ben haftaya gidicem :) gelin hepberaber gidelim
Gidemeyenler catlasin :)))))
Ama ben dediklerini harfiyen uyguladim.. yalvardim nolur arayayim diye.. aratmadi.. kesinlikle aramayin bütün gidisat değişir dedi.. sabrettim ve başardım. . Simdi yüzük bekliyoruz .. gelince yazarim)
Hep demeyelim.. pazar gunu bisi bekliyorduk. . O sarkti .. pazartesi didem revize etti ve sali gunu icin saat verdi.. oldu ... :)))
Hep demeyelim.. pazar gunu bisi bekliyorduk. . O sarkti .. pazartesi didem revize etti ve sali gunu icin saat verdi.. oldu ... :)))
sana ne kadar isabetli didem hanım...ben de öyle olmadı maalesef
Hercaii senin falın hiç mi çıkmadı ?
çok olmadı baktıralı ama çok yakın tarihler vardı vemalesef şuana kadar çıkmadı....beklemedeyim...
Anladım canım ama sen yinede çıkmadı diye sitem etme cünkü tarihlerde sarkmalar olabilir üstelik olmadı ararsın didemi tarihler cıkmadı diye tekrar bakar öyle burda karalayanların anlattığı gibi biri değil mesela şuda var sana baktığı gün belkide çok yoğundu tam adapte olamamıştır tarihlerde belki ondan tutmamıştır olabiliyo böyle şeyler .. ben bir cafede fal baktırmıştım bir kere çocuk anlattı anlattı hiç bişey çıkmadı sonra başka bi gün çok erken saatte gitmiştim orda boş duruyodu hadi yine baktırayım amaan dedim baktırdım sakin kafa ile bakmıştı o zmaan misal ve ne dediyse cıktı .. bu bir örnek tabi ben şahsen çok memnun kaldım didem'den gayette iyi biri ..
Eren bende de gelecekte ııh.Anda iyidir ama...Meleklerde uzun zaman önce Ayla diye bi kız vardı.El falıda bakardı,yakın dönem dedikleri tarihleriyle tuttu bende.O kafenin gelmiş geçmiş en iyi falcılarındandı.Selçuk,Ayla,Gülşen...
Nedense iyiler bi şekilde ortadan kayboluyor.
Eren bende de gelecekte ııh.Anda iyidir ama...Meleklerde uzun zaman önce Ayla diye bi kız vardı.El falıda bakardı,yakın dönem dedikleri tarihleriyle tuttu bende.O kafenin gelmiş geçmiş en iyi falcılarındandı.Selçuk,Ayla,Gülşen...
Nedense iyiler bi şekilde ortadan kayboluyor.
Ayla'yı bilen çıkarsa mucize olur.Epeyce eskidir o,benim bile en son bakımın üstünde bi 7-8 yıl geçmiştir.İzini bulma konusunda umudum yokta harbi iyi falcıymış,şimdi daha iyi anlıyorum.Peki bu ayla nerdedir bilen eden var mi? Gülşen hanimi bende severdim melekler kahvesi döneminde çok gitmiştim
Kadir'e gitmiştimde çok sıra vardı ya,önceden aramayıda ihmal ettim.Sırada bekleyemem hiç doğrusu.Beklicem diye Andaç'ada gitmiyorum.Bu ara bi denerim Kadir'i randevu alıp.Bazı falcılar öyle iyi zamanına denk gelmedinmi yok ne dese boş.Haa bir de meleklerde şu an kadir var. Kadirin bana aralikta baktigi bir fal komple cikti nerdeyse. Ondan once de 1 kere yaklasik olarak bi tarihi cikmisti. Sonra 2 kez gittim tam bir fiyaskoydu. Hatta arkadaşlarimi ve annemi de goturdum onlar da memnun kalmadilar... sanirim zaman zaman modda oldugu ana denk gelirseniz iyi bakıyor
Medyun efsayi bilen yok mu arkadaslar biri fikir veremez mi lutfen?
Ben didemi aradim.. erkek arkadasimi hic aramadim canim benim.. daha once de dediğim gibi sarkma olabilir.. sabret cnm inşa seninde olacak hersey ..daha önce aradığını söylemiştin?ben de aramıyrm ayrıca....sadece bi kere aradım sonrasında aramadm....ondan sonrası için 3 gün demişti
Ayla'yı bilen çıkarsa mucize olur.Epeyce eskidir o,benim bile en son bakımın üstünde bi 7-8 yıl geçmiştir.İzini bulma konusunda umudum yokta harbi iyi falcıymış,şimdi daha iyi anlıyorum.
Kadir'e gitmiştimde çok sıra vardı ya,önceden aramayıda ihmal ettim.Sırada bekleyemem hiç doğrusu.Beklicem diye Andaç'ada gitmiyorum.Bu ara bi denerim Kadir'i randevu alıp.Bazı falcılar öyle iyi zamanına denk gelmedinmi yok ne dese boş.
ben haftaya gidicem :) gelin hepberaber gidelim
Kadir izmirli mi? Esmer kisa saçlı. . Orta boylarda biri mi ? Eger oysa benim istanbula tayin olacagimi soylemisti.. hemde tarihiyle.. hic beklemedigin bi anda olacak.. bende valizini hazirla demişti. . Ben inanmadim.. apar topar yola çıkmak zorunda kaldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?