İstanbul'da Fal - Falcılar

bende Perşembe akşam baktırdım canım , içinde bulunduğum durumu çok net açıkladı iş ve aşk ile ilgili söyledi mesela iş için haber bekliyorum onu söyledi haziranın 4 ü haber gelicek dedi bekliyorum :) aşk ile ilgili de 18 gün sonra telefon gelicek dedi 8. günde olabilir dedi ( daha ayrıntılı msj olarak atarım sana ama msj hakkım yok benim mail adresin varsa ordan yazarım ama )

Aynen öyle malesef,astroloğun çıkardığı yıldız haritası yanlışsa baştan sona her analizi her tespiti yanlış gidiyor.Ancak astrolog kadar önemli olan bir diğer noktada astroloji yıllık analizinde doğum saatinin dakikasına kadar net bilinmesidir, aksi takdirde Nostradamus olsa dahi astrolog, harita yine yanlış gider.Bende 2005 yılında Serdar Hasgüler'e yıllık harita çıkarttım ve başarısız oldu son derece.Astroloğun bilgi birikimi ,eğitimi ve doğum saatinin kesinliği biraraya gelebilmeli mutlaka.Fal değil çünkü astroloji ,tarot ve kahvedeki gibi hislere yer yok.Bu sebeplerden geçen zaman içinde edindiğim tecrübe ve araştırmalarım doğrultusunda tekrar harita çıkartmak istersem tek isim Şenay Yangel olur.
Birde Hakan Kırkoğlu ve Yücel Sügen başarılıdır .Hakan Kırkoğlu'yu araştırdım Şubat 2016 'ya kadar dolu,geriye bence iki isim kalıyor.

Kızlar selam:) eskiden üyeydim ama mail adresimi dondurduğum için yeni üyelik ile aranızdayım:)
Telefonda güzel bakabilecek bir falcı öneriniz var mı ? (Didem ve Yiğit demeyin lütfen benim için fiyaskodular, bunlar dışında beğendiklerinizi söylerseniz daha iyi olur

Hayirdir nerden geliyosun cnm.. merak etme mutlaka ulasirsin.. ben hafta sonu hic ulasamadim taki pazar aksamustu geri dönüş yapti.. tlf u donuyomus aranmaktan.. :)) ben bile kac kere aradim.. benden 10 tane olsa kizcagiz yandi ))

Bursa :) umarım ya, çünkü pozitif bir elektiriği vardı, baktırırsam yazarım artık :)

canım bir de burak vardı .. telde de bakıordu .. ben yiğitle kıyaslandıgı zamanlarda hep buragın daha iyi oldugunu söylemisimdir.. denemediyse dene.. bende numarası yok şuan ama buraya yazsan .. mutlaka vardır...

Ben didemi ve yigiti begenyrm...neden fiyasko dedin cnm?sana verdigi tarihler cikmadigi icn mi?yoksa durum analizini bilemedkleri icn mi?

Merhaba arkadaşlar. Aranızda Cezmi'ye fal baktıran var mı ? Daha doğrusu referans olabilecek biri ?

Ben baktırmıştım canım henüz verdiği tarih gelmediği için gelecek konusunda bişey diyemem. Şayet dedikleri çıkarsa tabiki yazarım ama Cezmi dahil hiçbir falcıya referans olmam.Herkesin artık bildiği gibi klişe olan durum , aynı falcı herkese başarı gòsteremiyor.Hepimizin falı falcısı bambaşka..

canım bir de burak vardı .. telde de bakıordu .. ben yiğitle kıyaslandıgı zamanlarda hep buragın daha iyi oldugunu söylemisimdir.. denemediyse dene.. bende numarası yok şuan ama buraya yazsan .. mutlaka vardır...

Ben katilmiyorum Burak ve Yigit konusuna. Yigit'te inanilmaz bir durugoru var, telefonu actigimda bana net bir sekilde, bu adam su anda baska biriyle birlikte, biliyor musunuz dedi Hangi falci bunu caaaaat diye soyleyebilir ki?

Burak in bana dedigi hicbir sey cikmadi. Yaz sonuyla ilgili bir sey demis, onun da cikacagini sanmiyorum.

yiğit nasıl bakıyor? telı ne ,ödemeyı nasıl alıyor vs? seklınde bılgı verme şansınız varmı?

yiğitin telefonunu bende alabilirmiyim mümkünse ?

