İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayyy yinede gidilir aslında kizceler :)
Ben sadece Edirne de fal baktığını sanıyordum. Lüleburgaz istanbul da baktığını duymadım.
Acaba eski performans i warmidir?
Arap melehat a dönmesin buda :)
Sen nezaman gitmiştin canım?

tatlım ben 15 yıl önce gittim:)yaşlanmıştır kadıncağız...ama o zaman da çok meşhurdu.ist da evi var diye duymştuk,istanbulda baktğını sanmıyrm

Hayirdir nerden geliyosun cnm.. merak etme mutlaka ulasirsin.. ben hafta sonu hic ulasamadim taki pazar aksamustu geri dönüş yapti.. tlf u donuyomus aranmaktan.. :)) ben bile kac kere aradim.. benden 10 tane olsa kizcagiz yandi ))

Telefonda nasıl bakıyor ya baya teknolojikmiş, ben ümraniyeye çok yakınım neresinde :)

Evinde bakmıyor. . Bikac kisi olursa oraya gidiyor.. is yerime cagirdim ben.. kahve ve karalama yapıyor. . 40 liraya.. hatta whatsapptan da taciz edebilirsin.. sansliysan sorularina garanti cvp alirsin.. ama panik olma..sabirla bekle benim gibi. .

çok saol tatlım,gayet ayrıntılı cevaplamışsn....peki tarihlerinde şaşma oluyor mu?bana 3.günde arayacak demişti,bugün 4.gün((
3 _5 gunluk sarkmalar oluyor..bende bu sebepten basina ekşidim.. ama bu aksam ustu konuştuğumuzda bana kızdı. . Cunku bana arayaacak dediginde beklemedim.. kendim mesaj attim .. Böylece zamani uzatmisim.. top olayim insallah.. :))))

Haydaaa.. Kizlar hanginiz dideme birilerini okutuyosunuz?? Dedim ya bugun zorla ulastim diye.. kusura bakmayin okuma yapıyorum bu sirada da tlf la konusmam mumkun degil dedi bana.. bunu yaptiran burdan biriyse.. lütfen ozelden yazabilir mi.. nicin yapılıyor. . Ise yarıyor mu? Ben sordum ama kusura bakmayin aciklama yapamam dedi.. beni de okuyun o zaman dedim.. benim okunacak biseyim yokmus.. meraktan catladim kizlar...

tatlım,didemin haftasonu için olacak dediği bişiler varsı sanırım sen de,olursa yazarım demiştin,oldu mu?

tatlım,didemin haftasonu için olacak dediği bişiler varsı sanırım sen de,olursa yazarım demiştin,oldu mu?

Dedim ya cnm.. pazar olacakti.. ama ben dayanamadim mesaj attim.. boylece onum dedigi zamani beklemedim.. haliyle süre uzamis.. carsambya kadar beklicem olmadi aricam tekrar .. kisaca karalama yapcak bana.. eger beklediğim olmazsa tabiki.. keske dinleyip mesaj atmasaydim ((

Kızlar selam bende dideme burası vasıtası ile ulaşmıştım 2 gün falan aradım randevu aldım ama konuşamamıştım hatta sitem etmiştim kendimce ama sonra falıma baktı ben memnun kaldım gerçekten güzel fal bakıyor öyle 2 sene sonra o olcak bu olcak demiyor en azından çünkü herşey Allahtan Geleceği kimse bilemez bunu kendi de hep dile getiriyor içinde bulunduğunuz anı ve gelecek bir kaç ay için fal bakıyor diyebilirim .. Ulaşım problemi ise Kadın evli ve 2 çocuk annesi ki 14 yıldır bu işi yaptığını zaten yeterince müşterisi olduğunu söylüyor onada hak vermek lazım fal baktırdıktan sonra insanlar birde msj yazıp arayıp soru yağmuruna tutuyor ben şahsen soru sormak istememe rağmen soramadım hal hatır sormak için aradım ama :) ayrıca ücreti fal bakıldıktan sonra alıyor ki bu bence ne kadar iddalı olduğunun kanıtıdır .

alla alla o nasıl bişimişş yaa bende çok merak ettim :/ öğrenirsen banada haber et

3 _5 gunluk sarkmalar oluyor..bende bu sebepten basina ekşidim.. ama bu aksam ustu konuştuğumuzda bana kızdı. . Cunku bana arayaacak dediginde beklemedim.. kendim mesaj attim .. Böylece zamani uzatmisim.. top olayim insallah.. :))))

Canim yeni uyeyim mesaj hakkim yok rica etsem didemin nosunu bana da atabilir misin

Canim yakin zamanda soyledigi bisi cikarsa yazar misin ??

Sema Kılıç tam bir fiyasko hiç bir dediği çıkmadı. Dinçer Güner'in de danışmanlık da dediği çıkmadı diyenler var. Sözlüğe yazmışlar. Demet Hoşmen'e baktırmıştım ben seneler önce verdiği tarihler falan bana çıkmıştı ama bilemiyorum ya astrologlar baştan savma yaparsa çıkmıyor galiba.

yazarım canım tabiki, buarada birşey soracağım sana haftasonu için gitme dememişmiydi falında? ve sanırım sen gittin

Siralama şu şekilde. . Bana yol var gideceksiniz dedi.. bende özel durumumdan dolayi sence gitmeli miyim dedim. . Bana kalirsa gitmeyin dedi .. erkek arkadasiniz öğrenince bunun icin tartisma olacak dedi.. bn gitmemeye karar verdim ama gidecek yer ayarlaymadigim icin..son dakika cuma gunu bisey cikti ve gittim.. dedigi gibi yola gittim. . Henuz benim adam in haberi yok ayrı oldugumuz icin.. ama ogrenince nolacak bilmiyorum.. haber ederim cnm.. sen n zaman baktirdin.. cok ozel olmayanlari paylasir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…