İstanbul'da Fal - Falcılar

gelecekle ilgili tutturanlar kim oldu sende? İkisi de gelecekten pek bahsetmedi ya.

Bana cafe falcıları içinde tutturan iki kişi oldu, ne yazık ki ikiside izini kaybettiklerimden.Biri melekler kahvesinin yıllaaarrr öncesinin Selçuk'uydu ,diğeri tîrtıl cafenin Aydın'ıydı.Sembol Bora vardı bide onunda hakkını yiyemem ilk zamanlar evet tutturdu,sonra o ilk enerjiyi kaybetti sanırım vasatlaştı iyice.Tekrar Sembol e gidersen Birsen i tavsiye ederim.Benimde bir ay falan oldu baktırdığım gelecek konusunda denemedim henüz ancak Nesil ve Toprak'tan çok daha iyiydi bende hissiyatı,yorumları..

[/QUOTE]

Laf cafe Andaç:) Kesinlikle boş biri değil katılıyorum, geçen gün yine gittim ondan önceki söylediklerini söyledi yine, ince detaylarda dahil. Hatırlaması imkansız günde kaç kişiye bakıyor bilmiyorum zaten en çok sıra onda oluyor. Zaten memnundum tekrarlamış olayım böylece, bir de Yiğit. İkisi de favorim.

[/QUOTE]

Laf cafe Andaç:) Kesinlikle boş biri değil katılıyorum, geçen gün yine gittim ondan önceki söylediklerini söyledi yine, ince detaylarda dahil. Hatırlaması imkansız günde kaç kişiye bakıyor bilmiyorum zaten en çok sıra onda oluyor. Zaten memnundum tekrarlamış olayım böylece, bir de Yiğit. İkisi de favorim.

Taksim sembol cafede toprak'a gittim kahveye pek bakmıyo aslında tarottan okuyo durumu iyi analiz ediyor. Çok şaşıracağım bişey söylemedi. Beklememi söyledi. Tarih vermedi.
Beşiktaş sembol cafede nihal'e gittim durumu çok iyi analiz ediyor. Çok ufak farklar var işte izmir yerine ankarada eczacılık yerine tıp falan dedi. ama bu durumu etkilemiyor. sabah gitmiştim sabah iyi oluyor. tarih verdi 4 14 24 haziran bilmiyorum beklicem bakalım. gelecekle ilgili kesin pek bişey söylemedi söyleyemedi ki bu iyi bişey kanımca hatta gönül işleri belli olmaz dedi biraz uzak gelecek sorunca beşiktaş sembolde fal daha pahalı
dideme gitmeyi düşünüyorum ama kaç didem var ? didemin numarasını gönderebilirmisiniz Babypink100
birde gülşenin numarasını yazmışlar önceden guliss yazmış 244 46 47 doğrumudur ?
Bakırköy laf kafedeki andacada gidicem

arkadaşlar birisi bana Didem'in telefonunu gönderebilir mi lütfen

canım benim msjını gördüm ama cevap veremiyorum bu nasıl şey anlamadım 10 kere daha forma yazmam lazımmış oyle açılacakmış msjım sanırım bende var ama yazamadım dun konuştuk ama fal içinn arayacağını söyledi akşam tamam dedim dönmedi henüz bende sıkıştırmak pek istemiyorum benden bitakım bilgiler aldı.. dönecektir bekliyorum ya ben mail istersen vereyim ordan yaz bana sana nosunu göndereyim. derya(alttire)gul(alttire)34@windowslive.com bana ulaş burdan

evet arkadaşlar ben didem hanımla biraz önce konuştum telefonda ya sakın reklam falan sanmayın ama gerçekten çok çok ama çok mütevazi biri ya dun gece benim yüzümden uyuyamamış konuştuk uzun uzun bi abla gibi yanaşması beni çok mutlu etti.. evet baktı bana ve gerçekten yaşadıklarımı bir bir döktü söz verdm kendisine ağlamayacağım ve sabırla bekleyeceğim.. içimi çok rahatlattı ve ulaşamıyoruz diyenlerede diyorum ki ben ilk aradığımda kendisi 5 dk sonra döndü bana dün whatsaptan konuştuk bugünde uzun uzun konuştuk.. dediğini yapıp sakin ve sabırla bekleyeceğim...

Ben de sana katiliyorum.didem hanim gayet ilgili bi bayan.iki gun once fal bakmistk.bugun soru sordum tekrar sorularm icin bi daha fal bakip cvb verdi....sana ozelden de yazcm canm bakarmsn ozeline

Ben de sana katiliyorum.didem hanim gayet ilgili bi bayan.iki gun once fal bakmistk.bugun soru sordum tekrar sorularm icin bi daha fal bakip cvb verdi....sana ozelden de yazcm canm bakarmsn ozeline

tamam bakıyorum özelden ama ben msj atamıyorum kimseye bu arada banada aynısını söyledi ve ben telefonu kapadıktan sonra ücret aklıma geldi whatsaptan yazdım öyle söyledi kesinlikle paracı biri deil ve bana dediği paranı falcılara dökme abla olarak söylüyorum dedi.. allahtan sabırla bekle dedi gerçekten beni çok rahatlattı ben çok bunalımdaydım ve artık hastaneye yatma kararı bile almıştım.. psikolojim cidden iyi deil bişeyler duymaya rahatlamaya ihtiyacım vardı evet çok rahatladım didem hanımın dediği gibi ağlaadan sabırla bekleyeceğim.. hercaiii maille ulaşabilirsen mail at bana.. ordan cevaplarım :) derya_gul_34@windowslive.com ulaşabilirsin bana burdan

Son düzenleme:

Mail attm cnm...bi bak istersen

Kusura bakma yanlis yazmisim.. Bunk cafe Kerim Taksimde. nette cafenin telini bulunup randevu alman gerekiyor gunde 3_5kisiye bakiyor, eskiden melekler kahvesindeymis.

Burak eskiden herhafta baktiriyordum, iyidir ama sadece ilk falinda.. ilk baktigi fali kelimesi kelimesine bana 1 sene boyunca bakti muthis bir ezber gucu var.

Yigiti denedim benim icin vasat otesi.

Aytacin baktigi falda cikan oldumu sana?

Umraniye didem cok pozitif, samimi, tatli, seker olabilir ama fal konusunda bir yetenegi oldugunu dusunmuyorum.

kızlar ben elmas ın dediği gibi 2012 yılının sonu hamile kaldım ve 1 oğlum oldu inanın elmas ı aradım oğlun olunca beni ara demişti ama ne yazıkki artık telefon hattını kullanmıyor yani ben ulaşamadım adresinide bilmiyorum toplanıp gitmiştik hiç yolları aklımda tutmadım zaten oraya buraya sora sora gitmiştik ne yazıkki yardımcı olamıcam

Memnum kalmana sevindim cnm.. umarım hersey gönlünden geçtiği gibi olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…