Aynen öyle canim.. zorla mi baktircaz.. musteri her zaman haklidir :))bugün son kez arıcam bakalım dönmezse daha da aramam kendi bilir
Hayirdir canim.. beni es gecmissin.. bir de benimle tanışmış birisin .. !!! Birbirimizin hayatttan ne bekledigini de biliyoruz !!!
Dideme baktirdigim donem cok siradan bulmustum, sayfalardir adi geciyor, memnun olan cogunluktaysa banada cok yakin belki yine denerim diye dusundum.. Sitemin neden anlamadim..
Canim bugun Didem i ben resmen kitledim.. aksamustu 5 gibi aldm.. benim evimde bakti.. sonra çocukları durmayinca telefonu da susmadi.. eve birakmak zorunda kaldm.. az once tlf u kapattık. . Bekleyen arkadaslara selam olsun ama nerdeyse 10 gundur bekliyorum bugünü. .haa birde dediki.. kızı not defterini yirtmis.. randevu aldiysaniz suan bilmiyor tekrar ulasin bence..
bana baktigi fala gelince.. hafta sonu programimi soyledi ve gitmemem icin uyardi.. erkek arkadasimin aile problwmlerinin nedenlerini anlatti.seyahat planlarini anlatti.. an da superdi yine.. hic beklemedigim zamanda bişey olacagini soyledi.. bikac gün icinde yazarim.. durum bundan ibaret kizlarcim :))
baktiranlar oldu sanirim, cikarsa yazsinlar lutfen
Kızlar bir arkadaşım aracılığıyla şu anda instagramda aktif olan bir falcı buldum. Kendisi çok samimi ve kesinlikle bu işin ehli. Tarot da açıyor, kahve falı da bakıyor. Fiyatları da gayet uygun. kesınlıkle tavsıyee!! instagram kullanıcı adı: falmedyum. özelden numarasını verebilirim bende varr
fiyatları nedir tarot ve kahve falının? instagramım yok ya benim :S
baktırdım tabiikii. didem kesinlikle rezalet!! yeni favorim, daha dogrusu uzun zamandır öznur
bana da nosunu yazarmısın?ben ilk baktırdığımda 50 tl ye baktırmıştım ama yuksekmiş eski fiyatları 70tl falan. bir çok ünlünün falcısı aynı zamanda zaten şu anda da.yani zamanla indirim zaten yapıyo ya da detaylı konuşunca. ben çok memnunum ikisini 50ye baktırmıştım hala devam ediyorum en sık müşterilerindeniim numarasını özelden mesaj atarsanız verebilirim ben yeniyim burda mesaj atarsanız ancak o sekılde cevaplayabılrıım
baktırdım tabiikii. didem kesinlikle rezalet!! yeni favorim, daha dogrusu uzun zamandır öznur
ya kusura bakma da yeni üye olup bi kaç topiğe aynı msjı atman buram buram reklamı çağrıştırdı bana,bu kafar saf mı görünüyor acaba bu topiktekiler?
bana da nosunu yazarmısın?
neden rezalet????????
kimseye saf gibi bir itham da bulunmadım ben. böyle bir yakıştırmayı bekliyordumburadan da şaşırmadım. yeniyim evet ve 4-5 kere fal baktırdım ve çok memnunum buraya herkes tavsiyelerini yazıyor bende yazdım. kimse silah zoruyla arayın demiyor ki. tavsiye ettiğim şahısla keşke bir yakınlıgım olsa da reklamını yapsam,
evet bu toikte böyle bir paylaşım var ama çok alakasız bir topikte de aynı şeyi yazmışsın....çok şüpheli
evet bu toikte böyle bir paylaşım var ama çok alakasız bir topikte de aynı şeyi yazmışsın....çok şüpheli
yeniyim dedim, nerde ne yazılacağını bile 1 saattir aktifim yeni yeni çözüyorum. dediğim gibi nerde ne yazdığımı bende tam anlayamadım amacım üye olmak ve tavsiyede bulunmaktı bu kadar basit
çok iyi niyetlisin o zaman,maşallah diyelim...
yeniyim dedim, nerde ne yazılacağını bile 1 saattir aktifim yeni yeni çözüyorum. dediğim gibi nerde ne yazdığımı bende tam anlayamadım amacım üye olmak ve tavsiyede bulunmaktı bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?