İstanbul'da Fal - Falcılar

Ama ben dediklerini harfiyen uyguladim.. yalvardim nolur arayayim diye.. aratmadi.. kesinlikle aramayin bütün gidisat değişir dedi.. sabrettim ve başardım. . Simdi yüzük bekliyoruz .. gelince yazarim )

daha önce aradığını söylemiştin?ben de aramıyrm ayrıca....sadece bi kere aradım sonrasında aramadm....ondan sonrası için 3 gün demişti

çok olmadı baktıralı ama çok yakın tarihler vardı vemalesef şuana kadar çıkmadı....beklemedeyim...

Anladım canım ama sen yinede çıkmadı diye sitem etme cünkü tarihlerde sarkmalar olabilir üstelik olmadı ararsın didemi tarihler cıkmadı diye tekrar bakar öyle burda karalayanların anlattığı gibi biri değil mesela şuda var sana baktığı gün belkide çok yoğundu tam adapte olamamıştır tarihlerde belki ondan tutmamıştır olabiliyo böyle şeyler .. ben bir cafede fal baktırmıştım bir kere çocuk anlattı anlattı hiç bişey çıkmadı sonra başka bi gün çok erken saatte gitmiştim orda boş duruyodu hadi yine baktırayım amaan dedim baktırdım sakin kafa ile bakmıştı o zmaan misal ve ne dediyse cıktı .. bu bir örnek tabi ben şahsen çok memnun kaldım didem'den gayette iyi biri ..

tatlım bugn ulaşmaya çalıştım,tarihlerle ilgili,açmıoki teli...anlamıyrm...daha önce konuştuğmzda kadınlar kulübnden kimseye bakmam ama sana bakarım demişti,ne değişti bilmiorm...ama yoruldm valla...bakmak istemyrsa zorla değil...kendisi bilir

Arkadaşlar bir sürü mesaj aldım öznur'dan memnun kalıp kalmadığım konusunda. Şöyle anlatayım ben tesadüfen denk gelmiştim kendisine, yurt dışından ve ünlü camiasından da müşterisi olması beni cezbetmişti açıkcası ilk etapta, bunları da yıllardır istanbul'da fal baktırmadığı kişi kalmayan en yakın arkadaşımdan öğrenmiştim tabikii. Arkadaşım baktırmıştı zaten bir gün birlikteyken aradık tutumu da çok sıcak geldi bana açıkcası nerede oturduğunuzu soruyor önce uzaksanız eğer ortak bir noktada buluşmayı teklif ediyor. Bu çok samimi gelmişti bana. Kendi evine de davet ediyormuş bazen. Ama müşterilerinin evine pek gitmediğini biliyorum. Telefondan baktıran müşrerilerinin haddi hesabı yok. Atmden hesap nosu yoluyla ücreti yatırınca telefondan bakıyor. O şekilde de baktırdım çok kez. Kahve artı tarot bakıyor. 40lı yaşlarda bi kadın. İki tane kocaman kızı var hatta arkadaşımla evine gittiğimizde onları da görmüştük. Benim fix falcım oldu artık. Samimiyetine inanıyorum ve psikolojik olarak insana o kadar güzel telkinlerde bulunuyor ki adeta tedavi ediyor moralman eksilerde olduğum zamanla.Bu benim için gerçekten önemli çünkü ciddi aile problemleri yaşadığım zaman ilaç gibi geldi. Bütün bu bilgileri de anca yeni yeni toparlıyorum tabi. Geçen sefer memnuniyetimi dile getirince reklam diyen arkadaşlar olmuştu şükür ki baktırıp memnun kalıp benimle alakası olmadığını farkeden insanlardan mesaj aldım.
Bu arada bazı fal çilelerimi de anlatayım tabi berrine baktırmıştım daha önce dejavudaydı sonra bi kaç cafe daha değiştirdi bakırköyde 2. gidişimde daha ilkini tekrar etmeye başlar başlamaz bıraktım hemen berini kilolu sarışın bi bayan tarih veriyor sürekli ama maalesef çok kötü. Sonra bakırköy aşkım cafe de aras vardı çok samimi sıcak bi adam ama insanlara iksir verir gibi şifalı şişeler hazırladığını görünce koşarak uzaklaştım ve maalesef ona da 2 kez baktırmış bulundum.. Dideme gelince ona da arkadaşımla telefondan baktırmıştık dediğim gibi memnun kalan arkadaşlar adına sevindim tabiki ama tesadüf gibi geldi bana çünkü ben her baktırdığım falı telefonuma ses kaydı yaparım unutmamak adına, didemin verdiği tarihler arkaşımla hiç bir şekilde tutmadı bizde. Çok net ve keskin yorum yapıyor. Şimdilik çok uzun oldu daha sonra adını şu an hatırlayamadığım hatırlayınca yazacağım falcı maceralarımı da anlatırım kızlar

