burada yeniyim o yüzden mesaj hakkım henüz yok bana cezmi nin numarasını veren selinax a çok teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum
yalnız cezmi bey telefonumu açmadı o yuzden yorum yapamıyorum
yak_den bana mailden bi ulaşırmısın yiğitin resmini atacağım bakalım ıkımızınde bahsettiği aynı yiğit mi :))) derya_gul_34@windowslive.com bana yak_den diye mail at sana resim atcam
Ben tlf unu silmistim o yuzden bende resmi yok.. ama ben Bakırköy de bi kafede baktirdim.. evet ayni Yigit. . Soranlara söylüyorum eger kıyas istiyorsaniz .. tabiki didem :)yolladım canım .. sende yolla bakalım aynı mı :)))
Bugün sebaya gittim fal ücreti 50den 30a dusurmus bilginze.cok güzel bakti.deneyin memnun kalırsıniz.
Canim Bakırköy de fal evi vardi kapatti.simdi evinde bakıyor. Burda ismi geçen çoğu falcidan kat ve kat iyidir.Seba kimdir sekerim
aldınız mı didem hanımın nosunu ?? özel msj atacağım ama 5 dk snra bilginiz olsun..
Bacı evi nerde Seba'nın oda bakırköy'de mi?Canim Bakırköy de fal evi vardi kapatti.simdi evinde bakıyor. Burda ismi geçen çoğu falcidan kat ve kat iyidir.
Uzun zamandır gittigim memnun kaldığım bir falci.
kızlar rica etsem banada didem hn numarasanı yazarmısınız özelden . bu arada ben yiğite baktırmıştım ama çıkmadı maalesef
didem hanımın nosunu sana özelden atıyorum cnm...özeline bak
Rica etsem bana da gönderebilirmisiniz? Dünden beri kimseden cevap alamadım...
gönderiyorum......
Canim olan biteni nerdeyse butun falcilar bilebiliyor hatta direk isimde soyluyorlar ama anı ve gelecegi salliyor çoğu..hatta Onlara kalsa butun sevenler kavusuyor.. An konusunda yqni adam ne halt karistiriyor konusunda hangisi daha iyi daha objektiftir sence??ben ikisinede baktırdım ikiside benim yaşadıklarımı anlattı valla ne yalan söyleyim seçim sizin yiği evinde bakyo korka korka gitmiştik arkadaşımla ama hiçte korkulacak biri deil.. hatta 3 bayan daha vardı bekleyen neyse demem oki siz bilirsiniz :))
Çok teşekkür ederim...
Canim olan biteni nerdeyse butun falcilar bilebiliyor hatta direk isimde soyluyorlar ama anı ve gelecegi salliyor çoğu..hatta Onlara kalsa butun sevenler kavusuyor.. An konusunda yqni adam ne halt karistiriyor konusunda hangisi daha iyi daha objektiftir sence??
benim suan düşündüğüm tek şey burada bayanlar var diye mail adresimi yazıyorum meğer erkeklerde varmış mail atıp duruyolar... :)) erkekler kulübü diye site yokmu burunlarını bayanların sitesine sokuyolar :)) mail yazdığımmm mesajları nasıl silebilirim bilen varsa yardımcı olsun
benim suan düşündüğüm tek şey burada bayanlar var diye mail adresimi yazıyorum meğer erkeklerde varmış mail atıp duruyolar... :)) erkekler kulübü diye site yokmu burunlarını bayanların sitesine sokuyolar :)) mail yazdığımmm mesajları nasıl silebilirim bilen varsa yardımcı olsun
Benim sorumuda cevaplarsan sevinirim guldercim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?