Neriman'a uzun zaman önce sadece bir kez baktırdım,detaylı baktığını hatırlıyorum ama tahminleri bende çıkmadı.Sevgi durum analizinde iyidir hakikaten hatta bu sebepten dedikleri çıkar diye düşünmüştüm yanıldım oda tutmamıştı.Tavsiyem Sembol Birsen yada Asmin Buket olabilir.Son dönem denediğim kafe falcıları içinde en elle tutulur yorumu olanlar.Yinede siz bilirsiniz.Bana iyi bakmaları yada benim iyi olduklarını düşünmem herkese başarı göstereceklerinin kanıtı değil,karar sizin.
Rica ederim önemli değil,tabiki umarım sizede tutar.Teşekkür ederim. Nerimana gitmeyi düşünüyordum ama şuan vazgeçtim. Söylediklerinizi araştırayım bir de umarım bana da tutar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bende ödedim didem hanımın parasını fala baktığı gün iş çıkışı ödedim.. hatta atm den makbuzu aldığım gibi resmini çekip gönderdim whatsapptan çok şükür içim rahat :)) dide hanıma sevgilerrrr çok şeker konuşması ya mutlaka onu görmeye gideceğim..
numarasını alabilirmiyim rica etsem
peki ne diyosun iyimi.. nasıl çıkıyomu merak ettim valla.. bi yandan da didem hanımın dediği kulağımda fal baktırma artık deyişi ama dürtüyo işte bişey :))) varsa numarası yazabilirmisiniz bana özelden mümkünse.. şimdiden teşekkürler :))
Cnm bu cengiz in numarasına ulasabildin mi ulastiysan bana da yollar misin ?
numarayı yolladım ben de dedikleri çıktı ama tabiki kimse herşeyi tam bilemez karar senin
çoook teşekkürler deneyeceğim inşallahh :))
Bana da gonderir misiniz
Cnm bu cengiz in numarasına ulasabildin mi ulastiysan bana da yollar misin ?
tabiki ulaştım vereyim mi burdan0900 DERMİŞİM DUR özel msj 5 dakikada bir atılıyomuş yollucam canım sana :)
tabiki ulaştım vereyim mi burdan0900 DERMİŞİM DUR özel msj 5 dakikada bir atılıyomuş yollucam canım sana :)
peki baktırdın mı neler söyledi .. didemi istiyordum ama o cok yoğun bu aralar .. bi türlü bi araya gelemedik.. idareten bi cengiz yapmalı :))) ne diosun deger mi 50 lira vermeye :))
aldınız mı didem hanımın nosunu ?? özel msj atacağım ama 5 dk snra bilginiz olsun..
peki baktırdın mı neler söyledi .. didemi istiyordum ama o cok yoğun bu aralar .. bi türlü bi araya gelemedik.. idareten bi cengiz yapmalı :))) ne diosun deger mi 50 lira vermeye :))
valla canım bilmiyorum ki cengizi deneyen varsa yorumlarını yazsın merak ediyorum bende :))
Günaydın.. Bana da Didem hanımın numarasını yollayabilir misiniz?
selam yolladım özel mesajına bakarmısın.. inşallah memnun kalırsınız ne diyim..
selam yolladım özel mesajına bakarmısın.. inşallah memnun kalırsınız ne diyim..
teşekkürler.:)karar veremedim didem mi yiğitmi diye
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum didemmi yiğitmi??
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum didemmi yiğitmi??
yiğit hafif bayanımsı olansa ..renkli gözlü filan.. kesinlikle didem derim .. cünkü bende ikisine de baktırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?