İstanbul'da Fal - Falcılar

Didem'i bilmiyorum ama la porte Ayhan'ı tavsiye etmem.Anda iyi ancak söylediğinin zerresi çıkmadı.Artık karar senin.

[/QUOTE]

taksim bunc cafe nerde foursquare de çıkmadı ?

Canim her ikisine de baktirdim.. ayhan i gidip beklersin karsisinda 5 ila 7 dk durursun...soru sorduğunda ben zaten bunu soylemistim gibisinden cvp verir.. ben ayhandan cikip yine la portede calisan basak hnm a baktirdigimi biliriim...hic tagmin olmazsınız eger uzun uzun dinlemeyi seviyorsaniz.. dideme en az 20 dk kendisi anlatir.. senin sorularina uzun cevaplar verir hatta aklina takilan bisi olraa bi gun sonra bile arasan mutlaka yanıtını alabilirsin.. bunlar benim fikrim ,))))

Özel seans yapmadan önce 5-7 dk bakıyordu. Artık 30 dk bakıyor Ayhan. Calla hangi bir falcının gelecekte söyledikleri çıktı ki Ayhan kötü diyelim. Eskiden bana her dediği çıkardı, son 1 yıl tutmuyor öngörüleri. Ama anda iyidir. Didem ben de anda cok iyi değildi, birbirine karıştırdı cok. 5 Haziran tarihi verdi, çıkarsa yazarım burdan

Arkadaslar, andacı ben de sempatik bulurum falını da beğenirim, baktıran da cok ama bana henüz tarihi geçmesine rağmen çıkan bir sey olmadı. Hep cok tatlı cocuk falı çıkmasa da olur minvalinde şeyler yazıyor burda. Andıcın gelecek öngörüleri hakkında fikriniz nedir peki?

umarım seni mutlu edecek biseyse çıkar .. 5 olmaz 2 olur 10 olir ama olsun.. eger bekledigin guzel biseyse olsun.. dideme ilk baktirdigimda yanimda bi arkadasim vardi.. ona dedi ki cumartesi gunu şöyle olacak.. sonra arkadasimi aradi.. cumartesi den once olacak sali günü hazirlikli olun demisti.. vee olmuştu. . Artik tesaduf mu tevaffuk mu bilmiyorum ama.. etkilemisti bizi

Yakden didemin teli ni istiyom ben de gonderir misin sana güvenerek den merak ettim bide tel de nası bakiyo ki kahve mi tarot mu nası olcak ki)

Yakden didemin teli ni istiyom ben de gonderir misin sana güvenerek den merak ettim bide tel de nası bakiyo ki kahve mi tarot mu nası olcak ki)

canım kahve bahane .. ama fincana da bakıyor .. artı karalama yapıyor didem.. senin yanında olmasına gerek yok ... doğum tarihi ve anne adı istiyor.. haliyle senin de adını istiyor .. ben daha önce de baktırdım... hatta aradan 2 hafta geçti yine falım geldi .. didemi aradım .. ulasamadım.. whatsapptan yazdım.. cocuklarından bitanesi sürekli ateşlendiği için hastanelerde.. birde amcası hastanede.. yani bu ara fal bakamadıgını söyledi bana.. 1-2 kişiye bakabildim dedi.. haliyle herkes aradıgı için bana ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama baskasına da gidip boşa para vermek istemiyorum .. bilgine... bunları yazdım numarayıda atıyorum özelden cnm :) sonucta diger forumdaşlarımız da bilsin yani ...

Çookk tesekkur ederim canım bende daha sonra baktircm şimdi değil:))

BAKIRKÖYün en nezih en köklü FAL cafelerinden birine FAL bakan arkadaşlar alınacaktır..ilgilenenler için:05324620242 nodan ulaşabilirsiniz..

canım didemin numarasını alabilirmiyim bende??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…