Merhaba, rica etsem bir arkadaş Yiğit in tel nosunu msj atabilir mi? Henüz özelden msj hakkım olmadığı için özelden soramadım.. Teşekkürler şimdiden
kızlar, bir süredir bir didem lafı geçmiş, çok gerilere gidip okuyacak vaktim yok ancak, acaba söylediklerinden çıkan var mı burada? tlfnunu verebilecek olan var mıdır?
özel msj yazamıyorum kusura bakma cengizin numarası 0545 358 46 43Evet ben de didemin ve cengizin telefonunu rica ediyorum
gerçekten doğruları duymak isterseniz cengize baktırın derim hiçbişey sormadan olayları sanki kendi yaşamış gibi anlatıyo pembe tablolar çizmeden gerçeği söylüyo geleceği Allahtan başka kimse tam bilemez tabi ama bana 2 ay önceden olacak olayı söyledi daha önce de yazdım ama reklam vb yorumlarda bulundular ama herkes buna para veriyo kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok ve gerçekten sıkıntıda zor durumda olanlar doğru bişeyler duymaya ihtiyacı olanlar var ben düşüncemi söylüyorum sadece herkesin tercihi kendine tabi ki[/QUOTEs]
selammm
bu cengiz nerde şuan nerde bakıyo ve neye bakıyo birde fiyat ne kadar söylerseniz sevinirim..
Arkadaslar ben de dideme baktırdım ama cok da acele etmeyin. Bana 5 haziranla ilgili cok net tarih verdi hadi +\- 2 olsun. Cıkarsa yazıcam.
ben de cuma günü öğle saatlerinde aramıştım didemi. o gece baktı bana. ulaşmakta hiç bir sorun yaşamadım. cumartesi günü de bankamatikten yaptım ödemeyi. ben de son zamanlarda numarasını buradan alıp baktıranlardan olduğum için zan altında kalmak istemem doğrusu
dideme baktırdım kızlar dün.. telefonla baktı. başarılıydı. ve ücreti baktıktan sonra yatırmamı istedi.
söylediği şeyler var ileriki tarihlerde çıkabilecek şeyler bakalıma beklicez..
bu arada burayı biliyo sizde mi internetten buldunuz dedi
gerçekten doğruları duymak isterseniz cengize baktırın derim hiçbişey sormadan olayları sanki kendi yaşamış gibi anlatıyo pembe tablolar çizmeden gerçeği söylüyo geleceği Allahtan başka kimse tam bilemez tabi ama bana 2 ay önceden olacak olayı söyledi daha önce de yazdım ama reklam vb yorumlarda bulundular ama herkes buna para veriyo kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok ve gerçekten sıkıntıda zor durumda olanlar doğru bişeyler duymaya ihtiyacı olanlar var ben düşüncemi söylüyorum sadece herkesin tercihi kendine tabi ki[/QUOTEs]
selammm
bu cengiz nerde şuan nerde bakıyo ve neye bakıyo birde fiyat ne kadar söylerseniz sevinirim..
merhaba nerde baktığını bilmiyorum ben istanbul dışında yaşıyorum telefondan baktırıyorum ilk gittiğimde arkadaşımla bakırköyde bi cafede buluşmuştuk aradık oraya geldi 50tl ye yıldızname baktırıyorum ben
merhaba nerde baktığını bilmiyorum ben istanbul dışında yaşıyorum telefondan baktırıyorum ilk gittiğimde arkadaşımla bakırköyde bi cafede buluşmuştuk aradık oraya geldi 50tl ye yıldızname baktırıyorum ben
peki ne diyosun iyimi.. nasıl çıkıyomu merak ettim valla.. bi yandan da didem hanımın dediği kulağımda fal baktırma artık deyişi ama dürtüyo işte bişey :))) varsa numarası yazabilirmisiniz bana özelden mümkünse.. şimdiden teşekkürler :))
Merhaba bana taksimde gidebileceğim güzel bir falcı söyleyebilir misiniz? Bi melekte sevgiye gitmiştim iyiydi dedikleri çıktı bazılarına da daha zaman var. Bir de uçurtma kafede nerimanı duydum ama bir arkadaşım birkaç sene önce baktırmış şuan iyi midir bilmiyorum sizin fikriniz nedir? Başka önerebileceğiniz var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki ne diyosun iyimi.. nasıl çıkıyomu merak ettim valla.. bi yandan da didem hanımın dediği kulağımda fal baktırma artık deyişi ama dürtüyo işte bişey :))) varsa numarası yazabilirmisiniz bana özelden mümkünse.. şimdiden teşekkürler :))
numarayı yolladım ben de dedikleri çıktı ama tabiki kimse herşeyi tam bilemez karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?