Bende acayip sinirlenmistim ama baktirinca sinirim gecti.. ama bisi dicem kizlat.. tlf u surekli çalıyor.. artik bana bakarken sesini kisti.. konsamtrasyonu bozulmasin diye...
didemde kim? nerede ne falı bakıyor?
Söylüyor cnmm vallaa.. gözümun yaşına bakmadi:)))hadi yaaa....olumsuz şeyleri de söylüyor dimi?
Kızlar Gaziosmanpaşa'daki Birsen'in numarasını bilen var mı? Varsa bana mail atabilir misiniz? Mailim: hks_1311@hotmail.com
Malesef oldu cnmm.. 2 büyük tarismayi yaşadım soyledigi gunlerde kii çıkmasin diye o kadar da alttan aldim.. :)
özelden msj atamıyorum. Yeni üyeyimm..
yolladım ben sana numarasını canım özelden
ümraniyede cnm kahve falı ve karalama yapıyormuş 40 tl ücreti telefonda da bakıyor
daha önce iki didemden bahsediliyordu sanırsam yanlış hatırlamıyor isem :44: hatta didemin biri üç kağıtçı mı çıkmıştı neydi, hatta paralarını falan kaptıran olmuştu. Bir ara çok konuşuldu böyle şeyler. kafam karıştı şimdi :44:
saol canım yaa.. akşam arıycamm inşş...
Didem e baktırıp da (yak-den ) dışında memnun olan varmı?
ben bugün son kez aradım artık akşam baktı baktı bakmazsa da kendi bilir artık arayamam sinirleniyorum yabuarada form sayfasında gerilerde bende okudum kiminin parası yanmış falan ama bana kadın falı bakayım sonra para ödersin dedi şaşırdım şahsen bu durumdan dolayı da helal olsun dedim gel görelim bi baktıramadım tabi o ayrı mevzu :/
arama akşam ben arıcam:)))
Hayirdir canim.. beni es gecmissin.. bir de benimle tanışmış birisin .. !!! Birbirimizin hayatttan ne bekledigini de biliyoruz !!!Didem e baktırıp da (yak-den ) dışında memnun olan varmı?
Ben buraga da yigite de baktirdim.. her ikisi de once bakti sonra yatirdim.. bence o iddia degil.. belki de hissediyorlardir.. içlerine (!) Doguyordur :))))ay buda daha ilginçmiş. Baktıran kişi, hadi diyelimki birşey bilemedi, ya da olumsuz konuştu diyelim sinirlenip parayıda yatırmayanlar olabilir.. Ya da çok mu iddialıdır nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?