Peki bu ayla nerdedir bilen eden var mi? Gülşen hanimi bende severdim melekler kahvesi döneminde çok gitmiştim

Haa bir de meleklerde şu an kadir var. Kadirin bana aralikta baktigi bir fal komple cikti nerdeyse. Ondan once de 1 kere yaklasik olarak bi tarihi cikmisti. Sonra 2 kez gittim tam bir fiyaskoydu. Hatta arkadaşlarimi ve annemi de goturdum onlar da memnun kalmadilar... sanirim zaman zaman modda oldugu ana denk gelirseniz iyi bakıyor

Son düzenleme:
Peki bu ayla nerdedir bilen eden var mi? Gülşen hanimi bende severdim melekler kahvesi döneminde çok gitmiştim
Ayla'yı bilen çıkarsa mucize olur.Epeyce eskidir o,benim bile en son bakımın üstünde bi 7-8 yıl geçmiştir.İzini bulma konusunda umudum yokta harbi iyi falcıymış,şimdi daha iyi anlıyorum.
Kadir'e gitmiştimde çok sıra vardı ya,önceden aramayıda ihmal ettim.Sırada bekleyemem hiç doğrusu.Beklicem diye Andaç'ada gitmiyorum.Bu ara bi denerim Kadir'i randevu alıp.Bazı falcılar öyle iyi zamanına denk gelmedinmi yok ne dese boş.

daha önce aradığını söylemiştin?ben de aramıyrm ayrıca....sadece bi kere aradım sonrasında aramadm....ondan sonrası için 3 gün demişti
Ben didemi aradim.. erkek arkadasimi hic aramadim canim benim.. daha once de dediğim gibi sarkma olabilir.. sabret cnm inşa seninde olacak hersey ..

Kadir izmirli mi? Esmer kisa saçlı. . Orta boylarda biri mi ? Eger oysa benim istanbula tayin olacagimi soylemisti.. hemde tarihiyle.. hic beklemedigin bi anda olacak.. bende valizini hazirla demişti. . Ben inanmadim.. apar topar yola çıkmak zorunda kaldim :)))

Bu Kadir istanbul 'da melekler kahvesinde,aynı kişi değildir herhalde.

Arkadaşlar merhaba Didem konusunda çok mesaj atan oluyor sanırm hepinize çok umut vermiş ,
Ben ne umutlarınızı kırmak isterim ne de çıkar çıkmaz iddiasında bulunurum ama bende dahil çevremde çok giden baktıran kişi oldu telefon ve reelde ama çıkmadı .ers_gnl canım mesajına dönemiyorum , asla umudunu yitirme şunu da unutma , dileğin gerçekleşirse bunu didem dediği için değil yaşaman gerektiği için yaşayacaksın , dürüst olmam gerekirse de yaşamadım onun dediklerini .Zaten çok bahsedildi didemin kimliği vs hiç hoş şeyler değil insanlara yaptıkları..Birazda insanlarda şu var falcıya çok kapılıp onun ekseninde hareket edip sonra o falcının dediklerini yaşadım diyenleri görüyor ve okuyorum..gülümsüyorum en azından kendimize dürüst olalım

Sen kalben inanıyorsan dua et canım , tavsiyem umutlanıp da kendini kaptırma ama umudunu da asla kaybetme bu dengeyi kurmak sıkıntı
Umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…