İstanbul'da Fal - Falcılar

daha önce iki didemden bahsediliyordu sanırsam yanlış hatırlamıyor isem :44: hatta didemin biri üç kağıtçı mı çıkmıştı neydi, hatta paralarını falan kaptıran olmuştu. Bir ara çok konuşuldu böyle şeyler. kafam karıştı şimdi :44:

ben bugün son kez aradım artık akşam baktı baktı bakmazsa da kendi bilir artık arayamam sinirleniyorum ya buarada form sayfasında gerilerde bende okudum kiminin parası yanmış falan ama bana kadın falı bakayım sonra para ödersin dedi şaşırdım şahsen bu durumdan dolayı da helal olsun dedim gel görelim bi baktıramadım tabi o ayrı mevzu :/

ay buda daha ilginçmiş. Baktıran kişi, hadi diyelimki birşey bilemedi, ya da olumsuz konuştu diyelim sinirlenip parayıda yatırmayanlar olabilir.. Ya da çok mu iddialıdır nedir?

Son düzenleme:
ay buda daha ilginçmiş. Baktıran kişi, hadi diyelimki birşey bilemedi, ya da olumsuz konuştu diyelim sinirlenip parayıda yatırmayanlar olabilir.. Ya da çok mu iddialıdır nedir?
Ben buraga da yigite de baktirdim.. her ikisi de once bakti sonra yatirdim.. bence o iddia degil.. belki de hissediyorlardir.. içlerine (!) Doguyordur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…