İstanbul'da Fal - Falcılar

Buraya da yaziyorum bir daha kimse benden ozellikle tlf numarasini istemesin.. ben vermiyorum. .. Ayrıca gercekten samimiyetine inandigim uyeler var.. onlarla da zaten ozelden paylasirim durumu.. bu kadari fazla !!!!

buraya da yaziyorum bir daha kimse benden ozellikle tlf numarasini istemesin.. Ben vermiyorum. .. Ayrıca gercekten samimiyetine inandigim uyeler var.. Onlarla da zaten ozelden paylasirim durumu.. Bu kadari fazla !!!!

verme yakden .. çok kızıyorum valla benden çok istediler ben vermedim kimsede kusura bakmasın bu artık çöyle oldu iyi olur allahtan kötü olur kuldan bilinir muhabbeti cx cx valla dideme yazdım bakma siteden kimseye diye ayıp ya ... (SANA KIZMIYORUM BUARADA YANLIŞ OLDU ORASI DÜZELTTİM KUSURA BAKMA AY SİNİR OLDUM YA )

Son düzenleme:

Haklisin canim.. ben kendim cok kotu anlarimda hep bu sitede bi care aradigim için. . Çare arayanlara da hep yardimci olmak istedim. . Dideme bende soyledim.. bakmasin kimseye.. zaten onun ihtiyaci da yok burdaki yeni musterilere...

yazılacak okadar cok sey olmasına ragmen hıc uzatmadan sadece GERCEKTEN PES dıyorum ve gülüyorum cunku hemen hemen bende aynı yıllar ıcerısınde tanımıstım buranın vasıtasıyla. Ne ozaman ne sımdı hıc boyle bırseyle karsılasmadım burda yazılmasını ıstemedıgı cok seyler vardı ama yazma geregı duyuyorum belkı bılen bılır bende fal dısında bazı seyler ıstedım ve birebir herseyimle ılgılendı ayıptır bunlar he şunuda soylemeden gecemeyeceğim bi müdavimi olarak okadar giderim konusurum benide tanımasına ragmen hiç paramı almadığı olmamıştır fazla fazla da vermişimdir Rabbimde biliyor

canım bir de burak vardı .. telde de bakıordu .. ben yiğitle kıyaslandıgı zamanlarda hep buragın daha iyi oldugunu söylemisimdir.. denemediyse dene.. bende numarası yok şuan ama buraya yazsan .. mutlaka vardır...
Burak ın teli olan varr mııııı ? :))
sağol canım...

Ben didemi ve yigiti begenyrm...neden fiyasko dedin cnm?sana verdigi tarihler cikmadigi icn mi?yoksa durum analizini bilemedkleri icn mi?
Valla Yiğit çok tatlıdır o anlık analizleri insanı şaşırtır ama bende dediklerinin hep tersi oldu :) Hatta çok iddialı bakmıştı 3 kez de baktırdım ama netice aynı . Didem konusunda bence yorum yapmıyım yazarsam hoş şeyler değil , falı da tırt diyim en kötüsü kişiliği.Yalan söyleyen bir kadın benim için 10 numarada fal baksa baktırmam ki fal konusunda iddialı gibi bakar ama patlar yani .Geçmiş sayfalarda da yer almıştır Didem konusu , o kadın gözüme gözükmesin o kadar diyim :)

Aynısını yaşadım okuyunca koptum burada:)
Yalan konusunda ar damarı yok onun ya çok net yani .
Fal önerilerinizi bekliyorum kızlar , Didem ve Yiğit dışında

Sembolde geçenlerde Jale'ye ilk kez baktırdım.Bana ve kuzenime enteresan detayları bildi,yolu İstiklâl' e düşenlerin aklında bulunsun..

Sembolde geçenlerde Jale'ye ilk kez baktırdım.Bana ve kuzenime enteresan detayları bildi,yolu İstiklâl' e düşenlerin aklında bulunsun..

merhaba, bu sembol istiklalin tam neresinde kalıyor çok giderim ama hiç denk gelmedim bir de ücreti nedir alcanzarcım :)) yeni falcı arayışlarındayım :))

merhaba, bu sembol istiklalin tam neresinde kalıyor çok giderim ama hiç denk gelmedim bir de ücreti nedir alcanzarcım :)) yeni falcı arayışlarındayım :))
Canım meydandan ilerlediğinde sol tarafı takip et,garanti bankası göreceksin (hatta karşı çaprazında da demirören avm var),garantiden sokağa sap(ayhan ışık sokak oluyor burası),sokağın hemen hemen sonuna kadar yürü.Sokaktaki en son cafe zaten sembol.Melekler kahvesinin tam karşısı.Ücreti cafe fiyatı 20tl.Tarot kahve birlikte bakıyor Jale,sadece pazarları orda değil.Jale olmazsa Birsen de gayet iyi oda aklında olsun canım.Bu iki isim Nesil ve Mehmet'ten daha iyiler.

tatlım ben 15 yıl önce gittim:)yaşlanmıştır kadıncağız...ama o zaman da çok meşhurdu.ist da evi var diye duymştuk,istanbulda baktğını sanmıyrm
Ooo epey warmis gitme tarihinin
Sanmamki eski performans i kalsın
Çok iyi facilar yaslaninca tirt oluyor lar :)
Arap Melahat tan deneyimliyim bu konuda :)

Ooo epey warmis gitme tarihinin
Sanmamki eski performans i kalsın
Çok iyi facilar yaslaninca tirt oluyor lar :)
Arap Melahat tan deneyimliyim bu konuda :)

olabilir canım,taaa oraya kadar gidilecek kadar da iyi mi acaba?ne bileyim bi yiğit bi didem de durum analiznde iyiler,gelecek kısmı zaten tırt:))

=) tek ayak üstünde elli yalan didem ah ah milleti daha ne kadar kandırmaya devam edecek merak ediyorum ,
kızlar beşiktaş handeye gidenler var mı?

Bende dün nesile baktirdim. Kendi iç dünyamı çok net ozetledi ama onun dışında soyledikleri bazen yakalasa da cok alakali şeyler degildi baya genel şeylerdi. Pek mutlu ayrilmadim acikcasi belki de duymak istedigim seylerin tam tersini soyledigi icindir. Bide 10.ayda biri gircek hayatina dedi bakalim gorcez... sen daha once baktirmiş miydin?

Nesil bende de başarılıydı an itibariyle.Dediğin gibi özellikle insanın iç dünyasını çok iyi analiz ediyor ama gelecek yok ya.Hiçbi dediği tutmadı.Mutlu ayrılmadıysanda çok takma kafana.Andaki başarısı seni yanıltmasın.Ha iyi olanlar yalanda olsa doğruda olsa tabiki inşallah çıkar ama Nesil'den gelecek öngörüsü için beklentin olmasın bence.

Valla içimi rahatlattin canim hic istemedigim seyler soyledi sahsen. Aman tutmasin zaten gelecek

Valla içimi rahatlattin canim hic istemedigim seyler soyledi sahsen. Aman tutmasin zaten gelecek
Yok gerçekten rahat ol,öyle dediği tutan bi falcı değildir Nesil.Benim kaç yıl oldu baktırdığım zerresi çıkmadı.Ağzı iyi laf yapar,insanı kendisiyle başarılı bi şekilde yüzleştirir ama hepsi bu ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…