İstanbul'da Fal - Falcılar

hadi ya :S benim arkadaşıma çok kez baktı o baya memnundu sonra cebini kaybettik o yüzden merak etmiştim :S
Peki sen telde kimi önerebilirsin? (didem ve yiğit dışında)

çok enteresan benim arkadaşım baktırdı ona da o tarz okuma vs şeylere karşı olduğunu söylemiş ? hatta kızın falında birileri okuyor bişeyler yapıyor diye çıkmış vs :/

eğer istanbuldaysan bakırköy dejavu da edi var tavsiye ederim anı çok iyi anlatır sana terapi gibidir

ediye gitmiştim 3 ay önce :) 1.5 ay sonrasını söylemişti bana fakat 2ay sonra herşey tam tersi gelişti ve o anlık analizleride çıkmamış oldu
ama yine de sağol ilgilendiğin için

Hımm anladım canım,benden referans istemedi,isteseydi baktıramazdım.Fal baktırmak istediğimi söyledim,hesap nosunu aldım,ücreti yatırdım,aradım ve randevu saatinde de bakımı yaptı.Evet Cezmi'den büyük çoğunluk memnun ama tabiki doğal olarak memnun olmayanlarda var.Bakalım artık ,bende verdiği tarihi bekliyorum.Cezmi'nin ulaşılamama problemi umarım en kısa zamanda ulaşmak isteyen herkes adına çözülür.
Rica ederim ne demek?Aynende òyle kafelerde üç beş dakikada baştan savdıkları için en azından bu iki isim detaylı ,özenli bakıyor,buda bişeydir.

Merhaba:)Vallahi doğru söylüyosun tecrübeliyimde bi hayrını gördünmü bu tecrübenin dersen hayır derim.Halen deniyor,arıyor,araştırıyorum.Malesef henüz aradığımı bulamamış durumdayım.Umudum bi Cezmi'den,bakalım inşallah yanıltmaz.
Burak ve Nil'in patlak falı çok olduğu için ben baktırmadım.İçime sinmeyen hiçbi falcıya yanaşmıyor,numarasını dahi almıyorum.Önce değip değmediğini hisseder ,sonra baktırırım.Sanırım bu konuda zaman sadece bunu öğretti bana.Telefondan baktırdığım falların hiçbiri çıkmadı.O yüzden canım sana kıyıpta seni yanlış yönlendirmem asla.Tavsiye edipte şudur diyeceğim benim tecrübemce telefon bakımda kimse yok.Belki diğer arkadaşlardan tavsiyeler gelicektir.Benden yana seni yakamam:)

Çok teşekkür ederim olsun yine de:) Cezmi sanırım fiyat konusunda tuzlu olup iyi bakan bir arkadaştı ama bilemedim , telefonu sende var mı?
Pek çok kişiye baktırdım bende , symbol cafeler,asmin,kadınlar kahvesi,tasulalar .. ama cıx bende tutmadı.Bir te yıllar önce tuğba diye bir bayana baktırmıştım verdiği tarih 1 gün aksama ile olsa da oldu ama devamı gelmedi ona göre ben şuan evli mutlu ve çocuklu idim :)
Şuan şehir dışında olmasam laf cafe andaç ı merak ediyorum ama gitme şansım yok ne yazık ki , o yüzden telefonlardan umut ediyorum
Ama ben yine de Burak ın telefonu varsa biri bana atarsa sevinirim içimde kalacak çünkü

ediye gitmiştim 3 ay önce :) 1.5 ay sonrasını söylemişti bana fakat 2ay sonra herşey tam tersi gelişti ve o anlık analizleride çıkmamış oldu
ama yine de sağol ilgilendiğin için

ya aslında ben kime edi desem o bilmiyo çıkmıyo diyolar bu adam bi bana bakıyo galiba yada iyi tutturuyo bende hiç unutmam geçen yaz bana çok sıcak bi yaz akşamı 3 kişinin olduğu bi masaya davet ediliceksin koşturarak gidiceksin oraya ve kısa bi yaz aşkı yaşıycaksın dedi :) alay etmiştim ben, 20 gün sonra falan kuzenim bi akşam alelacele bi yere davet etti beni ama bildiğin kan ter içinde gittim 2 arkadaşı vardı yanında ve birine aşık olmuştum yani çok beğenmiştim daha doğrusu vs aklıma gelincede yazıverdim hemen ..

