İstanbul'da Fal - Falcılar

Ohhh iyi iyi, içime su serptin :) sağ olasın.. Genel olarak olumsuz yorum yapan bir falcı zaten. Arkadaşımla gittim, ona da oluru olan durumlar için olmaz demiş. İyi bari hiç öenmsemeyip, enerjimi düşürmeyeyim.

Laf söyleyen herkese ithafen ;

3 haziran için söylediği şey direk oldu ... İmkansız gibiydi benim için..Umudumu yitirmiştim .. saat 9 ila 9 buçuk arasında olacak dedi.. Kıyafetlere kadar bildi...

Daha bişey demiyorum ... İster reklam deyin ister yandaş..
Memnunumm ve çıkıyor ..

Onu hic duymadım ben ama kızlarağasının arkasında ahmetin yeri mi ne var orda Şehrazat bakar bana iyidir o da .. Yazın idare ediyorum onlarlaa :)

sevindim canım senin içinnn .. benimde bugün verdiği tarihlerden biri henüz bişi olmadı ama eğer olursa yazacağımmm .. :)

Eren bende de gelecekte ııh.Anda iyidir ama...Meleklerde uzun zaman önce Ayla diye bi kız vardı.El falıda bakardı,yakın dönem dedikleri tarihleriyle tuttu bende.O kafenin gelmiş geçmiş en iyi falcılarındandı.Selçuk,Ayla,Gülşen...
Nedense iyiler bi şekilde ortadan kayboluyor.

sende maşallah, avrupa yakasındaki bütün falcıları feth etmişsin. 1. fatih istanbulu fethetmiş 2. sen bütün falcıları fethetmişsin tü tü tü nazar değmesin

peki, bir ara chilly cafe vardı taksimde daracık bir pasajın içindeydi, özgünmüydü neydi. O da böyle efemine bir şeydi. onu denemişmiydin?

Fatih işe yarar bi fetih yapmışta,benim fetih neye kime fayda?
Rumeli han chilly kafe gitmiştim bikaç kez.Ama falcı Özgün olarak hatırlamıyorum,uzun zaman oldu.Bide çoğu efemine olduğu için pek ayırt edilmiyor:)
Rumeli Han'da chilly değilde Mona Lisa kafeye bi dönem çok sık giderdim,chilly'e göre daha iyiydi.

Kıııızlar geçenlerde de yazmıştım, Gaziosmanpaşa'daki Birsen'in numarasını bilen hiiiç mi yok?

chilly cafe sanırım kapanmış. orda deniz varmış,burda biri önermişti, onun için gitmiştim aslında o gün de izinliymiş, özgüne baktırmıştım o zaman... o falcıya daha da göremedim ama ikide bir kızzzz kızzzz deyişi çok komik gelmişti :) evet ya erkek falcıların çoğu böyle :)

Evet kapandı çünkü Rumeli han komple boşaltıldı.Gay falcılar sempatik oluyolar,ayrı bi şirinlikleri oluyo..

canım cok sevındım adına gercekten Hersey gonlunce olsun insallahhh bende bir Didemci olarak bunları okuyunca cok mutlu oluyorum

canım cok sevındım adına gercekten Hersey gonlunce olsun insallahhh bende bir Didemci olarak bunları okuyunca cok mutlu oluyorum

ya bana 3 gün demişti didem hanım tarih geçti,arıyorum,msj atıyorum kesinlikle cevap vermiyor didem hanım....puffff...yak-den bu konuda çok şanslı,her dediğini yaşıyor didem hanımın

ya bana 3 gün demişti didem hanım tarih geçti,arıyorum,msj atıyorum kesinlikle cevap vermiyor didem hanım....puffff...yak-den bu konuda çok şanslı,her dediğini yaşıyor didem hanımın

canım bende cogu soyledıgı seyı bırebir yasadım he tarıhlerde tabiki sarkmalar oldu ama oldu.Burdan oldugunu bılıyor ise oyuzden acmıyor olabılır son konusmamızda ben de yazılanlardan bahsettim ve bunca seyden sonra bu sıteden arayanlara bakmayacagını banada soyledi inş ulasırsın tatlım

evet artık kk'dan kimseye cevap vermeyeceğini söyledi banada , benim falımda da tarih vermişti bugün için henüz birşey olmadı ama olursa yazıcam .. yak_den gerçekten şanslı ya falları hep çıkıyor ..

Ama ben dediklerini harfiyen uyguladim.. yalvardim nolur arayayim diye.. aratmadi.. kesinlikle aramayin bütün gidisat değişir dedi.. sabrettim ve başardım. . Simdi yüzük bekliyoruz .. gelince yazarim )

Hep demeyelim.. pazar gunu bisi bekliyorduk. . O sarkti .. pazartesi didem revize etti ve sali gunu icin saat verdi.. oldu ... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…