi bile.. yani alakasiz bir faldi..
Hımm yani Cezmi'nin dediği tutmadı demek o dönem içinde.Bende baktırdım ama yeni olduğu için gelecek konusunda deneyebileceğim bi mevzu olmadı henüz.Çok büyük bi çoğunluk memnun Cezmi'den ama- garantisi yok hiçbi falın ve falcının- demekle kastettiğim budur işte.Yasemin Şellik'i ilk kez duydum ama...

Evet alan temizligi ve sifa calismasi yapmistik rahatlatmisti beni zor bir donemimde..
Kursunda dokuyor..

Siz fayda gördünüz mü Yasemin Şellik ten....
[/QUOTE]

Tarot vs.. bakarmı bu hatun?Yoksa sadece simyacı dokunuşu,şifa çalışmalarımı var?

Cezminin cok eski yorumlarindan etkilenerek baktirmistim bende.. yorumlarla bana bakilan fal tutmuyordu o donemde burda yazmistim zaten bana sorduktan sonra ne anlami var.. belkude 10 sene oncesinde cok iyiydi, artik eskisi gibi olmayabilir.. yeni baktiranlarin dusuncelerini almak lazim.

Yasemin Sellik falci degil, fal baktirmayin enerji alaninizi kimseye acmayin der hep.. iyi bir sifaci.

QUOTE=alcanzar;35370286]Hımm yani Cezmi'nin dediği tutmadı demek o dönem içinde.Bende baktırdım ama yeni olduğu için gelecek konusunda deneyebileceğim bi mevzu olmadı henüz.Çok büyük bi çoğunluk memnun Cezmi'den ama- garantisi yok hiçbi falın ve falcının- demekle kastettiğim budur işte.Yasemin Şellik'i ilk kez duydum ama...[/QUOTE]

Alcanzar laf cafe andac i denemismiydin?
Ben begendim ama eski yorumlari goremiyorum, baktiranlar yorumlarini yazabilirmi?

Siz fayda gördünüz mü Yasemin Şellik ten....[/QUOTE]

falimpir lebudayi tavsiye ederim. Ben ona tarot gonderdim, o bana baba tarafindan annene yapilan buyu var dedi ve kim oldugunu da tarif etti, kim oldugunu da net anladim. Enerji temizlemesi icin recete yapti

Ben begendim ama eski yorumlari goremiyorum, baktiranlar yorumlarini yazabilirmi?

Andaç uzun zamandîr yazılıyor ama denemedim,çok sıra beklendiği sòyleniyor üstelik,saatlerce bekleyemem açıkçası.An itibariyle iyi olan falcılardan uzak durmam gerektiğini öğrendim artık.Sanırım durum analizinde kendilerini ispatlamak için tüm enerjilerini bıraktıklarından, gelecekte olaganüstü başarısız oluyorlar.
Cezmi konusunda ise bende tüm geçmiş sayfaları aradım taradım,diyebilirimki yüzde seksenlik bir gurup memnun,senin yorumunuda hatırlıyorum çok içine sinmemiş o zamanda.Bakalım bekleyip göreceğim kendi falım adına.
Cafe falcıları içinde taksim sembol Birsen denenebilir aklında olsun,cafe standartı üstündedir performansı."Denge anlamında"sözünü çok kullanır ama hatun esaslı yorum yapar.
Arayışlarım sürüyor velhasıl,falda doyumsuzum kardeş..

Bu arada Mercan Sayhan ile telefonda gòrüştüm,bilgi aldım kendisinden.Bu topiğin eski yorumlarının popüler ismi Mercan.Olumlu yorumların yanı sıra reklam olduğu iddialarını içeren mesajlar okuduğum için bilemedim doğrusu.Hayır reklam değil diyenlerde mevcut.Geçmiş yorumlar dürüstmü ,doğrumu değilmi?

Birsuredir fal konusuna uzaktim baktirmiyordum simdi yine geldiler.. Cezmiyi tekrar mi denesem? Telini silmistim rica etsem bana yazabilirmisin?