Kızlar anlaşılan Didem yine hortlamış..

Eski ve çoookkk falcı deneyimi olan bir üye olarak tecrübelerimi paylaşayım bu bahsedilen didem Ümraniye didem olarak geçerdi..

Evet ilk gittiğinizde çok etkilenirseniz gelip gitmeyi planladığınız yerleri bilir sevgilinin özelliklerinden bahseder şok olursun.. sonrası tam bir fiyasko

paranı alır canı isterse bakar, acayip yalan söyler çocukları üstüne yeminler eder inanırsınız

azıcık paranız olduğunu anlasın hemen "abla"dan bahseder o çözemediğiniz meşhur sorununuzu o ablanın çözeceğini idda eder sizden parayı ablaya diye alır ama siz o ablayı hiç bir zaman görmezsiniz. ve tabi işiniz olmazzz !!!! sonra seni suçlar sen eksik yaptın diye ısrar edersin tam yaptın diye gel paranı vereyim der asla evinde bulamazsın telefonları açmaz şurda buluşalım der iki saat beklersiniz totonuza baka baka geri dönersiniz.

Bu foyaları ortaya çıkınca baktı ki müşterileri kesildi... Başka bir numara buldu

Kendisine Gelen bütün müşteri bilgilerini ajandasına kayıt etmiş sahte bir mail hesabıyla tekrar buraya üye olmuş zaten durumlarını bildiği insanlar ağına düşünce msn üzerinden hepsini bül bül gibi şakıyan bir falcı olarak çıktı karşımıza melek Erdoğan olarak !!

Tabi bu kadar şey bilmesi tuhaf karşılanınca araştırdık ki Bizim melek erdoğan aslında ümraniye didemmiş !!! bir müddette paraları böyle götürdü

Sonra kocasıyla birlikte Şileye taşındı ortadan kayboldu... şimdi anladığım kadarıyla tekrar hortlamışşş

parayı yatırıp telefonunu açmayınca Size öyle şeyler söylerki çocuklarıyla ilgili ajitasyon yapar ki üste tekrar para verirsin amannn dikkattttttt

Heee bir de burda yandaşları var onlara ücretsiz fal bakıyor burada reklamını yapıyorlar dikkaaatttttt !!!

Fal konusunda diğer falcılar gibi tutturduğu oluyo mu oluyo... Ama size saat verir açmaz arıcam diye mesaj atar salak gibi bekler dışarı bile çıkmazsınız aramaz..

Garip bi şekilde bundan zevk alır...

Bu söylediklerimin hepsini 2012 yılında bir çok üye olarak yaşadık.

Bir de kızarsa size üç harflilerini gönerip sizi korkutacağını söyler olmadı eşini aratır aba altından sopa gösterir..

Lütfen sokağa atılacak paranız varsa bile bu şarlatana para kaptırıp bir de psikolojinizi bozmayın NOKTA

Berrincim cok ayıp bu soylediklerin bence.. o kadar sey konuşuldu burda.. suan kimse para icin sikayet etmiyor bile.. bu soylediklerime istersen reklam de istersen yandaş de ama sjnu söyleyeyim.. ben o zaman da memnundum.. simdi de memnunum.. sen de defalarca baktirdin.. noldu da bu kadar kin guttun anlamıyorum. . Biz ki bi arkadasimla yeni bi falci bulunca hep sana sorardik... ki o zamanlarda da didem icin iyi konusuyordun.. insanin hayatinda bazi degisimler olabilir.. simdi burda herkese sesleniyorum.. ulasamamak yada fala bakmada gecikmek dışında kim memnun kalmamis falindan.. benimde ilasamadigim zamanlar oldu .. ki sende cok iyi biliuorsun ve bu kadin evli ve cocuklu..

Bende kendisini bu site sayesinde buldum fal baktırdım bence karalamayın ! Isteyen baktırır istemeyen baktırmaz! üstelik şunu söylemeliyim ki benim bu forumda açmış olduğum hiç bir konu yoktı bana bal faktığında hatta tesadüfün bukadarı olur eski erkek arkadaşımla ilgili de kendisiyle ortak bi noktamız oldu düşünün valla yazıcak bişi bulamıyorum ama dideme sürekli msj atıyorum bu siteden bende olsam kimsenin falına bakma diye yazık ayıp yaptığınız ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…