İstanbul'da Fal - Falcılar

Selamlar, didemi tanımam etmem, savunmak gibi olmasın ama sadece insan dogası bazında konusursak sahsım adına beni hiç tanımayan birine ben de beyaz yalan söylemişimdir, hepimiz bazen yapiyoruz bunu, cok insani bir sey. Tabii dostumuz olan biri olsa durum degisir. Belki de öte yandan amcası da hastadır ama asıl sebebi müsait olmamasıdır. Bu iki durumun da dogru olmadıgını göstermez, sadece hangisinin gercek sebep oldugunu bilemeyiz. Biraz felsefik bir acılım oldu gece gece:) tabii ki herkesin kendi deger yargısıdır, sadece didemi baz alarak konusmadım, genel bir insan ilişkileri bakıs acısıyla kendi adıma bu cok büyütecegim bir durum değil ama herkesin hassasiyeti farklı, saygı duyuyorum:)

didem hanıma uzun süredir baktırıyormuşsunuz,söylediklerinden yaşadıklarınız oldu mu?falı çıkıyor mu yani?

Reklamlarınız çok hoş, hep merak etmişimdir iyi para var mı bu işte?
Bu arada 'herkez' diye yazılmaz, 'herkes' diye yazılır.

Reklamlarınız çok hoş, hep merak etmişimdir iyi para var mı bu işte?
Bu arada 'herkez' diye yazılmaz, 'herkes' diye yazılır.

Reklam yapmak isteseydim numara veya bi mekan yazardım dikkat ettiyseniz sadece bi isim var.Herkes gibi ben de yaşadığım bi deneyimden bahsettim.Bilmeden etmeden ne güzel de yargılıyosunuz.Söylediğiniz ayıptır.

defalarca ifade ettim hala anlaşılmadıysa bişey diyemeyceğim geçmiş topikleri kurcalarsan anlarsın. beyaz bi yalan değil bu canım hastalık ölüm döşeğindeki amcam vs vs.. derken bir arkadaşa bakıyor diğerine bakmıyor . bunlar çok çirkin şeyler ben şahsen amcamı kaybetmiş biriyim ve kimseye hastalığı yakıştıramam madem hasta neden aynı saatte başkasına bakıyorsun. herkesin değer ve ahlak yapısı farklı , sen baktır çıkarsa falın didem iyi olur çıkmazsa kötü olur bu iş böyledir

sana katılıyorum uykucuuu .. sonuçta bi insanin ayni zamanda hastasi ayni zamanda isi olabilir ve bu zamanda sa müsait olamayabilir..

Selam, geriye dönük tüm mesajları okumadım, o kadar zamanım olmadı. Son mesajından böyle algıladım, öyle de anlaşılıyor. Bilemem tabii konunun derinliğini. Neyse çıksa da çıkmasa da denicem kısmetse

Selam kizlarrrr ben bugun yigite gittim cok iyi birine benziyo nihayet bende baktirdim.. bazi seyleri gecmisle ilgili bildi bazilari tutmadi ben ilk defa falciya gidip baktiriyorum kadinlar arasinda baktirdigimiz oldu ama ozellikle cikip dal baktirmaya gitmedim hic yigit ilkti...bana cok sık fal baktiriyosun biraz ara ver deyince olmadi dedim icimden.. cunku en son yaklasik 2 sene once kahve fali baktirmistim.. gecmisle alakali bitakim seyler evet gelecekle ilgili agustos ayi dedi.. kafamin karisik oldugunu soyledi 9 ayda bu karisikliga son vereceksin dedi.. bakalim agustosu bekliyorum cok aman aman sasirmadim diyecegim o ama enerjisi cok iyi guler yuzlu kapida karsiladi bizi sevimli ne bileyim kafamin karisikligi gecer diye gittim iyice karistim... didemle gecen telefonda gorusmustuk bir hafta gecsin didemi tekrar aricam bukez bakmasini isticem.. ne bilim hayirlisini en iyi mevlam bilir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet baktirdim.bugun baktirdim.belki bir saat sürdü.telle baktrdim.çoğu şeyi bildi.yakın verilen tarihler var,onlari heycanla bekliyrm.cok umutlandim....falim çikmazsa uzulcm

Umarım gönlünde ne varsa rabbim sana onu versin.. güzel haberlerle görüşelim inşa. .. bende yazicam size bekledigim bisi var :))

rica etsem bana da numarasını verebilirmisiniz? Ben ümraniyede oturuyorum. Lütfen çok önemli

rica etsem yigit in ve didem in telefonlarını bana da verebilirmisiniz? çok önemli lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…