Arkadaslar merhaba. Cok konusuldu, ben de yazmak istedim. Burda adi gecen cogu falciya giden uyelerdenim. Burasi aliskanlik oldu; acip okuyorum ara ara. En iyisine de gittim en kotusune de. Elimde sadece 1 falci kaldi o kadar kisi arasindan. Ona da senede bir gidersem anca.
Didem'in evine gitmistim ben. 1 kere baktirmistim. Cok tatli bir bayandi. Soyle bir sey olmustu; o fala baslamadan benim cok bekledigim bir telefon vardi. Onun evinde bana o telefon geldi. Haliyle bu ruh halime yansidi. O yuzden fali ona gore sekillenmisti ve iyi mi kotu mu anlamadim bile. Daha sonralari Didem beni cok sevdigini soyledi sagolsun. Istedigin zaman ara canim vs vs diye. Bi gece bana mesaj atti. Bana bi kart mi ne actirmis hatirlamiyorum simdi; onun ofisinde bi 'abla' varmis. Ona actirmis. Ondan sonraki gunlerde de alttan alttan bana bir seyler yapalim mi falan demeye basladi. Kesinlikle karsi oldugum bi konu oldugu icin o gunden sonra uzaklastim Didem'den. Sanirim engellemistim her yerden. Hi bir de, bana da ayni sekilde telefonda bakim yapacakti. Verdigi saatte aradim acmadi, yok canim yarin bugun derken ekmisti. O yuzden tavsiye edecegim bir falci degil.
Nil hanimin da bahsi gecmisti. Nil cok hos sohbettir. Saatler surer fali. Ama yarisindan cogu muhabbettir. Bana dedigi cok ufak seyler cikti. Geri kalani yalan dolan oldu acikcasi.
Canım ben o anda enerjim alınmış gibi hissetmiştim , numarayı aldığım arkadaşta da ve verdiği diğer kişilerde aynı şeyleri hissetmiş o halen beklemede bende net şeyler söylememişti hani ne öyle ne böyle olur bu konu gibi...Ama bir konuda bilmediğim birşey deyip 2 hafta sonra öğrendim onun dışında beğendim diyemeyeceğim , zaten fala başlarken klasik ayrılık acısı mı var demişti bende de o durum yoktu bi bozguna uğradı sonra ağzımdan laf almaya çalıştı
Analiz konusunda başarılı derim ama ben asla kefil olmam seni de yanıltmak istemem canım , sen bilirsin ... O aldığım enerji beni bir kaç gün hep olumsuz etkiledi.Bir de sitesinden araştırdım medyum nihal yazarsan o enerjiyi neden olumsuz etkiliyormuş anlarsın[/QUOTE
Saol tatlm ilgilendigin icin...sitesinde cok uzun yazilar var okumaya usendim ama sanirm sende anda da pek basarili olamamis...neyse cnm...saolasin ilgin icin
Canım özelden mesaj atmışsın ama eski üyeliğim deaktive bu yeni üyeliğim ve mesaj hakkım yok
Bizi hem ekti hem üstüne çok yalan söyledi fallara gelince de patladı , eskiden müşteri kovalamak için kadınlar klubünde kaç tane sahte hesap açmıştı ve şimdi geçmişi tararsan reklam amaçlı üyelik olarak mimlendi onlar:) Yani kendine güvenen falcı buna ihtiyaç duymaz, bu tavrından yine müşteri kaybedecek orası da ayrı bence sende çok yüz verme derim cidden kendini bişey sanıyorFallarına da çok umutlanma derim ama sen kalben inanıyorsan bence en iyisi dua et başka bişey diyemiyorum Hayırlısı olsun ...
Canım özelden mesaj atmışsın ama eski üyeliğim deaktive bu yeni üyeliğim ve mesaj hakkım yok
Bizi hem ekti hem üstüne çok yalan söyledi fallara gelince de patladı , eskiden müşteri kovalamak için kadınlar klubünde kaç tane sahte hesap açmıştı ve şimdi geçmişi tararsan reklam amaçlı üyelik olarak mimlendi onlar:) Yani kendine güvenen falcı buna ihtiyaç duymaz, bu tavrından yine müşteri kaybedecek orası da ayrı bence sende çok yüz verme derim cidden kendini bişey sanıyorFallarına da çok umutlanma derim ama sen kalben inanıyorsan bence en iyisi dua et başka bişey diyemiyorum Hayırlısı olsun ...
hercaii senin içindi canım bu yazım, didem konusunda
Canım bu tuğba melekler kahvesinin olduğu sokakta damlalar var ordaki tuğba mı? Esmer baya hızlı konusuyorÇok teşekkür ederim olsun yine de:) Cezmi sanırım fiyat konusunda tuzlu olup iyi bakan bir arkadaştı ama bilemedim , telefonu sende var mı?
