yenisin ama maşallah dakkasında msjlara cvb yazabiliyorsun:)))
ya bunda bu kadar şüphe duyulacak bir şey yok. bu ne böyle sorgu memuru gibi.1 saattir aktifim ve adam akıllı öğrenebildiğim tek şey bu. bunda anlaşılmayacak bir şey yok. ne kadar uzadı ya. her tavsiyeyi dikkate almasın rahatsız olan madem..
Şahsen ben senin samimiyetine hiiiççççç inanmadım,rahatsız değilim,eğlenceli oluyor benim için,çok eğleniyorum ben,arada yaz sen buraya:)))
çok saçma sapan konuşuyorsun ama bunun yeri burası değil git başka yerde eğlence ara, konu dışına çıkmayacağım. seviyesizleşmeyecegım de senin gibi. 5 dakika da çizgin belli oldu hahahakomiksin ne diyim. inanmak zorunda değilsin, inanmaman gayet doğal saygı duyuyorum. uzamasın bu burda hadi iyi akşamlar
bugün son kez arıcam bakalım dönmezse daha da aramam kendi bilir
Ben baktim hercaiii instagramdaki o falciya.. sadece kahve fincanlari resimleri var.. cezbeden ne bi yorum ne baska bisi var.. hani tutupta bi kisi cok begendim falinizi filan dememis.. ama dur bakalim forumda çıkar kokusu...sen boşuna nefesini tüketme :)seviyeleri ölçelim istersen,5 dakkadır yazan ben değilim,sensin,ben bu topikte sayısız kez msj yazdım canım...hadi yavrum hadi....
Bi de gelmis hemn didemi karalamis,cidden baktrdigina inansam neyse....ama hic inanmadimBen baktim hercaiii instagramdaki o falciya.. sadece kahve fincanlari resimleri var.. cezbeden ne bi yorum ne baska bisi var.. hani tutupta bi kisi cok begendim falinizi filan dememis.. ama dur bakalim forumda çıkar kokusu...sen boşuna nefesini tüketme :)
canim naptin merak ettim.. Umarim ulasabilmissindir.. Olmadi instagramdaki ne baktiririz hep beraber.. Baksana yeni arkadasimiz baya methetmis ..
çok saçma sapan konuşuyorsun ama bunun yeri burası değil git başka yerde eğlence ara, konu dışına çıkmayacağım. seviyesizleşmeyecegım de senin gibi. 5 dakika da çizgin belli oldu hahahakomiksin ne diyim. inanmak zorunda değilsin, inanmaman gayet doğal saygı duyuyorum. uzamasın bu burda hadi iyi akşamlar
ben ulaştımSonunda, falıma baktırdım kesinlikle ama kesinlikle beklediğime değdi (hatta ulaşamadım diye sitem ettiğim için şuan çok utanıyorum ), muhteşem bir insan bir sürü şey konuştuk ya çok güzel di hatta tam 1 saat sürdü falım ilk baktırmış olmama rağmen , ben çok ama çok memnun kaldım tam istediğim gibi bir faldı ve eğer soracak olursanız bildi arkadaşlar bildi su gibi dile geldi herşey ayrıca para mevzuu ile ilgili gerçekten çok üzülmüş baktırıp parasını ödemeyenler olmuş yazık günah ya sonra bide bu sitede tam tersini yazıyorlar yok dolandırdı vs asıl dolandıran kendileri oysaki benim falıma akşam baktı ben henüz parasını ödemedim bugün öğle arası gidip ödeyeceğim düşünün artık .. 15 gün sonra da yüzyüze baktıracağım kesinlikle hatta bir kaç arkadaş toplanıp gidicez ( uzak bize biraz yeri çünkü ) ben son 1 yıldır bunu didem de dedi normal bi insanın baktıracağı faldan çok daha fazla fal baktırdım belki her gün 2 kere baktırdığım olmuştur tabi yaşadığım bir kaç şey yüzünden çok şükür atlattım ama :) şuanda rakam verecek olursam 200 den fazla kişiye fal baktırmışımdır net :) ama orhan bir didem iki arkadaşlar ikisinide tek geçerim gerçekten bildiler tavsiyede bulundular ve beni çok rahatlattılar başka bir falcı artık düşünmüyorum canım isterse ara ara didoşu arar giderim ... Herkese de tavsiye ediyorumm
Sevindim cnm memnun kalmana.. umarım rabbim gönlündekini sana verir :))
Valla kimsenin gunahini alamam ama merak ediyorum. . Dideme yüzyüze mi baktirdin tlf da mi?
didem hanımın telini banada verir misiniz? gerçekten çok merak ediyor ve baktırmak istiyorumKızlarcım) Didem demistiki hafta sonu istanbulda değilsiniz.. bende dogru bildin ama vazgectim burdayim bir yere gitmiyorum dedim.. ogleden sonra programim degisti ve gidiyorum kizlar.. bu gece icin ve pazar gunu icin dedikleri de cikarsa yazarim.. :))
Yolladim cnm.. hadi bakalım :)) guzel haberlerle inşaallahdidem hanımın telini banada verir misiniz? gerçekten çok merak ediyor ve baktırmak istiyorum
teşekkür ederim hemen dönüp cvpladığın için forumda yeniyim o yüzden özel msj atamadımdidem hanımın telini banada verir misiniz? gerçekten çok merak ediyor ve baktırmak istiyorum
inşallah iyi dilklerin için saol :)Yolladim cnm.. hadi bakalım :)) guzel haberlerle inşaallah
Kızlarcım) Didem demistiki hafta sonu istanbulda değilsiniz.. bende dogru bildin ama vazgectim burdayim bir yere gitmiyorum dedim.. ogleden sonra programim degisti ve gidiyorum kizlar.. bu gece icin ve pazar gunu icin dedikleri de cikarsa yazarim.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?