Arkadaslar, foruma buraya 10 kere yazdim, Nil Hanim in dedikleri cikmiyor. Bana cikmadi, cogu kisiye de cikmamis. Yildiznameden evlenme tarihimi bu yaz!!! olarak hesapladi. Daha kac kere yazayim, paraniza yazik etmeyin. Evet hossohbet, kulturlu bir bayan, kisilik analizleri super ama gelecek i-ihh.
Arkadaslar merhaba. Cok konusuldu, ben de yazmak istedim. Burda adi gecen cogu falciya giden uyelerdenim. Burasi aliskanlik oldu; acip okuyorum ara ara. En iyisine de gittim en kotusune de. Elimde sadece 1 falci kaldi o kadar kisi arasindan. Ona da senede bir gidersem anca.
Didem'in evine gitmistim ben. 1 kere baktirmistim. Cok tatli bir bayandi. Soyle bir sey olmustu; o fala baslamadan benim cok bekledigim bir telefon vardi. Onun evinde bana o telefon geldi. Haliyle bu ruh halime yansidi. O yuzden fali ona gore sekillenmisti ve iyi mi kotu mu anlamadim bile. Daha sonralari Didem beni cok sevdigini soyledi sagolsun. Istedigin zaman ara canim vs vs diye. Bi gece bana mesaj atti. Bana bi kart mi ne actirmis hatirlamiyorum simdi; onun ofisinde bi 'abla' varmis. Ona actirmis. Ondan sonraki gunlerde de alttan alttan bana bir seyler yapalim mi falan demeye basladi. Kesinlikle karsi oldugum bi konu oldugu icin o gunden sonra uzaklastim Didem'den. Sanirim engellemistim her yerden. Hi bir de, bana da ayni sekilde telefonda bakim yapacakti. Verdigi saatte aradim acmadi, yok canim yarin bugun derken ekmisti. O yuzden tavsiye edecegim bir falci degil.
Nil hanimin da bahsi gecmisti. Nil cok hos sohbettir. Saatler surer fali. Ama yarisindan cogu muhabbettir. Bana dedigi cok ufak seyler cikti. Geri kalani yalan dolan oldu acikcasi.
hadi ya :S benim arkadaşıma çok kez baktı o baya memnundu sonra cebini kaybettik o yüzden merak etmiştim :S
Peki sen telde kimi önerebilirsin? (didem ve yiğit dışında)
Vallahi kimseIzmir e yonelmeliyiz belki de
ahahah :) şuanı bile iyi değerlendirebilen biri lazım bana canım
böyle çok iyi bakanlarda hiç piyasada olmaz varya ,ya tövbe etmiş olurlar yada eşleri izin vermez bakmalarına
Vallahi kimseIzmir e yonelmeliyiz belki de
eğer istanbuldaysan bakırköy dejavu da edi var tavsiye ederim anı çok iyi anlatır sana terapi gibidir
Hımm anladım canım,benden referans istemedi,isteseydi baktıramazdım.Fal baktırmak istediğimi söyledim,hesap nosunu aldım,ücreti yatırdım,aradım ve randevu saatinde de bakımı yaptı.Evet Cezmi'den büyük çoğunluk memnun ama tabiki doğal olarak memnun olmayanlarda var.Bakalım artık ,bende verdiği tarihi bekliyorum.Cezmi'nin ulaşılamama problemi umarım en kısa zamanda ulaşmak isteyen herkes adına çözülür.Haklisin canim dogru soyluyorsun. Cezmi cok ovuldu, o yuzden baktirmak istedim bende. 1 kere konusabildim kendisiyle; yarin arayin dedi. Ama daha sonra hic ulasamadim, bakmadi telefonlara. Referans istemisti, daha once baktiran biri ona soylesin diye sanirim. Benim tanidigim arayacak vs vs diye.
