İstanbul'da Fal - Falcılar

haklısın didem hanım bugün git yarın gel yapıyor . en son 1 hafta önce konuştuk bana döneceğini söyledi ama hala ses yok .

Canım bu tuğba melekler kahvesinin olduğu sokakta damlalar var ordaki tuğba mı? Esmer baya hızlı konusuyor

Canım bu tuğba melekler kahvesinin olduğu sokakta damlalar var ordaki tuğba mı? Esmer baya hızlı konusuyor

benim zamanımda asmindeydi ama evet motorlu tüfeğe takmışsın gibi hıp hızlı konuşur sürekli efendim anlamadım modundaydım
o anlık analizleri mükemmeldir hakkını yemem tarih konusunda da tutturdu ama o kişiyle biz çok kötü zamanlar yaşadık ve ayrıldık yani bir 6 ay sonrası olay tamamen farklı bir noktadaydı o yüzden gelecek için referans olamam:)

Evet aynı kişiden bahsediyoruz sanirim bir de tik gibi içini çeke çeke konusuyordu. Benim de aynı şekilde tek 1 kişinin bile bilmediği bir sırrımı söylemişti. Ama 2.kez gittiğimde anı da bilememişti. Gelecek olarak bende de verdiği tarihler cikmadi ama malesef

biz kuzenle gitmiştik onda da çok enterasan noktaları bilmişti ama gelecek dediğin gibi belki çok az tutuyor ama olayın tam aksi oldu bende :) zaten bundan sonra bir falcı olacak dese direk olmaz olarak algılayacağım ters mantık çalışıyor :))

Haha ben izmirliyim ravazzaya gittim f harfli bi kadindi sanki bakan .. kafenin sahibi.. kisa bakar ama çat çat soyler.. dedikleri henuz çıkmadı. . Ama yaz tatili yaklasiyor ben bi yoklarim onu :))

evet ferda hanım evet kahvesi kısadır ama çatır çatır döker her şeyi. 2 yıl önce bana dediklerini yaşadım, kısa vadeli bi şey için tarihi çıktı ve uzun vadeli de olumsuz demişti ve nitekim olumsuz oldu. üzülmüştüm hatta. ama ne dediyse oldu hakikaten. 3 aydan kısa süreli gelmeyin dermiş sanırım. ben 2 yıl arayla gittim. ikisinde de maşallah döktürdü.

Bu Ferda ya Allah rızası için,gidince benim için de baktırmak isteyen var mı

canım perican da telefonda bakıyor mu veya başka biri kapatıp fincanı bakıyor mu diye soracaktı en son. arayacak cafeyi. ben duymadım öyle bi şey yaptığını ama belki yapıyodur. sanal alemde ne paralar döküldü, bi kere denenmeli bu kadın en azından bence.

pericannnnnnnnnnnn ne dedi hatun:2:

Haha ben izmirliyim ravazzaya gittim f harfli bi kadindi sanki bakan .. kafenin sahibi.. kisa bakar ama çat çat soyler.. dedikleri henuz çıkmadı. . Ama yaz tatili yaklasiyor ben bi yoklarim onu :))

Canim bende izmirliyim. Izmir formunda da yazmistim. Niko var mavi gozlu bir gay yunanmis sanirim hani digerleri gibi lakap degil kendi ismi. Alsancakta ama cafenin ismini unuttum. Onun da bana gectigimiz agustosta soyledigi seyler cikti. Cok kisa bakiyor ben pek memnun ayrilmamistim. Amma salladi dedim. Hatta fal esnasinda hayir o kisi asla oyle biri degil 1 yildir taniyorum dedim. Gorursun dedi. 6 ay sonra dedigi cikti ben 1 senede taniyamadigim insani 1 gunde tanidim.
Bu ara da kizlar nesilin de dedigi 1 sey cikti. O da yine bir kisiyle ilgili hayatinda şöyle bir durum var demisti. Bende yok adim gibi eminim dedim. Ama bugun ogrendim ki varmis. Yine anı bilmis oldu gelecegi degil ama tuttu yani

bu eşcinsellerin algıları baya açık oluyor. melekler kahvesi eren'i de çok beğenmiştim ben. verdiği tarihler geçti ama hala pay bırakıyorum. geçmiş ve anda süperdi.

bu eşcinsellerin algıları baya açık oluyor. melekler kahvesi eren'i de çok beğenmiştim ben. verdiği tarihler geçti ama hala pay bırakıyorum. geçmiş ve anda süperdi.
Eren benim de sık gittiğim bi falcı ama gelecegi bende pek tutturamadi. Bi kere agustos ortası diye bi tarih vermisti o tarih tuttu. Ama anı çok çok iyi yorumlar acaba ondan mı bahsediyor yoksa ötekinden mi demezsin direk betimler kim olduğunu

Günaydın arkadaşlar.. Fincan Cafe Neslihan'ı tecrübe edeniniz var mıdır, nasıldır? Ben gittim ama çok memnun kalmadım. Evet bazı şeyleri bildi gibi ama geçmişte ve an da pek tutturmadı. Gelecek içinse çok ileriyi göremem deyip yuvarladı. Herkesin aksi bir tablo çizdi, olumlu da diyemem olumsuzda diyemem. Sorularım havada kaldı, net cevaplar alamadım. Kafam allak bullak oldu :) sizce dediklerini önemsemeli miyim? Fal konusunda iyi midir? Bilen duyan var mıdır? :)

canım bende baktırdım ona bi arkadaşımla gittik ikimizede hiç bişey bilemedi hiç önemseme derim .. hatta arkadaşım sözlenicekti ona söz olmicak o adamla evlenmiceksin vs dedi ama kız 8 ay içinde evlendi şimdi hamile :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…