İstanbul'da Fal - Falcılar

didem için rezalet diyen de var, beğende var. :44: ne yapsak ki şimdi :44:

Merhaba kızlar,

Finaller, dersler derken bayadır takip edemedim yazılanları.
En son eskiden Melekler Kahvesi'nde çalışan Gülşen'in numarasını arıyordum.
Neyseki buldum.
Bir iki arkadaşta aynı benim gibi kendisine ulaşmaya çalışıyorlarmış.
Bana özelden yazdılar ama özelden geri dönüş yapamıyorum.
Öncelikle cittirik'a çok teşekkür ederim. :)
Bir de cansinnn86 umarım mesajımı görürsün.
Gülşen için iletişime geçelim.
Emailim: gizem.bysl@hotmail.com

Sevgiler herkese

kadıköy cafe-in terasta falcı miraya su falı baktırdım. Söyledikleri tam istediğim şeyler olduğu için pek inanmamıştım. Aradan haftalar geçti söylediği bir iki şey tuttu bunun dışında asıl merak ettğim aşk ile ilgili sorularıma tam istediğim cevaplları vermişti ama bilmiyorum acaba beni mutlu etmek için mi dedi yoksa gerçekten mi öyle. Bazen ben doğru söylediğini hissediyorum ama bazen imkansız şeyler olduğu için inanmak istemiyorum. Cinlerle bakıyormuş. Sizce cinler başka insanların düşüncelerini anlayabilir mi? Siz miraya hiç gittiniz mi?

Didemin numarasını bana da yollayabilir misinn? ben de baktırıyım çoğu kişi begendi, merak ettim ben de.

kızlar kartalda falcı beyhan varmıs arkadaşım önerdi baktıran varmı cafede bakmıyor kendi yeri varmış özel

Didemin numarasini bana da yollar misiniz

Tam olarak yeri nerede ve kaç liraya bakıyor acil söyler misiniz?

sevindim canım memnun kalmana hafta ıcıde arkadaslar gıdecek bakalım musaıt yakalarsak :)

Yakden'cim merhaba, 2-3 gün önce Didem Hanım'dan randevu aldım gayet kibar biriydi
Dün aradım aradım, randevularıma bakmam gerekiyor saat için dedi ve sonrasında defalarca aradım yok dönmedi, bir mesaj attı arıycam sizi diye, neyseki bilet falan almadım ve bugün de aradım hiç dönmedi, en azından bakmak istemiyorum deseydi bari, baktırınca yazıcaktım ama, yok yani yakdencim baktıramadım

Merhaba,bugun üye oldum,Didem Hanım 'ın telefonunu ben de alabilir miyim..
chinaspeace@gmail.com

teşekkür ederim

4 5 gundur ben de ayni durumdayim. Randevu verdigi saat acmadi ertesi gun Mesaj atti size donucem diye donmedim gunlerdir de acmiyo . Telefon sapigi gibi arayip rahatsiz etmek de hos olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…