Ortalama ilk baktığında yarim saat sürdü. .ama telefonda zaten yeni baktığı icin benim sorularimin cevabi bi 10 dk sürdü. . Zaten cok uygun 40 liraya bakiyor.. bi keresinde Hünkar diye birine baktirmistim bende tlf da kadin izmirdemi neydi.. ani ve yakin tarihi bildi diye gobek atmistik ama sonrasi gelmedi.. bi daha vermem 100 lira. . Boyle dellenince dideme sorar rahatlarim 40 liraya :) psikologa gitsek seansi 200 _300 :)
Canim valla gunahini almamak lazim.. ben dun tlf da baktirdim ama yukardada yazdim daha yeni oldugu icin kisa surdu.. sonucta birine bakacak vakti olur.. sonra musait olamamistir..bana da ozelden biri yazdi..paraci diyordunuz ama didem hanim önce bana fal bakti parasini ertesi gun yatirdim diye yazmis.. yaa dusunsenize ailesi olan biri her dakika musait olamayabilir..
yok canım demek istediğim o değil yalan söylemesi hoş bişey değil. birine müsait birine değil birimize amcam hasta...bunu da saatler sonra söylüyor ama hang,si doğru.Ben her şeyden önce dürüstlüğe önem veriyorum ,insanları aptal yerine koymak hoş değil muhtaçmışız gibi görüyorlar.
bende forumu uzun zamandır takip ediyordum ancak yeni üye oldum.
Andaç: özellikle şu anı çok iyi bildi. kişinin ismindeki bir çok harfi verdi. karakter özellikleri, yaşadıklarım vs çok güzel yerine oturdu. ileriye yönelik haziranın ilk haftası dedim bakalım göreceğiz ancak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. uzun zamandır ağzım açık ayrıldığım ender falcılardan oldu.
symbol beşiktaş nihal: anlatıldığı kadar başarılı bulmadım. sadece tek bir kişi ve tek bir konu üzerinde durdu ve aynı şeyleri evirip çevirip farklı cümlelerle anlattı. çok da isabetli olmadı. örneğin bir kişiyle ilgili bir yanlış anlaşılma olmuş bu yüzden kopmuşsunuz dedi ama direk gözümle gördüğüm bir şeydi yanlış anlaşılmalık bir durum yoktu. Kendi iç dünyanızı çok güzel anlatıyor. Tarih olarak 8 haziran dedi ve bu tarih andaçla çok iyi örtüşüyor bekleyip göreceğiz.
Dejavu cafe yiğit: sanırım sürekli bahsedilen yiğit diye gittim ama farklı kişiler anladığım kadarıyla yiğit evde bakıyor demişsiniz. tam bir fiyaskoydu. yaşını soruyor, hayatında birisi var mı diye soruyor, hangi bölümü okuyorsun diye soruyor, kişinin baş harfi ne ismi kaç harfli diye soruyor. eh zaten bunlardan sonra yorum yapmak çok da zor olmasa gerek... Baban sana çok düşkün seni çok seviyor dedi oysa babam hayatta değil kaybedeli 8 yıl oldu. benim falcı anlayışım şahsen şey bile sormadan her şeyi anlatabilmeli.
Melekler kahvesi kadir: kadirin bazı dönemleri var sanıyorum havasında olması gerek. Bana bir dönem gittiğimde taşınacaksın şu an 3.katta oturuyorsun yeni oturacağın yerde 3.kat olacak demişti. 4 ay sonra 3. kat bir yere taşındım. Hayatındaki kişinin bir hatasını yakalayacaksın şubat ortası dedi. Ve bitiren sen olacaksın dedi. Ancak bu imkansızdı hem kolay kolay ilişkilerde bitiren taraf ben olmam hem de şubat ortası o yurtdışında olacaktı. Ancak işleri uzadı tam da dediği gibi şubat ortası ayrıldık. yaşlı birisi var onun ölüm haberini alacaksınız dedi. Babaannem 2.5 ay sonra vefat etti. Ancak sonrasında gittiğimde hiç bir söylediği tutmadı çıkmadı. En az 4-5 kere baktırmışımdır. Bir sefer hayran bıraktıysa diğer sefer boşa para verdim dedirtebiliyor.
