İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar, bir süredir bir didem lafı geçmiş, çok gerilere gidip okuyacak vaktim yok ancak, acaba söylediklerinden çıkan var mı burada? tlfnunu verebilecek olan var mıdır?

Merhaba, rica etsem bir arkadaş Yiğit in tel nosunu msj atabilir mi? Henüz özelden msj hakkım olmadığı için özelden soramadım.. Teşekkürler şimdiden

Merhaba, rica etsem bir arkadaş Yiğit in tel nosunu msj atabilir mi? Henüz özelden msj hakkım olmadığı için özelden soramadım.. Teşekkürler şimdiden

özelden yazdım yiğitin nosunu

kızlar, bir süredir bir didem lafı geçmiş, çok gerilere gidip okuyacak vaktim yok ancak, acaba söylediklerinden çıkan var mı burada? tlfnunu verebilecek olan var mıdır?

Tarih verdi 5 Haziran'a kadar. 10 Haziran'a kadar bekler yorum yaparım. Yeni baktı bana. Cok tatlı bir kadın ama cok da etkilenmedim, belki yorgunda bilemiyorum ama önemli olan söylediklerinin çıkması. Çıkarsa yazarım mutlaka

gerçekten doğruları duymak isterseniz cengize baktırın derim hiçbişey sormadan olayları sanki kendi yaşamış gibi anlatıyo pembe tablolar çizmeden gerçeği söylüyo geleceği Allahtan başka kimse tam bilemez tabi ama bana 2 ay önceden olacak olayı söyledi daha önce de yazdım ama reklam vb yorumlarda bulundular ama herkes buna para veriyo kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok ve gerçekten sıkıntıda zor durumda olanlar doğru bişeyler duymaya ihtiyacı olanlar var ben düşüncemi söylüyorum sadece herkesin tercihi kendine tabi ki

valla bende ödedim didem hanımın parasını fala baktığı gün iş çıkışı ödedim.. hatta atm den makbuzu aldığım gibi resmini çekip gönderdim whatsapptan çok şükür içim rahat :)) dide hanıma sevgilerrrr çok şeker konuşması ya mutlaka onu görmeye gideceğim..

selamm :)) evet burayı biliyo bende aradığımda nerden aldınız numaramı deyince '' yalan söylemicem kadınlar klübünden aldım dedim acık acık söyledim '' güldü kadınlar klübünden okadar çok arayan giden varmış ki güldü didem hanım.. evini değiştirmek zorunda kalmış bu yüzden valla çok samimi konuştuğu için ilk aradığımda onun samimiyetine istinaden bende acık acık konuştum.. beni çok rahatlattı ne yalan söyleyim fal baktıran biri olmadığımı veee lütfen paranızı falcılara dökme allahtan dile ve sabırla bekle ağlamadan dedi.. eğer bi yerden okuyor yada msjları iletiyolarsa didem hanım ben derya size çok teşekkür ederim.. birazda olsa rahatladım teşekkürler..

Merhaba bana taksimde gidebileceğim güzel bir falcı söyleyebilir misiniz? Bi melekte sevgiye gitmiştim iyiydi dedikleri çıktı bazılarına da daha zaman var. Bir de uçurtma kafede nerimanı duydum ama bir arkadaşım birkaç sene önce baktırmış şuan iyi midir bilmiyorum sizin fikriniz nedir? Başka önerebileceğiniz var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neriman'a uzun zaman önce sadece bir kez baktırdım,detaylı baktığını hatırlıyorum ama tahminleri bende çıkmadı.Sevgi durum analizinde iyidir hakikaten hatta bu sebepten dedikleri çıkar diye düşünmüştüm yanıldım oda tutmamıştı.Tavsiyem Sembol Birsen yada Asmin Buket olabilir.Son dönem denediğim kafe falcıları içinde en elle tutulur yorumu olanlar.Yinede siz bilirsiniz.Bana iyi bakmaları yada benim iyi olduklarını düşünmem herkese başarı göstereceklerinin kanıtı değil,karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…