Aynen öyle biraz da uzatiyor fali ama ayni seyleri soyluyor. Ben gorunce olumlu elektrik almistim genç bir cocuk zaten bir de hic falci tipi de yok. Benden once kalkanlar da gayet memnun ayrilmisti ama malesef...Yok gerçekten rahat ol,öyle dediği tutan bi falcı değildir Nesil.Benim kaç yıl oldu baktırdığım zerresi çıkmadı.Ağzı iyi laf yapar,insanı kendisiyle başarılı bi şekilde yüzleştirir ama hepsi bu ötesi yok.
Andaç bana da cok güzel şeyler soylemisti haziranin ilk haftasi icinde dedi. Verdigi en erkenn tarih. Cikarsa yazicam ama baya memnun ayrildim ve enerjisi de kotu degildi cikinca bir bas agrisi falan çökmedilaf cafe andaç'a nihayet gidebildim umarım dedikleri çıkar
laf cafe andaç'a nihayet gidebildim umarım dedikleri çıkar
Kızlar gecen hafta andac ve kerimi denedim andac bakirkoyde anda basariliydi banada haziran ortasina kafar tarih verdi bekliyorum kerimde ani bildi cok fazla sey soyledi henuz dedikleri cikmadi simdi mi cafe hande veya sembol cafe birseni denemek istiyorum giden varmi adanizda sembol cafe mehmete gitmistim pek tatmin olmadim nesile 2 sene once gitmistim ani super bildi ama dediginin tam tersi olmustu bana olumsuz dedi ertesi gun tam tersini yasadim sanirim hep olumsuz konusuyor
canım andaç laf cafe diye bir yerde 30 tlye bakıyor detaylı fal baktı ama capasity ve carusel alışveriş merkezinin arasından giriyosun birde nikoya girmiştim kızlar onuda pek begenmedim 30 tlye ama çok kısa baktıcanım andaç ne kadara bakıyo birde bakıtköyde nerede yeri ?
Canım meydandan ilerlediğinde sol tarafı takip et,garanti bankası göreceksin (hatta karşı çaprazında da demirören avm var),garantiden sokağa sap(ayhan ışık sokak oluyor burası),sokağın hemen hemen sonuna kadar yürü.Sokaktaki en son cafe zaten sembol.Melekler kahvesinin tam karşısı.Ücreti cafe fiyatı 20tl.Tarot kahve birlikte bakıyor Jale,sadece pazarları orda değil.Jale olmazsa Birsen de gayet iyi oda aklında olsun canım.Bu iki isim Nesil ve Mehmet'ten daha iyiler.
canım andaç laf cafe diye bir yerde 30 tlye bakıyor detaylı fal baktı ama capasity ve carusel alışveriş merkezinin arasından giriyosun birde nikoya girmiştim kızlar onuda pek begenmedim 30 tlye ama çok kısa baktı
nasıldı peki canım memnun kaldın mı ?
Mehmet belki on yıldır sembolün falcısı,Nesil'de üç yıl gibi bi süredir orda.Mehmet'in bir iki dediği çıkmıştır ama çoğu patladı.Nesil zaten gelecek konusunda hiçbi beklentinin olunmaması gereken isim ama hakkını yiyemem an itibariyle( lafı çok uzatmadığı sürece)iyidir.canım bende nesil ve mehmeti denedim birsenidemi denesem acaba memnun kalırmıyım dediklerinde çıkan oldumu hiç :)
Ben baktırmıştım canım henüz verdiği tarih gelmediği için gelecek konusunda bişey diyemem. Şayet dedikleri çıkarsa tabiki yazarım ama Cezmi dahil hiçbir falcıya referans olmam.Herkesin artık bildiği gibi klişe olan durum , aynı falcı herkese başarı gòsteremiyor.Hepimizin falı falcısı bambaşka..
Başlamadan ben derdimi anlatayım sen ona göre yorum yap dedim, o da sen anlatma anlatırsan o konuya takılır kalırız dedi ama zaten yaptıgı yorumlar benim takıldıgım konuyla ilgiliydi :) yaz sonuna tarih verdi ama yaşayıp görecegiz kısmetse
Arkadaslar merhaba. Cok konusuldu, ben de yazmak istedim. Burda adi gecen cogu falciya giden uyelerdenim. Burasi aliskanlik oldu; acip okuyorum ara ara. En iyisine de gittim en kotusune de. Elimde sadece 1 falci kaldi o kadar kisi arasindan. Ona da senede bir gidersem anca.
Didem'in evine gitmistim ben. 1 kere baktirmistim. Cok tatli bir bayandi. Soyle bir sey olmustu; o fala baslamadan benim cok bekledigim bir telefon vardi. Onun evinde bana o telefon geldi. Haliyle bu ruh halime yansidi. O yuzden fali ona gore sekillenmisti ve iyi mi kotu mu anlamadim bile. Daha sonralari Didem beni cok sevdigini soyledi sagolsun. Istedigin zaman ara canim vs vs diye. Bi gece bana mesaj atti. Bana bi kart mi ne actirmis hatirlamiyorum simdi; onun ofisinde bi 'abla' varmis. Ona actirmis. Ondan sonraki gunlerde de alttan alttan bana bir seyler yapalim mi falan demeye basladi. Kesinlikle karsi oldugum bi konu oldugu icin o gunden sonra uzaklastim Didem'den. Sanirim engellemistim her yerden. Hi bir de, bana da ayni sekilde telefonda bakim yapacakti. Verdigi saatte aradim acmadi, yok canim yarin bugun derken ekmisti. O yuzden tavsiye edecegim bir falci degil.
