İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar benim hafta sonu mümkün degil.. hafta içi öğleden sonra müsait oluyorum ... ee millet çalışıyor tabiki...siz ayarlayın da ben bi fırsat oluşturmaya çalışırım ... üniversite sınavları var o aralarda .. ve ben görevliyim . :)

Didemin falindan memnundum...anda bilio...benm icn anda bilmesi daha onemli...ama kendisi beni kara listeye aldi...o yuzden yapck bisey yok...kendi bilir...

canım inan bana senin hayrına olmuş bak kaç kişi aynı sorunu burada paylaştı ben sana onunla igili çok özel bi durumu paylaşmak isterdim ama hoş olmaz burada özelden yazarım.2012-2013 sayfalarını arat didem kaç tane sahte hesap açıp reklamını yapmaya çalıştı ,o anda birazlaf alarak da bişeyler bilmeye çalışır ve ağzı çok iyi laf yapıyor o kesin o anda etkileniyorsun ama sonra arkadaşlarla konuştuk birimizinde tutmadı tutmamasını bırak kaç kişiyi ekti verdiği saatte buluşma yerine gitmedi ne özür ne bişey yalanlar desen haddi hesabı yok. lütfen bir insana haddinden fazla değer vermeyin , hepimizin ihtiyacı oluyor fala ama bu tavır, mesajlarını okuyup dönmemesi hayır ne sanıyor kendini? emin ol müşteri yine kaybedip sana döner çünkü hepimize aylar sonra dönüp mesaj atmışlığı var , bilmem anlatabildim mi

kızlar siz bilirsiniz ama dün arkadasım baktırdı yanımda ve hiç memnun kalmadı öznurdan , hani genelde falcılar geçmiş ve anı bilir alışkınız ama onuda bilemedi.çok soru soruyor olmadı

bende tutmadım bu hatunu çok soru soruyor ve dediğiniz gibi anda bile başarı sağlayamadı, bu son dönem birkaç isim türedi kadınlar klubunde hepsi de patladı yok mu yahu düzgün bir fal bakan insan evladı?

Yakden'cim ya ben de baktırmak istiyorum, bilsem kesin Cumartesi bakıcak ben de burdan gelirim... Ya da referansım olur musun? bana da baksın please

canım yaa nasıl referans olayım .. sende numarası var mı ? yada aradın mı ? bu aralar didem çok kızdı ve burdan kimseye bakmayacagını söyledi.. bir de 3 kişi bu siteden fal baktırıp ücretlerini yatırmamıs hala ... kıza dolandırıcı diyorlar .. halbuki dolanan o ((

saol tatlım,ben artık didem hanıma baktırmayı düşünmüyorum...en son konuşmamızdan bahsedeyim sana canım....ben bi soru sordum,dediki eve geçiorum hemen bakıcam,için rahat olsun dedi ve bi daha ses yok...hiç hoş değil,söz verip yapmamak,birkere olmuş olsaydı bu olay anlrdım ama didem hanımla ben şahsen bunları sayısız kere yaşadım...ve topu topu 20 gündür tanıyorum kendisini...artık inanmıyorum ona...teşekkürederim ilgin,alakan için....

bende tutmadım bu hatunu çok soru soruyor ve dediğiniz gibi anda bile başarı sağlayamadı, bu son dönem birkaç isim türedi kadınlar klubunde hepsi de patladı yok mu yahu düzgün bir fal bakan insan evladı?
tatlım sana gönül rahatlığıyla yiğiti tavsiye ederim...nosu yoksa,istersen veririm özelden cnm

Kıyamam sana ya :)) eğer istanbuldaysan birini önerebilirim sana ama buraya yazamam bu siteden kesinlikle kimseyi almıyor

Anladım canım yaşadığını en iyi sen bilirsin tabi ..

tatlım sana gönül rahatlığıyla yiğiti tavsiye ederim...nosu yoksa,istersen veririm özelden cnm

tatlım çok sağol :) yiğite baktırmıştım ama beklemedeyim , bildiği şeyler de oldu bilemediği de ama her şeyden önce kibar anlayışlı ve sözünde duran biri artık bunlarda önemli biliyorsun ki
çook beğendiğim biri olmadıkça kimsenin adını vermeyeceğim , çünkü hem giden paralara en çok da umutlara yazık ...

Kıyamam sana ya :)) eğer istanbuldaysan birini önerebilirim sana ama buraya yazamam bu siteden kesinlikle kimseyi almıyor

tatlım şimdilik istanbulda değilim ama 3 hafta sonra geleceğim umarım:)
özelden yazabilirsin
haksız mıyım ama abuk subuk tipler türedi son zamanlarda , hayır bir de bi kişi çıkarıyor sağlam bir reklam yapıyor sonra herkes o kişiden muzdarip oluyor ne hikmetse de topu topu 2-3 kişi beğeniyor gerisi fiyasko :)
önerilerini beklerim , telefonla bakmıyor mu ki?

Evet aramıştım, senden almıştım, yani baktırıp yatırmadıysalar haklı yani...Yakden'cim mesaj hakkım yok, teşekkürler :)

Kızlar bakırköyde isimci lakaplı bir falcı varmis. Ev yemekleri yapan bi cafede bakiyormus ama cafenin hic fal baktigina dair bir seyler yazmiyormus. Gizli kapakli yapar gibi.... Neresidir burasi kimdir bu falci bilen var mi?

katılıyorum cnm....buarada özel msj kutunu bi kontrol et cnm

Fal konusunda denemedigim az kişi kalmıştır... melekler kahvesi oguz mu desem, Avcılar da Canan mi desem, telefonda izmirden baktirdiklarim mi, ankarada kurşun dokturmeler, su fali, tarotlar, kahve fallari... bir sürü kişiye baktirdim ama hiç kimse gerçekten hiç bişey bilemiyor...
ha bi de en son baktiracagim kişi Ofisinden kaçıyodu gitmem lazım gitmem lazım diye bağırarak elinde eşyalar resmen topukladi :)

hatta fal sevdamdan medyum memisle bile denk geldim uçakta, gittim hemen yanına bi kaç bişey söyledi geleceğe dair, 2 sene geçti üstünden nerdeee??
Bu arada tavsiyeniz varsa yeni isimlere açığım :)

Onerebiliceginiz iyi bir falci var mi? Mekan Istanbulda olursa sevinirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Melekler kahvesi Kadir'i denedim.Bildikleride oldu,bilemedikleride an ve geçmiş üzerine.Hatta falın ilk dakikaları fiyaskoydu diyebilirim.Sonrasında ise epeyce toparladı ama güzel yorumlamaya başladı.Belkide modu düşüktü çocuğun o an bilemiyorum.
Gelecek için kehanetleri gayet makûl şeylerdi....Ve bence falda son sözü geçmiş tarafı başarı veya başarısızlığı değil,gelecek tarafındaki tahminlerin tutma durumu belirler.Zira an itibariyle beni şok eden fallarım gelecekte büyük hayâl kırıklığı yaşatmıştır.Verdiği tarihleri denemem gerek son karar için.Velhasıl Kadir'e bi kez baktırıp beklenmeli,gelişme olmadan tekrarlamaya bence gerek yok.Çıkarsa başüstüne çıkmazsa the end....

Anadolu yakasında Dudullu taraflarında Zübeyde diye falcı tanıyan duyan var mı ??

canım kadirin tipini bir tarif edebilirmisin daha önce çok orda fal baktırdım ama kadire gittim mi hatırlayamadım bende bugun belki gidebilirim bide bakırköydeki dejavu cafeyi denedin mi hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…