canım bende baktırdım ona bi arkadaşımla gittik ikimizede hiç bişey bilemedi hiç önemseme derim .. hatta arkadaşım sözlenicekti ona söz olmicak o adamla evlenmiceksin vs dedi ama kız 8 ay içinde evlendi şimdi hamile :)))))
Canim bende izmirliyim. Izmir formunda da yazmistim. Niko var mavi gozlu bir gay yunanmis sanirim hani digerleri gibi lakap degil kendi ismi. Alsancakta ama cafenin ismini unuttum. Onun da bana gectigimiz agustosta soyledigi seyler cikti. Cok kisa bakiyor ben pek memnun ayrilmamistim. Amma salladi dedim. Hatta fal esnasinda hayir o kisi asla oyle biri degil 1 yildir taniyorum dedim. Gorursun dedi. 6 ay sonra dedigi cikti ben 1 senede taniyamadigim insani 1 gunde tanidim.
Bu ara da kizlar nesilin de dedigi 1 sey cikti. O da yine bir kisiyle ilgili hayatinda şöyle bir durum var demisti. Bende yok adim gibi eminim dedim. Ama bugun ogrendim ki varmis. Yine anı bilmis oldu gelecegi degil ama tuttu yani
Laf söyleyen herkese ithafen ;
3 haziran için söylediği şey direk oldu ... İmkansız gibiydi benim için..Umudumu yitirmiştim .. saat 9 ila 9 buçuk arasında olacak dedi.. Kıyafetlere kadar bildi...
Daha bişey demiyorum ... İster reklam deyin ister yandaş..
Memnunumm ve çıkıyor ..
Eren benim de sık gittiğim bi falcı ama gelecegi bende pek tutturamadi. Bi kere agustos ortası diye bi tarih vermisti o tarih tuttu. Ama anı çok çok iyi yorumlar acaba ondan mı bahsediyor yoksa ötekinden mi demezsin direk betimler kim olduğunu
Eren bende de gelecekte ııh.Anda iyidir ama...Meleklerde uzun zaman önce Ayla diye bi kız vardı.El falıda bakardı,yakın dönem dedikleri tarihleriyle tuttu bende.O kafenin gelmiş geçmiş en iyi falcılarındandı.Selçuk,Ayla,Gülşen...
Nedense iyiler bi şekilde ortadan kayboluyor.
Fatih işe yarar bi fetih yapmışta,benim fetih neye kime fayda?sende maşallah, avrupa yakasındaki bütün falcıları feth etmişsin. 1. fatih istanbulu fethetmiş 2. sen bütün falcıları fethetmişsintü tü tü nazar değmesin
peki, bir ara chilly cafe vardı taksimde daracık bir pasajın içindeydi, özgünmüydü neydi. O da böyle efemine bir şeydi. onu denemişmiydin?
Fatih işe yarar bi fetih yapmışta,benim fetih neye kime fayda?
Rumeli han chilly kafe gitmiştim bikaç kez.Ama falcı Özgün olarak hatırlamıyorum,uzun zaman oldu.Bide çoğu efemine olduğu için pek ayırt edilmiyor:)
Rumeli Han'da chilly değilde Mona Lisa kafeye bi dönem çok sık giderdim,chilly'e göre daha iyiydi.
Evet kapandı çünkü Rumeli han komple boşaltıldı.Gay falcılar sempatik oluyolar,ayrı bi şirinlikleri oluyo..chilly cafe sanırım kapanmış. orda deniz varmış,burda biri önermişti, onun için gitmiştim aslında o gün de izinliymiş, özgüne baktırmıştım o zaman... o falcıya daha da göremedim ama ikide bir kızzzz kızzzz deyişi çok komik gelmişti :) evet ya erkek falcıların çoğu böyle :)
Laf söyleyen herkese ithafen ;
3 haziran için söylediği şey direk oldu ... İmkansız gibiydi benim için..Umudumu yitirmiştim .. saat 9 ila 9 buçuk arasında olacak dedi.. Kıyafetlere kadar bildi...
Daha bişey demiyorum ... İster reklam deyin ister yandaş..
Memnunumm ve çıkıyor ..
canım cok sevındım adına gercekten Hersey gonlunce olsun insallahhh bende bir Didemci olarak bunları okuyunca cok mutlu oluyorum
ya bana 3 gün demişti didem hanım tarih geçti,arıyorum,msj atıyorum kesinlikle cevap vermiyor didem hanım....puffff...yak-den bu konuda çok şanslı,her dediğini yaşıyor didem hanımın
canım bende cogu soyledıgı seyı bırebir yasadım he tarıhlerde tabiki sarkmalar oldu ama oldu.Burdan oldugunu bılıyor ise oyuzden acmıyor olabılır son konusmamızda ben de yazılanlardan bahsettim ve bunca seyden sonra bu sıteden arayanlara bakmayacagını banada soyledi inş ulasırsın tatlım
canım cok sevındım adına gercekten Hersey gonlunce olsun insallahhh bende bir Didemci olarak bunları okuyunca cok mutlu oluyorum
Uykucuuuu bigun ayarlayalim da beraber gidelim Didem e .. ne de olsa senle ben kaldik siteden))
Ama ben dediklerini harfiyen uyguladim.. yalvardim nolur arayayim diye.. aratmadi.. kesinlikle aramayin bütün gidisat değişir dedi.. sabrettim ve başardım. . Simdi yüzük bekliyoruz .. gelince yazarimya bana 3 gün demişti didem hanım tarih geçti,arıyorum,msj atıyorum kesinlikle cevap vermiyor didem hanım....puffff...yak-den bu konuda çok şanslı,her dediğini yaşıyor didem hanımın
Hep demeyelim.. pazar gunu bisi bekliyorduk. . O sarkti .. pazartesi didem revize etti ve sali gunu icin saat verdi.. oldu ... :)))evet artık kk'dan kimseye cevap vermeyeceğini söyledi banada , benim falımda da tarih vermişti bugün için henüz birşey olmadı ama olursa yazıcam .. yak_den gerçekten şanslı ya falları hep çıkıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?