Nil hanimin da bahsi gecmisti. Nil cok hos sohbettir. Saatler surer fali. Ama yarisindan cogu muhabbettir. Bana dedigi cok ufak seyler cikti. Geri kalani yalan dolan oldu acikcasi.
Anladim canim baya aciklayici yazmissin cok tesekkur ederim ikisinden birini deneyenilirim bende 20tlye gayet iyiymis cunku cafelerde artik 5dk fal bakip yolluyorlar bugunde mi cafe handeye gittim ama sira alamadim hemen dolmus cuma gunu denemeyi dusunuyorum cok bekleyeni vardi acikcasi merak ettim cok falci denedim ama halla elle tutulur tekrar gidicek falci yok :)Mehmet belki on yıldır sembolün falcısı,Nesil'de üç yıl gibi bi süredir orda.Mehmet'in bir iki dediği çıkmıştır ama çoğu patladı.Nesil zaten gelecek konusunda hiçbi beklentinin olunmaması gereken isim ama hakkını yiyemem an itibariyle( lafı çok uzatmadığı sürece)iyidir.
Birsen'e bir ay oldu baktırdığım ve ilk kehaneti ağustos ,o yüzden çıktı yada çıkmadı şu an diyemem.Ama geçmiş ve anda detaylar dahil olmak üzere ıskaladığı tek bi nokta yoktu Birsen'in,etkilenmedim desem yalan olur."Denge anlamında "sözünü çok kullanır ,tek kusuru bu.Çok uzun bakar ve kartlar bitene kadar soru sordurur,öyleki falın sonunda soracak bişey kalmamış olur.Kısaca hakkını verir falın,ha tabi çıkar çıkmaz Allah bilir ama en azından o an sorularına cevap almış olarak ayrılırsın.
Birde Jale var orda,dòrt gün önce baktırdım.Jale arada" benimkiler böyle diyor"der ,yani başka boyut varlıklarindan yardım alıyor.O, faldan sonra üç soru sordurur ,genel açılımı başarılıdır,bana ve benim kuzene verdiği detaylar ilginçti.Hem tarot hem kahve bakar.Tabi gelecek tutarmı yaşayarak görücez.
Birsen ve Jale kafe falcıları ve 20 tl olduklarını düşünürsek son derece iyiler.Ancak hep dediğim gibi bu benim fikrim,benim iyi olduklarını düşünüp başarilı bulmam herkesin aynı düşünceye sahip olacağının kanıtı değil.Belki sen beğenmeyeceksin.Şöyle bişey var ;"bugün kafede bi fal baktırıyım"diye yola çıkıldığında ilk akılda bulunması gereken,denenebilir isimler bu hatunlar...
Mehmet belki on yıldır sembolün falcısı,Nesil'de üç yıl gibi bi süredir orda.Mehmet'in bir iki dediği çıkmıştır ama çoğu patladı.Nesil zaten gelecek konusunda hiçbi beklentinin olunmaması gereken isim ama hakkını yiyemem an itibariyle( lafı çok uzatmadığı sürece)iyidir.
Birsen'e bir ay oldu baktırdığım ve ilk kehaneti ağustos ,o yüzden çıktı yada çıkmadı şu an diyemem.Ama geçmiş ve anda detaylar dahil olmak üzere ıskaladığı tek bi nokta yoktu Birsen'in,etkilenmedim desem yalan olur."Denge anlamında "sözünü çok kullanır ,tek kusuru bu.Çok uzun bakar ve kartlar bitene kadar soru sordurur,öyleki falın sonunda soracak bişey kalmamış olur.Kısaca hakkını verir falın,ha tabi çıkar çıkmaz Allah bilir ama en azından o an sorularına cevap almış olarak ayrılırsın.
Birde Jale var orda,dòrt gün önce baktırdım.Jale arada" benimkiler böyle diyor"der ,yani başka boyut varlıklarindan yardım alıyor.O, faldan sonra üç soru sordurur ,genel açılımı başarılıdır,bana ve benim kuzene verdiği detaylar ilginçti.Hem tarot hem kahve bakar.Tabi gelecek tutarmı yaşayarak görücez.
Birsen ve Jale kafe falcıları ve 20 tl olduklarını düşünürsek son derece iyiler.Ancak hep dediğim gibi bu benim fikrim,benim iyi olduklarını düşünüp başarilı bulmam herkesin aynı düşünceye sahip olacağının kanıtı değil.Belki sen beğenmeyeceksin.Şöyle bişey var ;"bugün kafede bi fal baktırıyım"diye yola çıkıldığında ilk akılda bulunması gereken,denenebilir isimler bu hatunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?