Rica ederim ne demek?Aynende òyle kafelerde üç beş dakikada baştan savdıkları için en azından bu iki isim detaylı ,özenli bakıyor,buda bişeydir.Anladim canim baya aciklayici yazmissin cok tesekkur ederim ikisinden birini deneyenilirim bende 20tlye gayet iyiymis cunku cafelerde artik 5dk fal bakip yolluyorlar bugunde mi cafe handeye gittim ama sira alamadim hemen dolmus cuma gunu denemeyi dusunuyorum cok bekleyeni vardi acikcasi merak ettim cok falci denedim ama halla elle tutulur tekrar gidicek falci yok :)
selam alzancar:)
sanırım sen fal konusunda epey tecrübelisin , bana önerebileceğin birileri var mı yalnız şuan yalnızca telefondan baktırabilirim ?
Burak yada Nilin teli varsa da özelime atabilirsin yada telefondan bakabilecek önerilerini alabilirim ama fiyat çok uçuk olmasınn
Hımm anladım canım,benden referans istemedi,isteseydi baktıramazdım.Fal baktırmak istediğimi söyledim,hesap nosunu aldım,ücreti yatırdım,aradım ve randevu saatinde de bakımı yaptı.Evet Cezmi'den büyük çoğunluk memnun ama tabiki doğal olarak memnun olmayanlarda var.Bakalım artık ,bende verdiği tarihi bekliyorum.Cezmi'nin ulaşılamama problemi umarım en kısa zamanda ulaşmak isteyen herkes adına çözülür.
Rica ederim ne demek?Aynende òyle kafelerde üç beş dakikada baştan savdıkları için en azından bu iki isim detaylı ,özenli bakıyor,buda bişeydir.
Merhaba:)Vallahi doğru söylüyosun tecrübeliyimde bi hayrını gördünmü bu tecrübenin dersen hayır derim.Halen deniyor,arıyor,araştırıyorum.Malesef henüz aradığımı bulamamış durumdayım.Umudum bi Cezmi'den,bakalım inşallah yanıltmaz.
Burak ve Nil'in patlak falı çok olduğu için ben baktırmadım.İçime sinmeyen hiçbi falcıya yanaşmıyor,numarasını dahi almıyorum.Önce değip değmediğini hisseder ,sonra baktırırım.Sanırım bu konuda zaman sadece bunu öğretti bana.Telefondan baktırdığım falların hiçbiri çıkmadı.O yüzden canım sana kıyıpta seni yanlış yönlendirmem asla.Tavsiye edipte şudur diyeceğim benim tecrübemce telefon bakımda kimse yok.Belki diğer arkadaşlardan tavsiyeler gelicektir.Benden yana seni yakamam:)
ediye gitmiştim 3 ay önce :) 1.5 ay sonrasını söylemişti bana fakat 2ay sonra herşey tam tersi gelişti ve o anlık analizleride çıkmamış oldu
ama yine de sağol ilgilendiğin için
Rice ederim lafımı olur?Keşke bir sürü önereceğim isim olsaydı,seve seve önayak olurdum.Cezmi evet tuzlu,ha dedikleri tutarsa kârdayım derim,çünkü ona buna yıllardır Cezmi 'nin falının mislini yatırdım.İstersen bende nosu var özelden yollarım.Burak'ı da arkadaşlardan yollayan olacaktır canım.Çok teşekkür ederim olsun yine de:) Cezmi sanırım fiyat konusunda tuzlu olup iyi bakan bir arkadaştı ama bilemedim , telefonu sende var mı?
Pek çok kişiye baktırdım bende , symbol cafeler,asmin,kadınlar kahvesi,tasulalar ..ama cıx bende tutmadı.Bir te yıllar önce tuğba diye bir bayana baktırmıştım verdiği tarih 1 gün aksama ile olsa da oldu ama devamı gelmedi ona göre ben şuan evli mutlu ve çocuklu idim :)
Şuan şehir dışında olmasam laf cafe andaç ı merak ediyorum ama gitme şansım yok ne yazık ki , o yüzden telefonlardan umut ediyorum
Ama ben yine de Burak ın telefonu varsa biri bana atarsa sevinirim içimde kalacak çünkü
ya aslında ben kime edi desem o bilmiyo çıkmıyo diyolar bu adam bi bana bakıyo galiba yada iyi tutturuyo bende hiç unutmam geçen yaz bana çok sıcak bi yaz akşamı 3 kişinin olduğu bi masaya davet ediliceksin koşturarak gidiceksin oraya ve kısa bi yaz aşkı yaşıycaksın dedi :) alay etmiştim ben, 20 gün sonra falan kuzenim bi akşam alelacele bi yere davet etti beni ama bildiğin kan ter içinde gittim 2 arkadaşı vardı yanında ve birine aşık olmuştum yani çok beğenmiştim daha doğrusu vs aklıma gelincede yazıverdim hemen ..