Melekler kahvesi eren: Özellikle şimdiyi çok iyi biliyor kişilerin tipleri burçları ismindeki harfleri hepsini sayıyor. ancak geleceğe yönelik söylediği şeyler çıkmıyor yine Eren'e de en az 3-4 kere baktırmışımdır.
arkadasım cok haklısın aslında durustluk cok onemlı ama bende okuyunca yazmak ıstedım didem hanımı bulana kadar bende cok falcı gezdım yerı gelıyodu gunde ıkı tane bırden gıdıyordum sonra kendı aptallıgıma uzuldum bır falcı parayı alana kadar ıyı kı soledıkelrının cıkması bı ıhtımal arkasından soru sormak ne mumkun ınsanlıga gelınce didem hanıma emın ol bunu yurekten soyluyorum falı gec normal zamanda ısınle alakalı puruzu bıle arar sorarsın sadece bırkere fal baktırabılsen daha ıyı anlarsın zaten ne demek ıstedıgımı. en azından kendı adıma soyleyebılırım uzun zamandır tanıyorum kendısını zaman zaman ben bıle kaybettım aradım bulamadım bana hakkı cok gectı cok yardımları oldu o sadece bır falcı degıl ben onun ıcın oyle soyluyorum :) ve bız bır grubuz 7 kısı 20 gunde bır kesınlıkle ya cagırırız gelır ya bız gıderız oyuzden gercekten on yargılı olmayalım bu ayı hastalık ayı ılan ettım dedı bız dahı daha gıdemedık telde konusabılıyoruz :) iyi aksamlar
yiğitin numarası mı değişti kızlar?
slm hiç fal baktıran biri değildim bi arkadaşımın ısrarı üzerine yaklaşık 2 ay önce Bakırköyde medyum Cengize yıldızname baktırdım ve söyledikleri karşısında ağzım açık kaldı.Bi nişana gitçektim orda iki kadının beni görüp ablama soracağını söylemişti aynen dediği gibi oldu ,sınava gircektim sınavın nasıl geçeceğini hayatımdaki insanı ve daha birçok şeyi tek tek söyledi üstelik sadece anne baba adı ve doğum tarihimi söyledim.ben söyledikleri karşısında gerçekten çok şaşırdım ve çok memnun kaldım .
sızın yıgıt dedıgınız arkadası ben tanımıyorum ama gordugum kadarı ıle pek memnun kalan olmamıs cengiz tek kelıme ıle mukemmel fakat telde bakmaz anca hatır rıca ıcın bır kac soruyu cevaplar oda musaıt olursa sevdıgı kısılerebence bı deneyın özü sözü bir cok saygılı bır arkadas ...
ilk derken bır yere cevap yazmak ıcın 10 yıllık kullanıcı olmaya gerek yok şöyle sölim herkez merakını ve memnun kaldıgını yazmakda özgur 5500 sayfalık konuyu ıncelersek acıkca bellı olur sanırım ayrıca ne iş kelimesi hoş degıl demi?ikinizinde ilk mesaj ve ikinizde cengiz ne iş?
sızın yıgıt dedıgınız arkadası ben tanımıyorum ama gordugum kadarı ıle pek memnun kalan olmamıs cengiz tek kelıme ıle mukemmel fakat telde bakmaz anca hatır rıca ıcın bır kac soruyu cevaplar oda musaıt olursa sevdıgı kısılerebence bı deneyın özü sözü bir cok saygılı bır arkadas ...
Bugun kismetse baktiricam ama bana fal baktiktan sonra para alacagini, hatta ertesi gun yatirsam da olabilecegini soyledi. Pek dolandirici isi gelmedi bana, ne dersiniz? Ayrica cok da kibar bir bayan. Neyse baktirinca yorum yapicam.
yiğit bakırköyde evinde bakıyormus su ve tarot dedi 50tl dedi gidicem ve göreceğim insallaaaahh saatler bi türlü geçmiyo sabırsızlanıyorum valla :)) inşallah okuduğum yorumlara göre genel memnun yiğitten bakalım akşama ilk işim size yazmak olacak :)
Andaç bakırköy laf cafedeAndaç hangi cafede acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?