Rice ederim lafımı olur?Keşke bir sürü önereceğim isim olsaydı,seve seve önayak olurdum.Cezmi evet tuzlu,ha dedikleri tutarsa kârdayım derim,çünkü ona buna yıllardır Cezmi 'nin falının mislini yatırdım.İstersen bende nosu var özelden yollarım.Burak'ı da arkadaşlardan yollayan olacaktır canım.

benimde başıma geldi böyle bişi :)))

sağol canım aldım mesajını
Aklıma gelmişken uzun bi süre önce nihal adında medyum olduğunu iddia eden bir bayana baktırmıştım ama teli kapadıktan sonra enerjim alınmış gibiydi ,bana uzun vade için zaman veremem veren olursa da inanma ama şuan için olmaz demişti öyle de oldu ama kadının enerjisi beni ürküttüğü için telefon etmeye cesaretim olmadı. Hatta bir tarih için hala zaman var ama aramam onu sanırım bir daha:)

:)) anlık tespitleri iyiydi aslında en azından ben o an "iyimiş ya" demiştim:) ama olaylar öyle bir gelişti ki tam aksini söyleseymiş şuan favorim olacakmış ama maalesef :)

Öyle enerjini emen biriyse yani tekrar araman doğru olmayabilir.Olumsuzu hepsi biliyo zaten o konuda çok başarılılar maşallah.Olumsuzu ve önemsizi ver falcılara döktürsünler.On yıl sonrasını yada beş yıl sonrasını bilen olurmu?Allah o hissiyatı nasip etmişse o kula imkânsîz değil.Ama bende açîkçası uzak tarihi merak etmem.Eğer sana dediği uzun vadede olursa Nihal o zaman esaslı yorumcudur derim.Yinede sen bilirsin canım çok ićine sindiyse baktırdığında istersen tekrarla.Öncedende fal sonrasında da felak,nas,ayetül kürsi okursan o negatif ağırlîğı hissetmezsin.

Bu konu ile ilgili banada yardımcı olursanız sevinirim ...

:)) anlık tespitleri iyiydi aslında en azından ben o an "iyimiş ya" demiştim:) ama olaylar öyle bir gelişti ki tam aksini söyleseymiş şuan favorim olacakmış ama maalesef :)

tatlım bu nihal, telden bakıyor mu?varsa telini özele yazarmısn?bi de bildiği olmuşmuydu?anda yani?

tatlım bu nihal, telden bakıyor mu?varsa telini özele yazarmısn?bi de bildiği olmuşmuydu?anda yani?

Canım ben o anda enerjim alınmış gibi hissetmiştim , numarayı aldığım arkadaşta da ve verdiği diğer kişilerde aynı şeyleri hissetmiş o halen beklemede bende net şeyler söylememişti hani ne öyle ne böyle olur bu konu gibi...Ama bir konuda bilmediğim birşey deyip 2 hafta sonra öğrendim onun dışında beğendim diyemeyeceğim , zaten fala başlarken klasik ayrılık acısı mı var demişti bende de o durum yoktu bi bozguna uğradı sonra ağzımdan laf almaya çalıştı
Analiz konusunda başarılı derim ama ben asla kefil olmam seni de yanıltmak istemem canım , sen bilirsin ... O aldığım enerji beni bir kaç gün hep olumsuz etkiledi.Bir de sitesinden araştırdım medyum nihal yazarsan o enerjiyi neden olumsuz etkiliyormuş anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…