Kizlarrr ve bugun beklenen an geldi aksam is cikisi yigit'e gidiyorum cikis saatimi bekliyorum insallah beni rahatlatacak seyler soyler... aksam olmasini sabirsizlikla bekliyorum sonucu yazacagim burdan.. didemlede gorustum valla acik acik numarasini burdan aldigimi soyledim once guldu cok datlu bi ses tonu var ne zaman gelmek istersen ara dedi ama burdan kimseye bakmiyomus banada samimi oldugun icin bakicam dedi valla didemi suan beklemeye aldim bu aksam once yigit diyorum ve aksama yazacagim sizlere gorusuruzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar, Ayhan nerede ve kaça fal bakıyor acaba?
Kizlarrr ve bugun beklenen an geldi aksam is cikisi yigit'e gidiyorum cikis saatimi bekliyorum insallah beni rahatlatacak seyler soyler... aksam olmasini sabirsizlikla bekliyorum sonucu yazacagim burdan.. didemlede gorustum valla acik acik numarasini burdan aldigimi soyledim once guldu cok datlu bi ses tonu var ne zaman gelmek istersen ara dedi ama burdan kimseye bakmiyomus banada samimi oldugun icin bakicam dedi valla didemi suan beklemeye aldim bu aksam once yigit diyorum ve aksama yazacagim sizlere gorusuruzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
La porte cafe var Kadikoy de.. orda bi ayhan vardi.. 40 yada 50 idi.. 5 dk sürüyor. Bni hic tatmin etmedi... hafif şey biri. . Degisik yani :)))
Himm kotuymus oyleyse. Yigit ne kadara bakiyordu ve nerede?
Hahaha ona da gittim. . Bakırköy de telve mi ne öyle bi kafede bakiyordu.. orda bi meydan var oraya yakındı. . Burdan cok sevdigim bi arkadasimla gitmiştik. . Ama burda bahsedildigi kadar tatmin olmamistim.. hatta daha once de yazdim.. gerci benim cok cetrefilli bi hayatim yok .. ama 2. Kez gitmem.. sen sor ben kesin gitmisimdir :))))La porte cafe var Kadikoy de.. orda bi ayhan vardi.. 40 yada 50 idi.. 5 dk sürüyor. Bni hic tatmin etmedi... hafif şey biri. . Degisik yani :)))
Himm kotuymus oyleyse. Yigit ne kadara bakiyordu ve nerede?
Gülşen evinde mi bakıyor ... nerde ne kadar ?
Baktirdim cnm ben.. agzi biraz bozuktur.. kufreder.. ama seni tanıyorum ben.. hicrani begenmedin onu da begenmezsin .. genel gelir yani sana :)Farketmez cafe gunay a baktiran oldumu?
Evinde bakiyo cnm 30tl aradığında sana tarif ediyo eyupde gayet kolay bi yerde.hem enaz 30dk bskar kahve tarot fincani tek tek inceler şekilleri cizer cok iyi yani ve tutarlidir cogunlukla ben begeniyorum zatn bos bi kadinda degil hisleri cok kuvvetli
Evinde bakiyo cnm 30tl aradığında sana tarif ediyo eyupde gayet kolay bi yerde.hem enaz 30dk bskar kahve tarot fincani tek tek inceler şekilleri cizer cok iyi yani ve tutarlidir cogunlukla ben begeniyorum zatn bos bi kadinda degil hisleri cok kuvvetli
yollarım canım .. neleri çıktı .. mmmm sevgilim adı .. işi ile ilgili gelişmeler.. doktor olayları .. didem gündüz söyledi akşam benimki aynını anlattı ... böyle böyle oldu diye.. o gün limoniydik didem aksam yüzyüze geliceksiniz dedi geldik ... bi tarih verdi biraz vakti var.. bu arada onun ailevi şeyleri de oldu onları da didem den sonra sevgilimden duydum
50 tl Ayhan Şubat ayında gitmiştim,an itibariyle iyiydi ama hiçbi dediği çıkmadı bende de ,Yiğit ile bir yorumlar yapmışlardı.Dolayısıyla ikiside şahsıma tutmadı nihayetinde.La porte cafe var Kadikoy de.. orda bi ayhan vardi.. 40 yada 50 idi.. 5 dk sürüyor. Bni hic tatmin etmedi... hafif şey biri. . Degisik yani :)))
Yigit nerede ve kaca bakiyor ogrenebilir miyim acaba? Sonucu da merakla bekliyoruz insallah memnun kalirsin.
gülşen demi var başka kim var ben sardım bu aralar gezecek gibiyim belliki eyüp sürekli gittiğim biyer neresinde bu ya gülşen eyübün bana nosunu falanda yollarsanız sevinirim bide memnunmusunuz çok merak ettim :)
Taksimde baktirqn var mi faala? Onerdiginiz falci?
bakar ben dün baktırdım ama kendisi evli ve 2 çocuk annesi oldugu için sürekli müsait olamıyor ... millet bi sürü yazmıs.. yok ulasamıyoruz filan diye .. herkesi anlamak lazım .. ben tavsiye ediyorum .. tlf yada yüzyüze bi fark olmayan nadir falcılardan ...
Canim valla gunahini almamak lazim.. ben dun tlf da baktirdim ama yukardada yazdim daha yeni oldugu icin kisa surdu.. sonucta birine bakacak vakti olur.. sonra musait olamamistir..bana da ozelden biri yazdi..paraci diyordunuz ama didem hanim önce bana fal bakti parasini ertesi gun yatirdim diye yazmis.. yaa dusunsenize ailesi olan biri her dakika musait olamayabilir..Şöyle birşey yaşadım 3 arkadaş aradık didemi aynı gün içinde farklı saatlerde bi arkadaşa amcam hasta demiş diğer bi arkadaşıma bakmış diğerine dönmemiş ne özür ne bişey.
Didem bana güven vermedi mazide hakkında çok şey duymuştuk önyargılı olmak lazımmıs.
Siz bilirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?