İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayirdir canim.. beni es gecmissin.. bir de benimle tanışmış birisin .. !!! Birbirimizin hayatttan ne bekledigini de biliyoruz !!!

Dideme baktirdigim donem cok siradan bulmustum, sayfalardir adi geciyor, memnun olan cogunluktaysa banada cok yakin belki yine denerim diye dusundum.. Sitemin neden anlamadim..

Dideme baktirdigim donem cok siradan bulmustum, sayfalardir adi geciyor, memnun olan cogunluktaysa banada cok yakin belki yine denerim diye dusundum.. Sitemin neden anlamadim..

Bilmem bizzat benim dışımdakilere sormussun da ondandir belki..sorun degil bak bakalim .. memnun olan varsa sende baktirirsin..

Kızlar bir arkadaşım aracılığıyla şu anda instagramda aktif olan bir falcı buldum. Kendisi çok samimi ve kesinlikle bu işin ehli. Tarot da açıyor, kahve falı da bakıyor. Fiyatları da gayet uygun. kesınlıkle tavsıyee!!

Son düzenleyen: Moderatör:

Didemin telefonunu yollar mısın bana da? :)

fiyatları nedir tarot ve kahve falının? instagramım yok ya benim :S

fiyatları nedir tarot ve kahve falının? instagramım yok ya benim :S

ben ilk baktırdığımda 50 tl ye baktırmıştım ama yuksekmiş eski fiyatları 70tl falan. bir çok ünlünün falcısı aynı zamanda zaten şu anda da. yani zamanla indirim zaten yapıyo ya da detaylı konuşunca. ben çok memnunum ikisini 50ye baktırmıştım hala devam ediyorum en sık müşterilerindeniim numarasını özelden mesaj atarsanız verebilirim ben yeniyim burda mesaj atarsanız ancak o sekılde cevaplayabılrıım

bana da nosunu yazarmısın?

ya kusura bakma da yeni üye olup bi kaç topiğe aynı msjı atman buram buram reklamı çağrıştırdı bana,bu kafar saf mı görünüyor acaba bu topiktekiler?

kimseye saf gibi bir itham da bulunmadım ben. böyle bir yakıştırmayı bekliyordumburadan da şaşırmadım. yeniyim evet ve 4-5 kere fal baktırdım ve çok memnunum buraya herkes tavsiyelerini yazıyor bende yazdım. kimse silah zoruyla arayın demiyor ki. tavsiye ettiğim şahısla keşke bir yakınlıgım olsa da reklamını yapsam,

evet bu toikte böyle bir paylaşım var ama çok alakasız bir topikte de aynı şeyi yazmışsın....çok şüpheli

evet bu toikte böyle bir paylaşım var ama çok alakasız bir topikte de aynı şeyi yazmışsın....çok şüpheli

yeniyim dedim, nerde ne yazılacağını bile 1 saattir aktifim yeni yeni çözüyorum. dediğim gibi nerde ne yazdığımı bende tam anlayamadım amacım üye olmak ve tavsiyede bulunmaktı bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…