Arkadaşlar son olarak Didem mi Ayhan mı hangisi daha iyiydi ikisine de baktıran var mı? Ayhan cuma c.tesi çalışıyormuş kadıkoyde, sordum. randevu alsak daha iyi olabilirmiş öyle soylediler. didem uzak ayhana baktırmak daha kolay gibi geldi ama. ayhan 50 ye didem 40a bakıyor. didem daha hesaplı tabii. sonuç olarak hangisi daha iyiyse ona baktırayım bari. karar veremedimm. :2::2:
[/QUOTE]Burda begenilen ve ovulenlerin bircoguu gecmisye denemisti ve 2 kisi disinda hicbirini tavsiye etmiyorum..
1. Laf cafe Aytac: yeni baktirdim ve vercekten sasirtti beni, ileriye donuk soylediklerinin cikip cikmamasi onemli degil, en azin an bos degil, laf salatasi yapmiyor.
2. Taksim Bunc cafe Kerem: Analizler muthisti, cikanlar oldu.
QUOTE=talena;35400863]Evet herkes çok övüyor bir sonraki fal krizimde gitmeyi düşünüyorum.Bıraz ara verdım.Taksimdeydım gecen gun dondum dolandım durdum kıme gıdecegımı cıdden bılemedım soyle nokta atısları yapabılen Etoiles sende eskılerdensin cok sık gıdıyorum su sıra Taksıme benı bırıne yonlendırebılırmısın kime baktırsam cıddı nokta atısları yapabılen? Göker var dıyorlar ama sen baktırdın mı hiç?
Arkadaşlar son olarak Didem mi Ayhan mı hangisi daha iyiydi ikisine de baktıran var mı? Ayhan cuma c.tesi çalışıyormuş kadıkoyde, sordum. randevu alsak daha iyi olabilirmiş öyle soylediler. didem uzak ayhana baktırmak daha kolay gibi geldi ama. ayhan 50 ye didem 40a bakıyor. didem daha hesaplı tabii. sonuç olarak hangisi daha iyiyse ona baktırayım bari. karar veremedimm. :2::2:
Canim her ikisine de baktirdim.. ayhan i gidip beklersin karsisinda 5 ila 7 dk durursun...soru sorduğunda ben zaten bunu soylemistim gibisinden cvp verir.. ben ayhandan cikip yine la portede calisan basak hnm a baktirdigimi biliriim...hic tagmin olmazsınız eger uzun uzun dinlemeyi seviyorsaniz.. dideme en az 20 dk kendisi anlatir.. senin sorularina uzun cevaplar verir hatta aklina takilan bisi olraa bi gun sonra bile arasan mutlaka yanıtını alabilirsin.. bunlar benim fikrim ,))))
didem hanımın nosunu sana özelden atıyorum cnm...özeline bak
umarım seni mutlu edecek biseyse çıkar .. 5 olmaz 2 olur 10 olir ama olsun.. eger bekledigin guzel biseyse olsun.. dideme ilk baktirdigimda yanimda bi arkadasim vardi.. ona dedi ki cumartesi gunu şöyle olacak.. sonra arkadasimi aradi.. cumartesi den once olacak sali günü hazirlikli olun demisti.. vee olmuştu. . Artik tesaduf mu tevaffuk mu bilmiyorum ama.. etkilemisti biziÖzel seans yapmadan önce 5-7 dk bakıyordu. Artık 30 dk bakıyor Ayhan. Calla hangi bir falcının gelecekte söyledikleri çıktı ki Ayhan kötü diyelim. Eskiden bana her dediği çıkardı, son 1 yıl tutmuyor öngörüleri. Ama anda iyidir. Didem ben de anda cok iyi değildi, birbirine karıştırdı cok. 5 Haziran tarihi verdi, çıkarsa yazarım burdan
Yigit bana da mart ayi sıkıntılı gececek demisti.. 29 martta duzene girmisti hayatim ama geçici oldu :))saol cnm.yiğit bana mart'ın sonu ile ilgili bir tarih vermişti,ama olmadı.geçmişle ilgili fena değildi.
Bacı evi nerde Seba'nın oda bakırköy'de mi?
Yok canim Zeytinburnu nda evi.
Yakden didemin teli ni istiyom ben de gonderir misin sana güvenerek den merak ettim bide tel de nası bakiyo ki kahve mi tarot mu nası olcak ki)
didem ne kadara bakıyor ?
canım kahve bahane .. ama fincana da bakıyor .. artı karalama yapıyor didem.. senin yanında olmasına gerek yok ... doğum tarihi ve anne adı istiyor.. haliyle senin de adını istiyor .. ben daha önce de baktırdım... hatta aradan 2 hafta geçti yine falım geldi .. didemi aradım .. ulasamadım.. whatsapptan yazdım.. cocuklarından bitanesi sürekli ateşlendiği için hastanelerde.. birde amcası hastanede.. yani bu ara fal bakamadıgını söyledi bana.. 1-2 kişiye bakabildim dedi.. haliyle herkes aradıgı için bana ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama baskasına da gidip boşa para vermek istemiyorum .. bilgine... bunları yazdım numarayıda atıyorum özelden cnm :) sonucta diger forumdaşlarımız da bilsin yani ...
canım kahve bahane .. ama fincana da bakıyor .. artı karalama yapıyor didem.. senin yanında olmasına gerek yok ... doğum tarihi ve anne adı istiyor.. haliyle senin de adını istiyor .. ben daha önce de baktırdım... hatta aradan 2 hafta geçti yine falım geldi .. didemi aradım .. ulasamadım.. whatsapptan yazdım.. cocuklarından bitanesi sürekli ateşlendiği için hastanelerde.. birde amcası hastanede.. yani bu ara fal bakamadıgını söyledi bana.. 1-2 kişiye bakabildim dedi.. haliyle herkes aradıgı için bana ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama baskasına da gidip boşa para vermek istemiyorum .. bilgine... bunları yazdım numarayıda atıyorum özelden cnm :) sonucta diger forumdaşlarımız da bilsin yani ...
40 liraya bakıyor canım ... 40 bin kere maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?