Siralama şu şekilde. . Bana yol var gideceksiniz dedi.. bende özel durumumdan dolayi sence gitmeli miyim dedim. . Bana kalirsa gitmeyin dedi .. erkek arkadasiniz öğrenince bunun icin tartisma olacak dedi.. bn gitmemeye karar verdim ama gidecek yer ayarlaymadigim icin..son dakika cuma gunu bisey cikti ve gittim.. dedigi gibi yola gittim. . Henuz benim adam in haberi yok ayrı oldugumuz icin.. ama ogrenince nolacak bilmiyorum.. haber ederim cnm.. sen n zaman baktirdin.. cok ozel olmayanlari paylasir misin?
Sema Kılıç tam bir fiyasko hiç bir dediği çıkmadı. Dinçer Güner'in de danışmanlık da dediği çıkmadı diyenler var. Sözlüğe yazmışlar. Demet Hoşmen'e baktırmıştım ben seneler önce verdiği tarihler falan bana çıkmıştı ama bilemiyorum ya astrologlar baştan savma yaparsa çıkmıyor galiba.
Hayirdir nerden geliyosun cnm.. merak etme mutlaka ulasirsin.. ben hafta sonu hic ulasamadim taki pazar aksamustu geri dönüş yapti.. tlf u donuyomus aranmaktan.. :)) ben bile kac kere aradim.. benden 10 tane olsa kizcagiz yandi))
Kızlar selam:) eskiden üyeydim ama mail adresimi dondurduğum için yeni üyelik ile aranızdayım:)
Telefonda güzel bakabilecek bir falcı öneriniz var mı ? (Didem ve Yiğit demeyin lütfen benim için fiyaskodular, bunlar dışında beğendiklerinizi söylerseniz daha iyi olur
Ben didemi ve yigiti begenyrm...neden fiyasko dedin cnm?sana verdigi tarihler cikmadigi icn mi?yoksa durum analizini bilemedkleri icn mi?Kızlar selam:) eskiden üyeydim ama mail adresimi dondurduğum için yeni üyelik ile aranızdayım:)
Telefonda güzel bakabilecek bir falcı öneriniz var mı ? (Didem ve Yiğit demeyin lütfen benim için fiyaskodular, bunlar dışında beğendiklerinizi söylerseniz daha iyi olur
cezmi telefonunu açmıyor ki
Hahaha bütün falcilar bizden illallah etti.. kizlar yakinda kimseyi bulamicaz gibime geliyor
Merhaba arkadaşlar. Aranızda Cezmi'ye fal baktıran var mı ? Daha doğrusu referans olabilecek biri ?
canım bir de burak vardı .. telde de bakıordu .. ben yiğitle kıyaslandıgı zamanlarda hep buragın daha iyi oldugunu söylemisimdir.. denemediyse dene.. bende numarası yok şuan ama buraya yazsan .. mutlaka vardır...
Ben katilmiyorum Burak ve Yigit konusuna. Yigit'te inanilmaz bir durugoru var, telefonu actigimda bana net bir sekilde, bu adam su anda baska biriyle birlikte, biliyor musunuz dediHangi falci bunu caaaaat diye soyleyebilir ki?
Burak in bana dedigi hicbir sey cikmadi. Yaz sonuyla ilgili bir sey demis, onun da cikacagini sanmiyorum.
yiğit nasıl bakıyor? telı ne ,ödemeyı nasıl alıyor vs? seklınde bılgı verme şansınız varmı?
Banka hesabina gonderiyorsun parayi sekerim, once whatsup tan konusup soruyorsun bakar misin diyeHos bir insan, hossohbet, akilli ve anlayisli ustelik.
Ben katilmiyorum Burak ve Yigit konusuna. Yigit'te inanilmaz bir durugoru var, telefonu actigimda bana net bir sekilde, bu adam su anda baska biriyle birlikte, biliyor musunuz dediHangi falci bunu caaaaat diye soyleyebilir ki?
Burak in bana dedigi hicbir sey cikmadi. Yaz sonuyla ilgili bir sey demis, onun da cikacagini sanmiyorum.
Heee bir de burda yandaşları var onlara ücretsiz fal bakıyor burada reklamını yapıyorlar dikkaaatttttt !!!
Fal konusunda diğer falcılar gibi tutturduğu oluyo mu oluyo... Ama size saat verir açmaz arıcam diye mesaj atar salak gibi bekler dışarı bile çıkmazsınız aramaz..
Garip bi şekilde bundan zevk alır...
Bu söylediklerimin hepsini 2012 yılında bir çok üye olarak yaşadık.
Bir de kızarsa size üç harflilerini gönerip sizi korkutacağını söyler olmadı eşini aratır aba altından sopa gösterir..
Lütfen sokağa atılacak paranız varsa bile bu şarlatana para kaptırıp bir de psikolojinizi bozmayın NOKTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?