rica etsem yigit in ve didem in telefonlarını bana da verebilirmisiniz? çok önemli lütfen
Evet baktirdim.bugun baktirdim.belki bir saat sürdü.telle baktrdim.çoğu şeyi bildi.yakın verilen tarihler var,onlari heycanla bekliyrm.cok umutlandim....falim çikmazsa uzulcm
kızlar dideme mi baktırdınız nasıl bi cevap verirseniz sevinirim
Evet dideme baktirdim,yorumu zaten yapmisim
rica etsem bana da numarasını verebilirmisiniz? Ben ümraniyede oturuyorum. Lütfen çok önemli
Kızlar Merhaba Uzun süredir Yazmıyorum AmA Sizleri takip ediyorum;
Öncelikle şunu söylemeliyim zamanında bir çok hevesle gittiğimiz falcıların çoğu hatta %90 ı gelecegı tutturamadı.Ciiddi fal deneyimleri olan ben hala arayıştaysam inanın bana sizinle ilgili birşeyler bilen bir yada ıkı falcı buluyorsanız onunla devam edın derım.Ama yeni kişiler denemek beni her zaman heyecanlandırmıştır buda bır gercek.
Laf cafe Çiğdem: Bana bılemedı.saatlerce beklemeye gerek yok bence.
Dejavu cafe Bakırkoy: Yiğit isim bilir şaşmaz, O anı bilir ama yakın zamanda olucak cok cıddı bır problemı yada kazayı bana söylemedı.Pembe tablo çizdi öyle gelısmedı olaylar..
Dejavu cafe Neşe ;pembe tablocu bırdaha gıtmem.
Uc vakıt Didem,kısılık analızlerı ıyı OLAYları tablolamakta ıyı ama yakın gelecekte olacakları bılemedı bende..
TeLDE baktırdım BURAK ;ANI İnanılmaz bildi. Karsıdakı kişiyle ılgılı yasadıgım durumu oldugu gıbı analız ettı ben sok oldum.Yakın gelecekte soyledıgı verdgı tarıhten dha once soyledıgı bırseyı yasadım bile. Gelecekle ılgılı olabılecek ıhtımaller uzerıne bırseyler soyledı.Sonuc olumsuzda olsa.. acıkcası ben BURAK a bunca sahte falcılar arasında cıddı Oy verırırım.
Melekler Kahvesı Kader; cok sok edıcı bır fal degıl ama tutturdugu bırkac olay oldu.Soyledıklerınden kucuk bısey yasadım.Gelecegı bılemem.
Sırada HANDE var:) Beşiktaşta bakıyor sıra alması cok zor cıdden..gunlerce aradm anca randevu alabıldım. Mi cafedeki Hande'ye baktıran var mı? cok guzel tarot baktıgı soylenır..
40 liraya bakıyor ..biz iş yerimize çagırdık .. dışarda da bakıyormus ..ne kadara bakıyo beki fiyat birde neye bakıyor
Ben de taksim symbol'de Toprak ve Nesile fal baktırdım. ikisi de iyi gerçekten. anı ve geçmişi bildiler. Nesil biraz daha fazla ayrıntı verdi gelecekle ilgili fazla bir şey söylemedi ama. Belki de ben geçmişin ve şu anın üzerinde durdugum için olabilir. Bir de net değil hakikaten şu an durumum onun da etkisi vardır. Nesilde sevdigim bir özellik de pembe tablolar çizmemesi. çoğu falcı pembe tablo çiziyor hemen yüzük evlilik ev eşyası aileyle tanıştırma falan diye. özellikle pembe tablo çizmeyecegini bildigimden gitmek istedim ona.
Cafe ye gelenlerde çok memnundu ama bende saçmaladı biraz, işimle ilgili alakasız şeyler söylemişti, bitmiş ilişkim için bu yaz evlendirdi beni, yinede dene istersen beğenenler vardı burda..
Evet herkes çok övüyor bir sonraki fal krizimde gitmeyi düşünüyorum.Bıraz ara verdım.Taksimdeydım gecen gun dondum dolandım durdum kıme gıdecegımı cıdden bılemedım soyle nokta atısları yapabılen Etoiles sende eskılerdensin cok sık gıdıyorum su sıra Taksıme benı bırıne yonlendırebılırmısın kime baktırsam cıddı nokta atısları yapabılen? Göker var dıyorlar ama sen baktırdın mı hiç?
40 liraya bakıyor ..biz iş yerimize çagırdık .. dışarda da bakıyormus ..
İkiside uzuuunnn zaman gittiğim falcılar.Haklısın Nesil daha iyidir en azından gerçekleri söyler.Abur cubur şeyleri gelecekte tuttururlar ama esas noktalarda şeytanın bacağını onlarda kıramıyor malesef.En azından bende öyle olmuştu,umarım sana tümü çıkar.
teşekkürler yak_den didemle görüştüm ödemeyi yapayım dedim bana bak dedim.. ben didemle geçen cumartesi tanısştım telefonda gel dedi bana ama ben avcılar o ümraniye gitmeye cesaret edemedim bugün konuştuk didemle konuştuğum günde soyledim ses tonu konuşması çok rahatlatıcı akşam bakarım dedi ödemeyi yapayım bilgileri verin dedim bana attığı msjda para deil önemli olan önce bakayım sonra yollarsınız dedi.. akşama nasipse bakacak didem gerçekten ilk telefonda konuştuğumdada ses tonundan etkilendim didemin inşallah sizler gibi bende memnun olurum..memnun olmakta istiyorum açıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?