Seba kimdir sekerim
canım kahve bahane .. ama fincana da bakıyor .. artı karalama yapıyor didem.. senin yanında olmasına gerek yok ... doğum tarihi ve anne adı istiyor.. haliyle senin de adını istiyor .. ben daha önce de baktırdım... hatta aradan 2 hafta geçti yine falım geldi .. didemi aradım .. ulasamadım.. whatsapptan yazdım.. cocuklarından bitanesi sürekli ateşlendiği için hastanelerde.. birde amcası hastanede.. yani bu ara fal bakamadıgını söyledi bana.. 1-2 kişiye bakabildim dedi.. haliyle herkes aradıgı için bana ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama baskasına da gidip boşa para vermek istemiyorum .. bilgine... bunları yazdım numarayıda atıyorum özelden cnm :) sonucta diger forumdaşlarımız da bilsin yani ...
bana da atar mısın numarasını didemin? :)
Bugun numarasını aldım Didem'in akşamüstü konuştuk , bu akşam 9 buçuk 10 gibi bakarım dedi fakat hala bekliyorum aradım ben arıcam dedi ama hala ses yok
Canim bugun Didem i ben resmen kitledim.. aksamustu 5 gibi aldm.. benim evimde bakti.. sonra çocukları durmayinca telefonu da susmadi.. eve birakmak zorunda kaldm.. az once tlf u kapattık. . Bekleyen arkadaslara selam olsun ama nerdeyse 10 gundur bekliyorum bugünü. .haa birde dediki.. kızı not defterini yirtmis.. randevu aldiysaniz suan bilmiyor tekrar ulasin bence..
bana baktigi fala gelince.. hafta sonu programimi soyledi ve gitmemem icin uyardi.. erkek arkadasimin aile problwmlerinin nedenlerini anlatti.seyahat planlarini anlatti.. an da superdi yine.. hic beklemedigim zamanda bişey olacagini soyledi.. bikac gün icinde yazarim.. durum bundan ibaret kizlarcim :))
Bakırköy secret cafe muratı duyan oldumu? duyan giden bilen, bir arkadaşım önerdi kendisini
canım günaydın , valla bende anlamadım sen daha yeni baktırmamışmıydın şahsen benim kafam çok karıştı parası pulu neyse vericem bakarım dedi gece 12 ye kadar bekledim üstelik arıyorum meşgule veriyor bence hiç hoş değildi alay eder gibi oldu ve bir sürü msj attım kendisine cvp dahi vermedi ..........
Ben de 3 gundur ulasamiyorummmm
canım günaydın , valla bende anlamadım sen daha yeni baktırmamışmıydın şahsen benim kafam çok karıştı parası pulu neyse vericem bakarım dedi gece 12 ye kadar bekledim üstelik arıyorum meşgule veriyor bence hiç hoş değildi alay eder gibi oldu ve bir sürü msj attım kendisine cvp dahi vermedi ..........
ben ulaştımda noldu valla hala sinirliyim ya cx cx ayıp yani hayır o kadar aradım aç telefonu de ki şuan müsait değilim eyvallah anlarım hiç tahammulum yok nedense böyle şeylere kendim kaşındım ama dün neyse umarım ulaşır baktırırsın sende canım
Bende acayip sinirlenmistim ama baktirinca sinirim gecti.. ama bisi dicem kizlat.. tlf u surekli çalıyor.. artik bana bakarken sesini kisti.. konsamtrasyonu bozulmasin diye...
tatlım didem hanımın söylediklerinden yaşadığın oldu mu?
Malesef oldu cnmm.. 2 büyük tarismayi yaşadım soyledigi gunlerde kii çıkmasin diye o kadar da alttan aldim.. :)
Malesef oldu cnmm.. 2 büyük tarismayi yaşadım soyledigi gunlerde kii çıkmasin diye o kadar da alttan aldim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?