QUOTE=alcanzar;35371010]Andaç uzun zamandîr yazılıyor ama denemedim,çok sıra beklendiği sòyleniyor üstelik,saatlerce bekleyemem açıkçası.An itibariyle iyi olan falcılardan uzak durmam gerektiğini öğrendim artık.Sanırım durum analizinde kendilerini ispatlamak için tüm enerjilerini bıraktıklarından, gelecekte olaganüstü başarısız oluyorlar.
Cezmi konusunda ise bende tüm geçmiş sayfaları aradım taradım,diyebilirimki yüzde seksenlik bir gurup memnun,senin yorumunuda hatırlıyorum çok içine sinmemiş o zamanda.Bakalım bekleyip göreceğim kendi falım adına.
Cafe falcıları içinde taksim sembol Birsen denenebilir aklında olsun,cafe standartı üstündedir performansı."Denge anlamında"sözünü çok kullanır ama hatun esaslı yorum yapar.
Arayışlarım sürüyor velhasıl,falda doyumsuzum kardeş..[/QUOTE]

Canim Mercan a da baktirmistim ben onceki sene telde uzun bakiyor ama yok laf salatasi yapanlardan hoslanmiyorum ben.. elmira gibi mercan gibi.. bos geliyor bana..

QUOTE=alcanzar;35371261]Bu arada Mercan Sayhan ile telefonda gòrüştüm,bilgi aldım kendisinden.Bu topiğin eski yorumlarının popüler ismi Mercan.Olumlu yorumların yanı sıra reklam olduğu iddialarını içeren mesajlar okuduğum için bilemedim doğrusu.Hayır reklam değil diyenlerde mevcut.Geçmiş yorumlar dürüstmü ,doğrumu değilmi?[/QUOTE]

[/QUOTE]

Tabiki yazıyorum Cezmi'yi.Mercan böyle diyosan onada bi çarpı atar yeni arayışlara girerim.Elmira ne faciaydı ya,evine ayağına kadar gitmiştim üç sene önce ,o zaman 75 tl idi,vay vay neler gelmiş geçmiş yahu...

Tabiki yazıyorum Cezmi'yi.Mercan böyle diyosan onada bi çarpı atar yeni arayışlara girerim.Elmira ne faciaydı ya,evine ayağına kadar gitmiştim üç sene önce ,o zaman 75 tl idi,vay vay neler gelmiş geçmiş yahu...[/QUOTE]

Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e

Bir sebnemi denemedim.. sen denedin mi nasildi? Teli varmi?

Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e[/QUOTE]

taksimdeyim kime baktirsam gecen hasana baktirdim ama bilmiyorum artik kafayi yeme noktasindayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e[/QUOTE]
Erenköy değilki Suadiye be Cherry.Birde biraz ukala gibi geldi o kadın bana telefonda,yani lafı ağzından cımbızla aldığımız,soruyu bile zor sorduğumuz tarzda biri çıkması muhtemel.Eski yorumlarda kişileri çok karıştırdığına dair yorumlar var,olayı biliyor okey ama Ayşe yerine Fatma'yı anlatıyor,yerine oturtmak kişinin kendisine kalmış,kararsızım Şebnem için bilemiyorum.

taksimdeyim kime baktirsam gecen hasana baktirdim ama bilmiyorum artik kafayi yeme noktasindayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sembol Birsen yada Asmin Buket .İkiside Ayhan ışık sokakta.

Yapma etme ablamiz, gel gidelim Erenkoy Sebnem e
Erenköy değilki Suadiye be Cherry.Birde biraz ukala gibi geldi o kadın bana telefonda,yani lafı ağzından cımbızla aldığımız,soruyu bile zor sorduğumuz tarzda biri çıkması muhtemel.Eski yorumlarda kişileri çok karıştırdığına dair yorumlar var,olayı biliyor okey ama Ayşe yerine Fatma'yı anlatıyor,yerine oturtmak kişinin kendisine kalmış,kararsızım Şebnem için bilemiyorum.[/QUOTE]

Telefonda bakmaya yanassa tum dertlerimiz bitecek ama ona da yanasmadi iste.

Telefonda bakmaya yanassa tum dertlerimiz bitecek ama ona da yanasmadi iste.[/QUOTE]

Banka hesap nosu yok ki..Bi zahmet açsa.Birinin getirmesi gerek diyor.Parayı götürürsem yüzyüze baktırırım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…