Pek çok kişiye baktırdım bende , symbol cafeler,asmin,kadınlar kahvesi,tasulalar ..ama cıx bende tutmadı.Bir te yıllar önce tuğba diye bir bayana baktırmıştım verdiği tarih 1 gün aksama ile olsa da oldu ama devamı gelmedi ona göre ben şuan evli mutlu ve çocuklu idim :)
Şuan şehir dışında olmasam laf cafe andaç ı merak ediyorum ama gitme şansım yok ne yazık ki , o yüzden telefonlardan umut ediyorum
Ama ben yine de Burak ın telefonu varsa biri bana atarsa sevinirim içimde kalacak çünkü
Canım bu tuğba melekler kahvesinin olduğu sokakta damlalar var ordaki tuğba mı? Esmer baya hızlı konusuyor
benim zamanımda asmindeydi ama evet motorlu tüfeğe takmışsın gibi hıp hızlı konuşur sürekli efendim anlamadım modundaydım
o anlık analizleri mükemmeldir hakkını yemem tarih konusunda da tutturdu ama o kişiyle biz çok kötü zamanlar yaşadık ve ayrıldık yani bir 6 ay sonrası olay tamamen farklı bir noktadaydı o yüzden gelecek için referans olamam:)
Evet aynı kişiden bahsediyoruz sanirim bir de tik gibi içini çeke çeke konusuyordu. Benim de aynı şekilde tek 1 kişinin bile bilmediği bir sırrımı söylemişti. Ama 2.kez gittiğimde anı da bilememişti. Gelecek olarak bende de verdiği tarihler cikmadi ama malesef
Haha ben izmirliyim ravazzaya gittim f harfli bi kadindi sanki bakan .. kafenin sahibi.. kisa bakar ama çat çat soyler.. dedikleri henuz çıkmadı. . Ama yaz tatili yaklasiyor ben bi yoklarim onu :))yolunuz izmir'e düşerse ravazza cafe derim. http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=14140459
Haha ben izmirliyim ravazzaya gittim f harfli bi kadindi sanki bakan .. kafenin sahibi.. kisa bakar ama çat çat soyler.. dedikleri henuz çıkmadı. . Ama yaz tatili yaklasiyor ben bi yoklarim onu :))
Bu Ferda ya Allah rızası için,gidince benim için de baktırmak isteyen var mı
canım perican da telefonda bakıyor mu veya başka biri kapatıp fincanı bakıyor mu diye soracaktı en son. arayacak cafeyi. ben duymadım öyle bi şey yaptığını ama belki yapıyodur. sanal alemde ne paralar döküldü, bi kere denenmeli bu kadın en azından bence.
pericannnnnnnnnnnn ne dedi hatun:2:
anladım canım,çok teşekkürederim....hercaii senin içindi canım bu yazım, didem konusunda
Haha ben izmirliyim ravazzaya gittim f harfli bi kadindi sanki bakan .. kafenin sahibi.. kisa bakar ama çat çat soyler.. dedikleri henuz çıkmadı. . Ama yaz tatili yaklasiyor ben bi yoklarim onu :))
Canim bende izmirliyim. Izmir formunda da yazmistim. Niko var mavi gozlu bir gay yunanmis sanirim hani digerleri gibi lakap degil kendi ismi. Alsancakta ama cafenin ismini unuttum. Onun da bana gectigimiz agustosta soyledigi seyler cikti. Cok kisa bakiyor ben pek memnun ayrilmamistim. Amma salladi dedim. Hatta fal esnasinda hayir o kisi asla oyle biri degil 1 yildir taniyorum dedim. Gorursun dedi. 6 ay sonra dedigi cikti ben 1 senede taniyamadigim insani 1 gunde tanidim.
Bu ara da kizlar nesilin de dedigi 1 sey cikti. O da yine bir kisiyle ilgili hayatinda şöyle bir durum var demisti. Bende yok adim gibi eminim dedim. Ama bugun ogrendim ki varmis. Yine anı bilmis oldu gelecegi degil ama tuttu yani
Eren benim de sık gittiğim bi falcı ama gelecegi bende pek tutturamadi. Bi kere agustos ortası diye bi tarih vermisti o tarih tuttu. Ama anı çok çok iyi yorumlar acaba ondan mı bahsediyor yoksa ötekinden mi demezsin direk betimler kim olduğunubu eşcinsellerin algıları baya açık oluyor. melekler kahvesi eren'i de çok beğenmiştim ben. verdiği tarihler geçti ama hala pay bırakıyorum. geçmiş ve anda süperdi.
Günaydın arkadaşlar.. Fincan Cafe Neslihan'ı tecrübe edeniniz var mıdır, nasıldır? Ben gittim ama çok memnun kalmadım. Evet bazı şeyleri bildi gibi ama geçmişte ve an da pek tutturmadı. Gelecek içinse çok ileriyi göremem deyip yuvarladı. Herkesin aksi bir tablo çizdi, olumlu da diyemem olumsuzda diyemem. Sorularım havada kaldı, net cevaplar alamadım. Kafam allak bullak oldu :) sizce dediklerini önemsemeli miyim? Fal konusunda iyi midir? Bilen duyan var mıdır? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?