İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam :) Öznurun adını bir çok kez duymuştum ama gitme şansım olmadı , eğer telefonda bakıyorsa sende numarası var mı? Şu an 3 kişiyiz çağıramazsak da telde baktırabiliriz?

kızlar siz bilirsiniz ama dün arkadasım baktırdı yanımda ve hiç memnun kalmadı öznurdan , hani genelde falcılar geçmiş ve anı bilir alışkınız ama onuda bilemedi.çok soru soruyor olmadı
yok
Yok tatlm ya....reklamdi bu,unutmusum...istemem oznur falan...saol tatlim uyarin icin...

canımmm benim çooook teşekkür ederimmm saolasınnn :)))

öyle tabi canım , en nihayetinde fal bu eğer ulaşamıyorsan başka birini dene bakalım umarım beklediğin herşey olur gönlüne göre versin rabbim , tercih meselesi ben didem'den memnun kalanlardanım bir çok kişiye fal baktırdım çokta paralar harcadım ama inan benimde diğerleri hep vasattı ..

Didemin falindan memnundum...anda bilio...benm icn anda bilmesi daha onemli...ama kendisi beni kara listeye aldi...o yuzden yapck bisey yok...kendi bilir...

HhHhHa :) neden alsın yaa ... insanlar her zaman müsait olamayabilir ..

Kuzum,didem hanma ilk kez msjla ulasmaya calismiorum...daha once de msjlar yaziodm...illa birinde cevap veriyodu...2 gun boyunca msjlarimi vatsapta okuyup cvb vermemesini neyle adlandirabilirim....anladim didemcisin de,egri oturup dogru da konusmak gerekir bence...yasayan benim,yorumu sen yapiorsun...

Yakden'cim ya ben de baktırmak istiyorum, bilsem kesin Cumartesi bakıcak ben de burdan gelirim... Ya da referansım olur musun? bana da baksın please

yak_den cim haddim olmadan senin yerine yazıyorum ama affola .. ben şahsen 14 haziran da gitmeyi planlıyorum dilerseniz ayarlayıp o gun birlikte gidelim hem didem içinde daha iyi olur grup olarak gideriz onunda ayrı ayrı vaktini almaktan sa aynı gun baktırmış oluruz ..

canım onada hak vermek lazım o kadar karaladılar kime bakıcağını bilemedi oda bence biraz arama bekle sonra tekrar ara anlat durumu mutlaka bi açıklama yapar sana .. hatta dilersen sende ayarla kendini yüzyüze fal baktırmaya gidelim hep birlikte .. ben kendisini yüzyüze hiç görmedim mesela telefondan baktırdım bende burdaki arkadaşlar dan aldım numarasını hatta kim vermişti şuan hatırlamıyorum bile 2-3 gün aradım zor ulaştım baktırdım ama şahsen memnun kaldım 15 gün geçmesini bekliyorum işte tekrar baktırmak için .. bu sefer yüzyüze istiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…