yok yanlış anlaşılmasın asla dolandırıcı demedim demem de.bizm olay 3 kişiye aynı zamnada farklı şeyler yani yalan söylemesi ve hastalık gibi hassas bir konuda bunu yapması. birbirimizi tanımadığımızı düşünerek yaptı ama hiç hoş olmadı yüzüne vurdu arkadaşım cevap bile verememiş.
önceden aynı topicde didemle ilgili yazılanları görmüştüm ve önyargılı olmadan aradık kendisini ama az söylenmiş.
sen baktır ama kimseye mani olmak istemem ben tavrından ve dürüst olmayışından bir daha asla baktırmam . herkesin kendi tercihi ...
Didem'in nosu olan var mi??? Lutfennn acilll
arkadasım cok haklısın aslında durustluk cok onemlı ama bende okuyunca yazmak ıstedım didem hanımı bulana kadar bende cok falcı gezdım yerı gelıyodu gunde ıkı tane bırden gıdıyordum sonra kendı aptallıgıma uzuldum bır falcı parayı alana kadar ıyı kı soledıkelrının cıkması bı ıhtımal arkasından soru sormak ne mumkun ınsanlıga gelınce didem hanıma emın ol bunu yurekten soyluyorum falı gec normal zamanda ısınle alakalı puruzu bıle arar sorarsın sadece bırkere fal baktırabılsen daha ıyı anlarsın zaten ne demek ıstedıgımı. en azından kendı adıma soyleyebılırım uzun zamandır tanıyorum kendısını zaman zaman ben bıle kaybettım aradım bulamadım bana hakkı cok gectı cok yardımları oldu o sadece bır falcı degıl ben onun ıcın oyle soyluyorum :) ve bız bır grubuz 7 kısı 20 gunde bır kesınlıkle ya cagırırız gelır ya bız gıderız oyuzden gercekten on yargılı olmayalım bu ayı hastalık ayı ılan ettım dedı bız dahı daha gıdemedık telde konusabılıyoruz :) iyi aksamlar
slm hiç fal baktıran biri değildim bi arkadaşımın ısrarı üzerine yaklaşık 2 ay önce Bakırköyde medyum Cengize yıldızname baktırdım ve söyledikleri karşısında ağzım açık kaldı.Bi nişana gitçektim orda iki kadının beni görüp ablama soracağını söylemişti aynen dediği gibi oldu ,sınava gircektim sınavın nasıl geçeceğini hayatımdaki insanı ve daha birçok şeyi tek tek söyledi üstelik sadece anne baba adı ve doğum tarihimi söyledim.ben söyledikleri karşısında gerçekten çok şaşırdım ve çok memnun kaldım .
sızın yıgıt dedıgınız arkadası ben tanımıyorum ama gordugum kadarı ıle pek memnun kalan olmamıs cengiz tek kelıme ıle mukemmel fakat telde bakmaz anca hatır rıca ıcın bır kac soruyu cevaplar oda musaıt olursa sevdıgı kısılerebence bı deneyın özü sözü bir cok saygılı bır arkadas ...
Ben yolluyorum birazdan
Reklamlarınız çok hoş, hep merak etmişimdir iyi para var mı bu işte?
Bu arada 'herkez' diye yazılmaz, 'herkes' diye yazılır.
Selamlar, didemi tanımam etmem, savunmak gibi olmasın ama sadece insan dogası bazında konusursak sahsım adına beni hiç tanımayan birine ben de beyaz yalan söylemişimdir, hepimiz bazen yapiyoruz bunu, cok insani bir sey. Tabii dostumuz olan biri olsa durum degisir. Belki de öte yandan amcası da hastadır ama asıl sebebi müsait olmamasıdır. Bu iki durumun da dogru olmadıgını göstermez, sadece hangisinin gercek sebep oldugunu bilemeyiz. Biraz felsefik bir acılım oldu gece gece:) tabii ki herkesin kendi deger yargısıdır, sadece didemi baz alarak konusmadım, genel bir insan ilişkileri bakıs acısıyla kendi adıma bu cok büyütecegim bir durum değil ama herkesin hassasiyeti farklı, saygı duyuyorum:)
arkadasım cok haklısın aslında durustluk cok onemlı ama bende okuyunca yazmak ıstedım didem hanımı bulana kadar bende cok falcı gezdım yerı gelıyodu gunde ıkı tane bırden gıdıyordum sonra kendı aptallıgıma uzuldum bır falcı parayı alana kadar ıyı kı soledıkelrının cıkması bı ıhtımal arkasından soru sormak ne mumkun ınsanlıga gelınce didem hanıma emın ol bunu yurekten soyluyorum falı gec normal zamanda ısınle alakalı puruzu bıle arar sorarsın sadece bırkere fal baktırabılsen daha ıyı anlarsın zaten ne demek ıstedıgımı. en azından kendı adıma soyleyebılırım uzun zamandır tanıyorum kendısını zaman zaman ben bıle kaybettım aradım bulamadım bana hakkı cok gectı cok yardımları oldu o sadece bır falcı degıl ben onun ıcın oyle soyluyorum :) ve bız bır grubuz 7 kısı 20 gunde bır kesınlıkle ya cagırırız gelır ya bız gıderız oyuzden gercekten on yargılı olmayalım bu ayı hastalık ayı ılan ettım dedı bız dahı daha gıdemedık telde konusabılıyoruz :) iyi aksamlar
Aksam aksam güldürdün beni canimReklamlarınız çok hoş, hep merak etmişimdir iyi para var mı bu işte?
