telden bakmıyor mu?
Yok canım maalesef zaten randevu almakta cok zor sağlam bi tanıdık vasıtası ile gitmen lazım
Kızlarcım) Didem demistiki hafta sonu istanbulda değilsiniz.. bende dogru bildin ama vazgectim burdayim bir yere gitmiyorum dedim.. ogleden sonra programim degisti ve gidiyorum kizlar.. bu gece icin ve pazar gunu icin dedikleri de cikarsa yazarim.. :))
kızlar dün akşam dideme baktırdım bu aralar çok yoğunmuş,ben memnun kaldım .Geçmiş ve anda çok iyiydi.Birkaç gün önce yaşadığım ve çok etkilendiğim birkaç olayı bildi.Ne yaşadıysam ve ne hissettiysem söyledi.
Yolladim cnm.. hadi bakalım :)) guzel haberlerle inşaallah
ben ulaştımSonunda, falıma baktırdım kesinlikle ama kesinlikle beklediğime değdi (hatta ulaşamadım diye sitem ettiğim için şuan çok utanıyorum ), muhteşem bir insan bir sürü şey konuştuk ya çok güzel di hatta tam 1 saat sürdü falım ilk baktırmış olmama rağmen , ben çok ama çok memnun kaldım tam istediğim gibi bir faldı ve eğer soracak olursanız bildi arkadaşlar bildi su gibi dile geldi herşey ayrıca para mevzuu ile ilgili gerçekten çok üzülmüş baktırıp parasını ödemeyenler olmuş yazık günah ya sonra bide bu sitede tam tersini yazıyorlar yok dolandırdı vs asıl dolandıran kendileri oysaki benim falıma akşam baktı ben henüz parasını ödemedim bugün öğle arası gidip ödeyeceğim düşünün artık .. 15 gün sonra da yüzyüze baktıracağım kesinlikle hatta bir kaç arkadaş toplanıp gidicez ( uzak bize biraz yeri çünkü ) ben son 1 yıldır bunu didem de dedi normal bi insanın baktıracağı faldan çok daha fazla fal baktırdım belki her gün 2 kere baktırdığım olmuştur tabi yaşadığım bir kaç şey yüzünden çok şükür atlattım ama :) şuanda rakam verecek olursam 200 den fazla kişiye fal baktırmışımdır net :) ama orhan bir didem iki arkadaşlar ikisinide tek geçerim gerçekten bildiler tavsiyede bulundular ve beni çok rahatlattılar başka bir falcı artık düşünmüyorum canım isterse ara ara didoşu arar giderim ... Herkese de tavsiye ediyorumm
saydığınız bütün falcıları biliyorum, hepsine okuldan arkadaşlarla, ablamlarla gittik, Taksimde Deniz diye bi kız var, tek geçiyorum onu
tasula, cezmi onunla kıyaslanınca yalan kalıyor, tasulaya ilk gittim masaya oturdum sana sana çay söyleyim dedi yanımda arkadaşımda var, şöyle daldı uzaklara bakar gibi :) ozan, arda kimin arkadaşı dedi, ben benim yok öyle bi arkadaşım dedim, ona dikkat et vardır vardır dedi :) Bir arkadaşım denizi söyledi ablasının okuldan arkadaşı bu kıza gittik inanamadım, tek kelimeyle şoka sokuyo insanı, ve o kadar iyi bi kızki en ilginç tarafı en iyi üniversitelerden birinde okuyomuş, çok şaşırdım duyunca. Asla başka falcıya gitmem yeter gittiklerim :) Bir insan tarih saat isim verebilir mi, inanamadım şu saatte kavga etmişsiniz kavgayı sen başlatmışsın şöyle olmuş böyle olmuş dedi inanamadım, ben Deniz derim yani
evet bencede ayni kisi biraz yumusak birisiydi fakat izini kaybettim mailimi versem bana gonderirmisiniz numarasini rica etsem :)
ümraniyede cnm kahve falı ve karalama yapıyormuş 40 tl ücreti telefonda da bakıyor
sevindim canım memnun kalmana hafta ıcıde arkadaslar gıdecek bakalım musaıt yakalarsak :)ben ulaştımSonunda, falıma baktırdım kesinlikle ama kesinlikle beklediğime değdi (hatta ulaşamadım diye sitem ettiğim için şuan çok utanıyorum ), muhteşem bir insan bir sürü şey konuştuk ya çok güzel di hatta tam 1 saat sürdü falım ilk baktırmış olmama rağmen , ben çok ama çok memnun kaldım tam istediğim gibi bir faldı ve eğer soracak olursanız bildi arkadaşlar bildi su gibi dile geldi herşey ayrıca para mevzuu ile ilgili gerçekten çok üzülmüş baktırıp parasını ödemeyenler olmuş yazık günah ya sonra bide bu sitede tam tersini yazıyorlar yok dolandırdı vs asıl dolandıran kendileri oysaki benim falıma akşam baktı ben henüz parasını ödemedim bugün öğle arası gidip ödeyeceğim düşünün artık .. 15 gün sonra da yüzyüze baktıracağım kesinlikle hatta bir kaç arkadaş toplanıp gidicez ( uzak bize biraz yeri çünkü ) ben son 1 yıldır bunu didem de dedi normal bi insanın baktıracağı faldan çok daha fazla fal baktırdım belki her gün 2 kere baktırdığım olmuştur tabi yaşadığım bir kaç şey yüzünden çok şükür atlattım ama :) şuanda rakam verecek olursam 200 den fazla kişiye fal baktırmışımdır net :) ama orhan bir didem iki arkadaşlar ikisinide tek geçerim gerçekten bildiler tavsiyede bulundular ve beni çok rahatlattılar başka bir falcı artık düşünmüyorum canım isterse ara ara didoşu arar giderim ... Herkese de tavsiye ediyorumm
sevindim canım memnun kalmana hafta ıcıde arkadaslar gıdecek bakalım musaıt yakalarsak :)
Kızlarcım) Didem demistiki hafta sonu istanbulda değilsiniz.. bende dogru bildin ama vazgectim burdayim bir yere gitmiyorum dedim.. ogleden sonra programim degisti ve gidiyorum kizlar.. bu gece icin ve pazar gunu icin dedikleri de cikarsa yazarim.. :))
Yakden'cim merhaba, 2-3 gün önce Didem Hanım'dan randevu aldım gayet kibar biriydi
Dün aradım aradım, randevularıma bakmam gerekiyor saat için dedi ve sonrasında defalarca aradım yok dönmedi, bir mesaj attı arıycam sizi diye, neyseki bilet falan almadımve bugün de aradım hiç dönmedi, en azından bakmak istemiyorum deseydi bari, baktırınca yazıcaktım ama, yok yani yakdencim baktıramadım
Yakden'cim merhaba, 2-3 gün önce Didem Hanım'dan randevu aldım gayet kibar biriydi
Dün aradım aradım, randevularıma bakmam gerekiyor saat için dedi ve sonrasında defalarca aradım yok dönmedi, bir mesaj attı arıycam sizi diye, neyseki bilet falan almadımve bugün de aradım hiç dönmedi, en azından bakmak istemiyorum deseydi bari, baktırınca yazıcaktım ama, yok yani yakdencim baktıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?