İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar ne zmaandır gülşenin izini arıyordum meleklerdeyken hep baktırırdım bana acilen numrasını gönderebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar ne zmaandır gülşenin izini arıyordum meleklerdeyken hep baktırırdım bana acilen numrasını gönderebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler

Canım Gülşen'in numarası bende yok.Ben cafede baktırdım evinde baktırmadım.Ama son sayfalarda arkadaşlar yazmıştı nosunu..

dideme baktırdım kızlar dün.. telefonla baktı. başarılıydı. ve ücreti baktıktan sonra yatırmamı istedi.
söylediği şeyler var ileriki tarihlerde çıkabilecek şeyler bakalıma beklicez..

bu arada burayı biliyo sizde mi internetten buldunuz dedi

didemin numarasını alabilirmiyim bende ?

Arkadaslar ben de dideme baktırdım ama cok da acele etmeyin. Bana 5 haziranla ilgili cok net tarih verdi hadi +\- 2 olsun. Cıkarsa yazıcam.

Kizlar dun didem i aradim.. İstanbul dışında bi arkadaşım a tlf da bakmasi icin randevu alacaktım.. hesap numarasini istedim.. once bakayim sonra yatirib dedi.. kendimi tanittim.. is yerimde bakmisti bana.. ama bana söylediği şey cok uzdu beni.. internetten buldum numaranizi diye arayan 2 kisiye 3 gun once fal bakmis ve bu kisiler hala para yatirmadiklari gibi mesajlarina da cvp vermemis.. eger bu kişiler buradansa arkadaslar yapmasin boyle.. ben kendime adima sesimi cikaramadim ama bende bicok kisiye tavsiye ettim.. verdim kizin numarasini.. onca sey yazdilar.. ama görüyorum ki içimizde de var hem soylenip hem de ayni seyi yapan.. umarim bu site dışinda baska bi yerlerde de konusuluyordur ki ben bilmiyorum. . Neyse.. üzüldüm. . Paylasmak istedim kandil mübarek gun... daha fazla gunahini almayayim kimsenin..

Valla ben yatirdim

ben de cuma günü öğle saatlerinde aramıştım didemi. o gece baktı bana. ulaşmakta hiç bir sorun yaşamadım. cumartesi günü de bankamatikten yaptım ödemeyi. ben de son zamanlarda numarasını buradan alıp baktıranlardan olduğum için zan altında kalmak istemem doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…