Rice ederim lafımı olur?Keşke bir sürü önereceğim isim olsaydı,seve seve önayak olurdum.Cezmi evet tuzlu,ha dedikleri tutarsa kârdayım derim,çünkü ona buna yıllardır Cezmi 'nin falının mislini yatırdım.İstersen bende nosu var özelden yollarım.Burak'ı da arkadaşlardan yollayan olacaktır canım.
ya aslında ben kime edi desem o bilmiyo çıkmıyo diyolar bu adam bi bana bakıyo galiba yada iyi tutturuyo bende hiç unutmam geçen yaz bana çok sıcak bi yaz akşamı 3 kişinin olduğu bi masaya davet ediliceksin koşturarak gidiceksin oraya ve kısa bi yaz aşkı yaşıycaksın dedi :) alay etmiştim ben, 20 gün sonra falan kuzenim bi akşam alelacele bi yere davet etti beni ama bildiğin kan ter içinde gittim 2 arkadaşı vardı yanında ve birine aşık olmuştum yani çok beğenmiştim daha doğrusu vs aklıma gelincede yazıverdim hemen ..
sağol canım aldım mesajını
Aklıma gelmişken uzun bi süre önce nihal adında medyum olduğunu iddia eden bir bayana baktırmıştım ama teli kapadıktan sonra enerjim alınmış gibiydi ,bana uzun vade için zaman veremem veren olursa da inanma ama şuan için olmaz demişti öyle de oldu ama kadının enerjisi beni ürküttüğü için telefon etmeye cesaretim olmadı. Hatta bir tarih için hala zaman var ama aramam onu sanırım bir daha:)
selam alzancar:)
sanırım sen fal konusunda epey tecrübelisin , bana önerebileceğin birileri var mı yalnız şuan yalnızca telefondan baktırabilirim ?
Burak yada Nilin teli varsa da özelime atabilirsin yada telefondan bakabilecek önerilerini alabilirim ama fiyat çok uçuk olmasınn
:)) anlık tespitleri iyiydi aslında en azından ben o an "iyimiş ya" demiştim:) ama olaylar öyle bir gelişti ki tam aksini söyleseymiş şuan favorim olacakmış ama maalesef :)
tatlım bu nihal, telden bakıyor mu?varsa telini özele yazarmısn?bi de bildiği olmuşmuydu?anda yani?
Canım ben o anda enerjim alınmış gibi hissetmiştim , numarayı aldığım arkadaşta da ve verdiği diğer kişilerde aynı şeyleri hissetmiş o halen beklemede bende net şeyler söylememişti hani ne öyle ne böyle olur bu konu gibi...Ama bir konuda bilmediğim birşey deyip 2 hafta sonra öğrendim onun dışında beğendim diyemeyeceğim , zaten fala başlarken klasik ayrılık acısı mı var demişti bende de o durum yoktu bi bozguna uğradı sonra ağzımdan laf almaya çalıştı
Analiz konusunda başarılı derim ama ben asla kefil olmam seni de yanıltmak istemem canım , sen bilirsin ... O aldığım enerji beni bir kaç gün hep olumsuz etkiledi.Bir de sitesinden araştırdım medyum nihal yazarsan o enerjiyi neden olumsuz etkiliyormuş anlarsın[/QUOTE
Saol tatlm ilgilendigin icin...sitesinde cok uzun yazilar var okumaya usendim ama sanirm sende anda da pek basarili olamamis...neyse cnm...saolasin ilgin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?