Ben burda sordum ama yazan olmadi.internetten baya araştırdım Edirne'nin kıyik mahalle si diye bir yerinde bakiyormus.nasil gidenler ne diyor onun hakkında?
Iyi şeyler duymuştum bende Melahat hakkında. Bence edirneye gidilse her türlü gidilir ewine.
Kadın zaman zaman Lüleburgazda kalıyorsa Edirneye gitmek akıl karı iş değil, onca saat gidip orda olmadığını öğrenmek var, birde randevusuz almıyormuş, birkaç kişiyi kovmuş bundan dolayı yazıyor eski sayfalarda….sanırım telefonunu bulmak şart gibi gözüküyor….
falcı melahata ben edirnede okurken gitmiştim:))anılarımda kaldı,çok ilginç bi kadındır.çok ziyaretçisi vardı o dönem,o anki durumumu oldukça iyi bilmişti,,söylediklerini günlüğüme yazmışım,yarısı çıkmış söylediklerinin,diğer yarısını 15 yıldır bekliyrm:))
belki attı tuttu bilmiyorum,4 tane şey yazmışım gelecekle ilgili,2 si çıktı,diğer ikisi çıkmadı...çıkar gibi oldu ....ama o zaman platonik aşkım vardı,onun adını söylemişti,üç harflileri vardı ve fal baktığı yer edirnede çingene mahallesndedir...çingene çocuklarına sorduğunda herkes evini gösterir ve para ister:))çok eski ve pis bir evde bakıyordu,sonradan duymuştuk fakirliğinden değil üç harfliler öyle pis yerlere gelirmiş o yüzdenmiş,istanbulda süper bi evi olduğunu öğrenmiştik.istanbuldan çok ziyaretçisi vardı.bir de şunu hatırliıorum:fal bitti odadan çıkarken,ben sormuştum,bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz diye,o da: ben nereden bilicm bak arkandaki bana söylüyor demişti de biz odayı derhal terketmiştik:)))yarısınıda bıldıyse ıyı bence:44: telını bulamazmıyız?
belki attı tuttu bilmiyorum,4 tane şey yazmışım gelecekle ilgili,2 si çıktı,diğer ikisi çıkmadı...çıkar gibi oldu ....ama o zaman platonik aşkım vardı,onun adını söylemişti,üç harflileri vardı ve fal baktığı yer edirnede çingene mahallesndedir...çingene çocuklarına sorduğunda herkes evini gösterir ve para ister:))çok eski ve pis bir evde bakıyordu,sonradan duymuştuk fakirliğinden değil üç harfliler öyle pis yerlere gelirmiş o yüzdenmiş,istanbulda süper bi evi olduğunu öğrenmiştik.istanbuldan çok ziyaretçisi vardı.bir de şunu hatırliıorum:fal bitti odadan çıkarken,ben sormuştum,bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz diye,o da: ben nereden bilicm bak arkandaki bana söylüyor demişti de biz odayı derhal terketmiştik:)))
yarısınıda bıldıyse ıyı bence:44: telını bulamazmıyız?
valla telini bulursanız,ben de isterim:))
ümraniyede cnm kahve falı ve karalama yapıyormuş 40 tl ücreti telefonda da bakıyor
ben birkaç kişiden duydum hatta lüleburgazdan tanıdıkları devreye soktum numarasını bulamadım son çare buraya yazayım dedim burdanda henuz ses yok ama gerçekten iyi baktığını söyleyen kişiler çoğunlukta hepsi onun izini kaybetmiş şimdi nerden bulucaz onu bilmiyorum
asla nerede olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim edirneli olduğu lüleburgazda yaşadığı fakat halen orada yaşıyor mu yaşamıyor mu bilmiyorum bende forumdan yardım istiyorum bu konudaŞimdi bu Melahat hanımın hem Edirnede, hem Lüleburgazda, hem de İstanbulda evi mi var??? Haftanın hangi günleri Edirnede, hangi günleri Lüleburgazda ve hangi günler İstanbulda oluyor ki acep?? İstanbuldaki evinde fal bakmıyordur sanırım...yoksa Artık Edirnede hiç fal bakmıyor da ..sadece Lüleburgazda mı bakıyor?? .boşuboşuna Edirne Kıyık mahallesine gitmeyelim ..adres değişikliği yaptı herhalde
asla nerede olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim edirneli olduğu lüleburgazda yaşadığı fakat halen orada yaşıyor mu yaşamıyor mu bilmiyorum bende forumdan yardım istiyorum bu konuda
sorduğum şey buydu aslında,buradada yazabilirsn cnm,falları çıkıor mu?
Kiyik mah. Ve cingene mah.dir.korkabilirsnz...cingenelere melahatn evi nerde dersenz gosterrlernetten baktımda sımdı kınık mı kıyık mı oyle bı mahalledeymıs zaten ordan kıme sorsan gosterıyolarmıs:44::44:
Canım ne durum ıcın baktırdın bılmıyorum ama evlilik ve ilişki konusunda ıyıdır genelde kendısıde soyler zaten iş vs gıbı durumlarda tarıhlerım tutmaz dıye ama suda var tarıhlerınde aksama yasadım ben.benıde arkadaslarımıda hıc yanıltmadı. Didem hanımın, nokta atısları vardır ornegın su gun gelıcek yada gelıp su cumleyı soyleyecek isimler bazen korkutur benı dırek soyler :)gıbi benım aılevı sorunlarım coktu onlar için belkı 2 ay 3 ay yardımcı oldu ugrastı hiç sklmadan,cevremde gıtmeyen kalmadı ve mahcupta olmadım bugun gıdemedık yıne ama gorustum tel. benım tavsıyem arayan sıte demesınkadının telefonu donuyomus sureklı aranmaktan dilerım Rabbım istedıgın ne ise gerceklestırır soruna ancak bukadarını yanıtlayabıldım arkadasım
çok saol tatlım,gayet ayrıntılı cevaplamışsn....peki tarihlerinde şaşma oluyor mu?bana 3.günde arayacak demişti,bugün 4.gün((
Canım ne durum ıcın baktırdın bılmıyorum ama evlilik ve ilişki konusunda ıyıdır genelde kendısıde soyler zaten iş vs gıbı durumlarda tarıhlerım tutmaz dıye ama suda var tarıhlerınde aksama yasadım ben.benıde arkadaslarımıda hıc yanıltmadı. Didem hanımın, nokta atısları vardır ornegın su gun gelıcek yada gelıp su cumleyı soyleyecek isimler bazen korkutur benı dırek soyler :)gıbi benım aılevı sorunlarım coktu onlar için belkı 2 ay 3 ay yardımcı oldu ugrastı hiç sklmadan,cevremde gıtmeyen kalmadı ve mahcupta olmadım bugun gıdemedık yıne ama gorustum tel. benım tavsıyem arayan sıte demesınkadının telefonu donuyomus sureklı aranmaktan dilerım Rabbım istedıgın ne ise gerceklestırır soruna ancak bukadarını yanıtlayabıldım arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?