İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün bir arkadasıma randevu vermişti. Kız kalkıp karşı yakadan sırf bunun için geldi. 8:30 ta bakacağım demiş, sonra Nişana gittim, gec gelicem 10:00 dan sonra kesin bakarım demiş, su saat olmuş kız ulaşamıyor Ümraniye'de bekliyor, Didem'in teli kapalı. Birini önerirken bu yönlerine de dikkat edelim lütfen. Herkesin işi gücü programı var, insanlara program yaptırıp sonra ortadan kaybolmak da hiç hoş değil!

bu konuda ben de şikayetçiyim didem hanımdan....

Uykucu özelden msj atiyorum sana...msjlarina bakarmsn

canım ozel msj gonderemıyorum henuz cvb verecegim sana inşaallah ben uzun zamandır tanırım giderim didem hanıma cokta memnunum acıkcası ozel msja ulastıgımda detaylı yazarım buara tek sorunumuz ulasamamak ama yarın arkadaslar ıcın gıdecegız bakalım bı sorun cıkmazsa ben bayadır tanıdıgım ıcın bu ulasamamayı ıyı bılıyorum ama aılseı olunca bısey dıyemıyoruz onemlı olan fallarının cıkması ve destegınden memnun kalmak dıyorum ben yarın gıdebılırsek yazcm yıne

sorduğum şey buydu aslında,buradada yazabilirsn cnm,falları çıkıor mu?

Bakmayacaksa rahatsiz etmeyin dese. Bi insan bir hafta boyunca hic mi cevap veremeyecek kadar mesgul olur. Bence biraz keyfiii bii durummm

arkadaşlar çok uzun zamandır falcı melehat ablanın telefonunu arıyorum edirneli ve lüleburgazda yaşıyormuş bilen biri varsa lütfen bana ulaştırabilir mi ona ulaşmam lazım

arkadaşlar çok uzun zamandır falcı melehat ablanın telefonunu arıyorum edirneli ve lüleburgazda yaşıyormuş bilen biri varsa lütfen bana ulaştırabilir mi ona ulaşmam lazım

bu falcı melahat ıyımıymış?:44::44::44:

didem bana da gün ve saat verdi verdiği zaman ne telefonlarını açtı ne de msjlarıma cvp verdi sonra şu saatte bakıcam dedi yine aynı şeyi yaptı üçüncü kez de aynı şeyi yaptı bugün bakmayacaksa söylesin biz de beklemeyelim bunu sadece sölemesi yeterli

Cok fazla arayan oldu burdan.kim bilir gunde kac kisi ariyor.

Forumda ara ara Gülşen konusu da geçmiş. Ben Gülşene melekler kahvesi döneminde gidiyordum. Çok sık gitmemek lazım. Bana bir kere 27 aralikta bi iletisiminiz olcak demisti ve o gun aramisti cidden. Bunun disinda bir kac kez daha tarih vermisti ama onlar cikmamisti. Arayi biraz uzatmak gerekiyor gulsende. Ozellikle karakter analizini cok iyi yapiyor.

Ben burda sordum ama yazan olmadi.internetten baya araştırdım Edirne'nin kıyik mahalle si diye bir yerinde bakiyormus.nasil gidenler ne diyor onun hakkında?
Iyi şeyler duymuştum bende Melahat hakkında. Bence edirneye gidilse her türlü gidilir ewine.

ben birkaç kişiden duydum hatta lüleburgazdan tanıdıkları devreye soktum numarasını bulamadım son çare buraya yazayım dedim burdanda henuz ses yok ama gerçekten iyi baktığını söyleyen kişiler çoğunlukta hepsi onun izini kaybetmiş şimdi nerden bulucaz onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…