Bu arada 'herkez' diye yazılmaz, 'herkes' diye yazılır.
didem hanıma uzun süredir baktırıyormuşsunuz,söylediklerinden yaşadıklarınız oldu mu?falı çıkıyor mu yani?
defalarca ifade ettim hala anlaşılmadıysa bişey diyemeyceğim geçmiş topikleri kurcalarsan anlarsın. beyaz bi yalan değil bu canım hastalık ölüm döşeğindeki amcam vs vs.. derken bir arkadaşa bakıyor diğerine bakmıyor . bunlar çok çirkin şeyler ben şahsen amcamı kaybetmiş biriyim ve kimseye hastalığı yakıştıramam madem hasta neden aynı saatte başkasına bakıyorsun. herkesin değer ve ahlak yapısı farklı , sen baktır çıkarsa falın didem iyi olur çıkmazsa kötü olur bu iş böyledir
Çıktı. . Çıkıyor. . Son baktıkları icinde şunu söylüyorum .. Nolurrrrr çıksın :)
:)))tabiki çıksın,ben de çok istiyorum çıkmasını....
Sen baktirdin mi cnm... zira baktirdin ki cikmasini istiyorsun :) memnun kaldin mi?
Evet baktirdim.bugun baktirdim.belki bir saat sürdü.telle baktrdim.çoğu şeyi bildi.yakın verilen tarihler var,onlari heycanla bekliyrm.cok umutlandim....falim çikmazsa uzulcm
Umarım gönlünde ne varsa rabbim sana onu versin.. güzel haberlerle görüşelim inşa. .. bende yazicam size bekledigim bisi var :)
saol cnm,herkesin gönlündekini allah versin....inşallah
canim valla gunahini almamak lazim.. Ben dun tlf da baktirdim ama yukardada yazdim daha yeni oldugu icin kisa surdu.. Sonucta birine bakacak vakti olur.. Sonra musait olamamistir..bana da ozelden biri yazdi..paraci diyordunuz ama didem hanim önce bana fal bakti parasini ertesi gun yatirdim diye yazmis.. Yaa dusunsenize ailesi olan biri her dakika musait olamayabilir..
selam kizlarrrr ben bugun yigite gittim cok iyi birine benziyo nihayet bende baktirdim.. Bazi seyleri gecmisle ilgili bildi bazilari tutmadi ben ilk defa falciya gidip baktiriyorum kadinlar arasinda baktirdigimiz oldu ama ozellikle cikip dal baktirmaya gitmedim hic yigit ilkti...bana cok sık fal baktiriyosun biraz ara ver deyince olmadi dedim icimden.. Cunku en son yaklasik 2 sene once kahve fali baktirmistim.. Gecmisle alakali bitakim seyler evet gelecekle ilgili agustos ayi dedi.. Kafamin karisik oldugunu soyledi 9 ayda bu karisikliga son vereceksin dedi.. Bakalim agustosu bekliyorum cok aman aman sasirmadim diyecegim o ama enerjisi cok iyi guler yuzlu kapida karsiladi bizi sevimli ne bileyim kafamin karisikligi gecer diye gittim iyice karistim... Didemle gecen telefonda gorusmustuk bir hafta gecsin didemi tekrar aricam bukez bakmasini isticem.. Ne bilim hayirlisini en iyi mevlam bilir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?