Yak-den özeline bakarmsn cnmMemnum kalmana sevindim cnm.. umarım hersey gönlünden geçtiği gibi olur ...
Kızlaar laf cafe Andaç mı, Aytaç mı hangi isim doğru :44:
Gülşen'e melekler kahvesi döneminde çok gittim.Çok sık gitmemek gerek benim tecrübemce,üç dört ayda bir gidince daha güzel oturtuyor olayları.Arada bazı dedikleri çıkmıştır ama çıkmayanlar daha fazla açıkçası ve daha önemli mevzulardı.Gülşen çok tatlı hatundur,samimidir,her soruya yanıt verir,sakınmaz öngörülerini.Şimdi evinde ise sakin kafayla ev ortamında mutlaka performansı daha yüksektir.
Arkadaşlar ne zmaandır gülşenin izini arıyordum meleklerdeyken hep baktırırdım bana acilen numrasını gönderebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler
Kerim arkadasin mi:)) evet meleklerdeymis eskiden. 1 kez baktirdim ben kisi analizinde gecmis ve durumla ilgili cok detay vermisti sasirtmisti beni. Ileriye donukde pek olumlu bisey soylememisti cikti sayilir.
Buragi ciddiye alma derim cikmaz hicbirsey, cikanlarda tesaduftur bence cunku 1 sene boyunca belki 20 kez baktirmisimdir umutsuz zamanlarimda hep umut olmustur ama hic gercekci degildi, durumu bilir tahmin yapar..
Ileriye donuk fali cikana pek denk gelmedim, ama laf cafe Aytac diyorum yinede..
ben burağın telefonunu alabilir miyim rica etsem, bir de bu burak daha önce hep bahsi geçen burak mıdır telefonda bakan ve bursada olan bir de istanbulda vardı sanki..
dideme baktırdım kızlar dün.. telefonla baktı. başarılıydı. ve ücreti baktıktan sonra yatırmamı istedi.
söylediği şeyler var ileriki tarihlerde çıkabilecek şeyler bakalıma beklicez..
bu arada burayı biliyo sizde mi internetten buldunuz dedi
Peki,mevcut durumu bildi mi sende?Arkadaslar ben de dideme baktırdım ama cok da acele etmeyin. Bana 5 haziranla ilgili cok net tarih verdi hadi +\- 2 olsun. Cıkarsa yazıcam.
Peki,mevcut durumu bildi mi sende?
Valla ben yatirdimKizlar dun didem i aradim.. İstanbul dışında bi arkadaşım a tlf da bakmasi icin randevu alacaktım.. hesap numarasini istedim.. once bakayim sonra yatirib dedi.. kendimi tanittim.. is yerimde bakmisti bana.. ama bana söylediği şey cok uzdu beni.. internetten buldum numaranizi diye arayan 2 kisiye 3 gun once fal bakmis ve bu kisiler hala para yatirmadiklari gibi mesajlarina da cvp vermemis.. eger bu kişiler buradansa arkadaslar yapmasin boyle.. ben kendime adima sesimi cikaramadim ama bende bicok kisiye tavsiye ettim.. verdim kizin numarasini.. onca sey yazdilar.. ama görüyorum ki içimizde de var hem soylenip hem de ayni seyi yapan.. umarim bu site dışinda baska bi yerlerde de konusuluyordur ki ben bilmiyorum. . Neyse.. üzüldüm. . Paylasmak istedimkandil mübarek gun... daha fazla gunahini almayayim kimsenin..
Valla ben yatirdim
Canim ben kişisel bisey demedim zaten.. kim yaptiysa cok ayip etmis ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?