İstanbul'da Fal - Falcılar

Didemin numarasını istemişken bende fal maceralarımı anlatayım

Dejavu cafenin müdavimi olmuştum bir ara ;
* Yiğit bir kaç şey biliyor onlarda klasik her falcının dediği şeyler isim verdi bi kere bana o kadar onun dışında hiç bir dediği tutmadı malesef ..
* Edi'ye 3 kere baktırdım tarotta açıyor geçmişle ilgili tamam biliyor ama gelecek ile ilgili çok fazla bişey diyemiyor gelecekten kastım hani bir kaç ay sonrası bile yok ama edi yi seviyorum ben terapi gibi geliyor bana açıkcası fal konusunda ne yazıkki oda vasat ..
* birde cafede sarışın bir bayan var adı neşe sanırım yalnış biliyor da olabilirim ama tarif edicek olursam uzun boylu sarışın güzel bi bayan , oda tarota falanda bakıyor ama hiç memnun kalmadım çok az şeyler söyledi zaten fala bakarken çok yüksek sesle konuşuyo açıkcası rahatsız oldum ben benle beraber herkes dinliyo falı ...

Bakırköy mandal cafe ;
* Ada'ya baktırdım kahveye falan bakmıyo karşısına geçiyosun karalama yapıyor direk ne var ne yok söylüyo bana acı acı anlatmıştı herşeyi ve gerçekten de bildi ..

Bakırköy Orhan ;
*Orhan evinde bakıyor ama falcı mı medyummu ben anlamadım bir arkadaşımla gitmiştik çokta korkmuştum bide kedileri var evde ki ben sevmem kedileri , güzel bi fal bakmıştı bir çok şeyi söyledi yaşadım da ama çok çok iyi diyemem ve çok pahalı idi ...

Didem'i çok merak ettim ve noluuur biri telefon numarasını versin bana

bana da atar mısın numarasını didemin? :)

Bugun numarasını aldım Didem'in akşamüstü konuştuk , bu akşam 9 buçuk 10 gibi bakarım dedi fakat hala bekliyorum aradım ben arıcam dedi ama hala ses yok

Bugun numarasını aldım Didem'in akşamüstü konuştuk , bu akşam 9 buçuk 10 gibi bakarım dedi fakat hala bekliyorum aradım ben arıcam dedi ama hala ses yok

Canim bugun Didem i ben resmen kitledim.. aksamustu 5 gibi aldm.. benim evimde bakti.. sonra çocukları durmayinca telefonu da susmadi.. eve birakmak zorunda kaldm.. az once tlf u kapattık. . Bekleyen arkadaslara selam olsun ama nerdeyse 10 gundur bekliyorum bugünü. .haa birde dediki.. kızı not defterini yirtmis.. randevu aldiysaniz suan bilmiyor tekrar ulasin bence..

bana baktigi fala gelince.. hafta sonu programimi soyledi ve gitmemem icin uyardi.. erkek arkadasimin aile problwmlerinin nedenlerini anlatti.seyahat planlarini anlatti.. an da superdi yine.. hic beklemedigim zamanda bişey olacagini soyledi.. bikac gün icinde yazarim.. durum bundan ibaret kizlarcim :))

canım günaydın , valla bende anlamadım sen daha yeni baktırmamışmıydın şahsen benim kafam çok karıştı parası pulu neyse vericem bakarım dedi gece 12 ye kadar bekledim üstelik arıyorum meşgule veriyor bence hiç hoş değildi alay eder gibi oldu ve bir sürü msj attım kendisine cvp dahi vermedi ..........

Bakırköy secret cafe muratı duyan oldumu? duyan giden bilen, bir arkadaşım önerdi kendisini

Ben gitmedima ma arkadaşım gitmişti bilemedi dedi hatta ordan sonra Mandal cafe ada'ya gittik daha öncede demiştim Ada güzel bakıyo karalama yapıyo öle kahve tarot falan yok direk acı acı ne hissediyosa söylüyo gelecek 1 yıl için yorum yapıyor birde o bana söyledikleri kısmen tuttu ... hatta benim için olumsuz olan şeyler tuttu :)

Ben de 3 gundur ulasamiyorummmm

Ben de 3 gundur ulasamiyorummmm

ben ulaştımda noldu valla hala sinirliyim ya cx cx ayıp yani hayır o kadar aradım aç telefonu de ki şuan müsait değilim eyvallah anlarım hiç tahammulum yok nedense böyle şeylere kendim kaşındım ama dün neyse umarım ulaşır baktırırsın sende canım

Yok yeni baktirmadim bi 15 gun oldu ..ama bağımlılık yapio :))))

Bende acayip sinirlenmistim ama baktirinca sinirim gecti.. ama bisi dicem kizlat.. tlf u surekli çalıyor.. artik bana bakarken sesini kisti.. konsamtrasyonu bozulmasin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…