yak_den cim haddim olmadan senin yerine yazıyorum ama affola .. ben şahsen 14 haziran da gitmeyi planlıyorum dilerseniz ayarlayıp o gun birlikte gidelim hem didem içinde daha iyi olur grup olarak gideriz onunda ayrı ayrı vaktini almaktan sa aynı gun baktırmış oluruz ..
Didemin falindan memnundum...anda bilio...benm icn anda bilmesi daha onemli...ama kendisi beni kara listeye aldi...o yuzden yapck bisey yok...kendi bilir...
kızlar siz bilirsiniz ama dün arkadasım baktırdı yanımda ve hiç memnun kalmadı öznurdan , hani genelde falcılar geçmiş ve anı bilir alışkınız ama onuda bilemedi.çok soru soruyor olmadı
Yakden'cim ya ben de baktırmak istiyorum, bilsem kesin Cumartesi bakıcak ben de burdan gelirim... Ya da referansım olur musun? bana da baksın please
canım onada hak vermek lazım o kadar karaladılar kime bakıcağını bilemedi oda bence biraz arama bekle sonra tekrar ara anlat durumu mutlaka bi açıklama yapar sana .. hatta dilersen sende ayarla kendini yüzyüze fal baktırmaya gidelim hep birlikte .. ben kendisini yüzyüze hiç görmedim mesela telefondan baktırdım bende burdaki arkadaşlar dan aldım numarasını hatta kim vermişti şuan hatırlamıyorum bile 2-3 gün aradım zor ulaştım baktırdım ama şahsen memnun kaldım 15 gün geçmesini bekliyorum işte tekrar baktırmak için .. bu sefer yüzyüze istiyorum ama :)
tatlım sana gönül rahatlığıyla yiğiti tavsiye ederim...nosu yoksa,istersen veririm özelden cnmbende tutmadım bu hatunu çok soru soruyor ve dediğiniz gibi anda bile başarı sağlayamadı, bu son dönem birkaç isim türedi kadınlar klubunde hepsi de patladı yok mu yahu düzgün bir fal bakan insan evladı?
bende tutmadım bu hatunu çok soru soruyor ve dediğiniz gibi anda bile başarı sağlayamadı, bu son dönem birkaç isim türedi kadınlar klubunde hepsi de patladı yok mu yahu düzgün bir fal bakan insan evladı?
saol tatlım,ben artık didem hanıma baktırmayı düşünmüyorum...en son konuşmamızdan bahsedeyim sana canım....ben bi soru sordum,dediki eve geçiorum hemen bakıcam,için rahat olsun dedi ve bi daha ses yok...hiç hoş değil,söz verip yapmamak,birkere olmuş olsaydı bu olay anlrdım ama didem hanımla ben şahsen bunları sayısız kere yaşadım...ve topu topu 20 gündür tanıyorum kendisini...artık inanmıyorum ona...teşekkürederim ilgin,alakan için....
tatlım sana gönül rahatlığıyla yiğiti tavsiye ederim...nosu yoksa,istersen veririm özelden cnm
Kıyamam sana ya :)) eğer istanbuldaysan birini önerebilirim sana ama buraya yazamam bu siteden kesinlikle kimseyi almıyor
canım yaa nasıl referans olayım .. sende numarası var mı ? yada aradın mı ? bu aralar didem çok kızdı ve burdan kimseye bakmayacagını söyledi.. bir de 3 kişi bu siteden fal baktırıp ücretlerini yatırmamıs hala ... kıza dolandırıcı diyorlar .. halbuki dolanan o((
Canım o kişiyi bana da önerir misin özelden her kimse :)Kıyamam sana ya :)) eğer istanbuldaysan birini önerebilirim sana ama buraya yazamam bu siteden kesinlikle kimseyi almıyor
tatlım şimdilik istanbulda değilim ama 3 hafta sonra geleceğim umarım:)
özelden yazabilirsin
haksız mıyım ama abuk subuk tipler türedi son zamanlarda , hayır bir de bi kişi çıkarıyor sağlam bir reklam yapıyor sonra herkes o kişiden muzdarip oluyor ne hikmetse de topu topu 2-3 kişi beğeniyor gerisi fiyasko :)
önerilerini beklerim , telefonla bakmıyor mu ki?
Melekler kahvesi Kadir'i denedim.Bildikleride oldu,bilemedikleride an ve geçmiş üzerine.Hatta falın ilk dakikaları fiyaskoydu diyebilirim.Sonrasında ise epeyce toparladı ama güzel yorumlamaya başladı.Belkide modu düşüktü çocuğun o an bilemiyorum.
Gelecek için kehanetleri gayet makûl şeylerdi....Ve bence falda son sözü geçmiş tarafı başarı veya başarısızlığı değil,gelecek tarafındaki tahminlerin tutma durumu belirler.Zira an itibariyle beni şok eden fallarım gelecekte büyük hayâl kırıklığı yaşatmıştır.Verdiği tarihleri denemem gerek son karar için.Velhasıl Kadir'e bi kez baktırıp beklenmeli,gelişme olmadan tekrarlamaya bence gerek yok.Çıkarsa başüstüne çıkmazsa the end....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?