Valla Allah bizi affetsin:))) bende öyle bu arada gittigim bütün falcilar adam doncek sana demişti yalvarcak demisti bi gülşen abla bide laf cafe çigdem cok mutlu evlenck o kızla ama mutsz olcaklr 2yila kalmaz bosanir dediler adam evlendi aldattigi kizla bekliyorum bosanmalarini ama aldatilsin istiyorum o sebeple bosanir inş bekliyorum:))) dedikleri ciksin ikisinide alnindan opcem:))) çigdem arkadasin biriyle tanistitck olumlu olcak dedi bi arkadaş aradı biriyle tanistircam diye kendimi haxir hissettigimde önümüzdeki günlerde taniscam cigdemin dedigi çıkarsa soyluycem sizlerede:)))
Gulisss sen dideme baktirdin mi? Memnun kaldin mi? Bana dedikleri bo cok sey cikti...gelecel tarihleri teyid etmek icin soruyorum :)))
Valla cnm duanin kötüsü beddua dir ama .. biz şunu bilelim. . Kimse yasattigini yaşamadan ölmez. .. sen yüreğinin ferah tut. .
merhaba arkadaslar bende bır cok yerde baktırdım aradagımı tam bulamadım yanlız en etkıleyıcı olan arkadas bundan 5 sene once bakırköyde baktırmıstım medyum dılek cafede cengız vardı cok zaman aradım bu arkadası telefonunu degısmıs birde cafe kapanmıs tesaduf bakırköyde karsılanstım yıldıznameye kadar bakıyor bu arkadasdan sonrada bır cok kısıye baktırdım ıclerınde ıyı bakanda var ama tam ıstenılen cevapları bırtek bunda aldım dıyebılırım...
Bu Didem hangisi?
Butun falcilarin isimleri ayni mi kardesim cozemedim
Beni aldatip o kadar yılımı aldigi icin cok ah ettim Allah biliyor hepde şu şekilde.: bana ne yasattiysan aynisini yaşa duyuyum diye ki duyarim annemin akrabasi olur kendileri mutluluk haberlerini aldim nikah fotolarini gördüm yani ediyom işte yuregim ediyor dilim değil o kadar neyse burasi fal yorumları icindi kaptırdım kendimi yine:))) Kusura bakmayın.
bence gülşen e giden boş dönmez bilginize uzun uzun bakar rahatlarsiniz:)))
Ümraniyedeki didem bu .. Karalama ve kahve bakıyr 40 liraya .. ben daha önce de baktırmıstım 2 yıl kadar önce ..geçen sefer yine baktırdım ... çok memnunum .. tavsiye ederim..
telefonda bakar mı acaba?
bakar ben dün baktırdım ama kendisi evli ve 2 çocuk annesi oldugu için sürekli müsait olamıyor ... millet bi sürü yazmıs.. yok ulasamıyoruz filan diye .. herkesi anlamak lazım .. ben tavsiye ediyorum .. tlf yada yüzyüze bi fark olmayan nadir falcılardan ...
bakar ben dün baktırdım ama kendisi evli ve 2 çocuk annesi oldugu için sürekli müsait olamıyor ... millet bi sürü yazmıs.. yok ulasamıyoruz filan diye .. herkesi anlamak lazım .. ben tavsiye ediyorum .. tlf yada yüzyüze bi fark olmayan nadir falcılardan ...
Sekerim bana numarayi gondermistin sanirim ama ben mesaji silmisimTekrar gonderebilir misin? Bir de ozel olmazsa, neleri cikti yazar misin?
telefonda ne bakıyor? rica etsem bana özel mesaj yolu ile telefonu ve görüşünüzü ufakça da olsa yazabilir misiniz?
Iyi bilirim kimyayı. Anı bilir ama gelecekte fena tırt. Çok denedim ıhıhhh:)
yazdım canım yukarda .. özelden yazacak kaadar özel bişi yok .. telefonda şöyle oldu .. ben anne ismini ve doğum yılını verdim.. klasik bilgiler.. o baktı sonra beni aradı .. anlattı.. biraz geç oldu ama yine de oldu .. herkes endişeniyor.. ben sabah aktardım hesabına parayı ... öyle şeyleri de sorun etmiyor .. istediğin şeyi sor ..
herkes de yüzde yüz tutacak değil,ayhana gitmekle bi şey kaybetmezsiniz,bana öyle denk gelmiş olabilir
yazdım canım yukarda .. özelden yazacak kaadar özel bişi yok .. telefonda şöyle oldu .. ben anne ismini ve doğum yılını verdim.. klasik bilgiler.. o baktı sonra beni aradı .. anlattı.. biraz geç oldu ama yine de oldu .. herkes endişeniyor.. ben sabah aktardım hesabına parayı ... öyle şeyleri de sorun etmiyor .. istediğin şeyi sor ..
Ortalama ilk baktığında yarim saat sürdü. .ama telefonda zaten yeni baktığı icin benim sorularimin cevabi bi 10 dk sürdü. . Zaten cok uygun 40 liraya bakiyor.. bi keresinde Hünkar diye birine baktirmistim bende tlf da kadin izmirdemi neydi.. ani ve yakin tarihi bildi diye gobek atmistik ama sonrasi gelmedi.. bi daha vermem 100 lira. . Boyle dellenince dideme sorar rahatlarim 40 liraya :) psikologa gitsek seansi 200 _300 :)bir kere telefondan baktırdım çok kısa bakmıştı falcı anladıgım kadarıyla da konsantre olamamıştı kötü baktı çünkü baya. sadece kişisel özelliklerimi falan bilmişti o kadar. gelecek tamamen saçmalık olarak çıkmıştı. 100 lira verdigimle kalmıştım. Didem uzun bakıyor mu bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?