Fal krizim tuttu yaaa... telefonda kim bakar ki... yigit deniyidu bi ara. O nasildi tavsiye eder misiniz.. soyle anlik durumu iyi bilen biri yok mu oneriniz
Kızlar dün aradim Fiat 600 Muş.
Yalnız birşey e çok şaşırdım hakan kirikogluna çok enteresan geldi bu kadar dolu olması :)
Wallahi kızlar 600bana çok geldi.
Olasi şeyleri duymak için 600 tl werilirmi tartışılır.
Emre Majestik'teydi eskiden ,sonra kendi yerinimi ne açmış.Ben önermem şahsen Emre'yi.Laubali ne insan ne de falcı severim.Benim sürekli yigite fal baktiran bir arkadaşım var çok iyiymis. Bir de taksimde emre diye bir falcı var o da çok iyiymis neredeydi bilmiyorum melekler kahvesi mi hayal kahvesi miydi neydi öyle bir yerdeymiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emre Majestik'teydi eskiden ,sonra kendi yerinimi ne açmış.Ben önermem şahsen Emre'yi.Laubali ne insan ne de falcı severim.
Arkadaşım çok iyi olduğunu söylemişti geçmişimi tek tek bildi bi de yüzü yüzüme çok yakındı gözleri kanlı kanlıydı korktum demişti :) o İstanbul daki her falciya gitmiş nerdeyse bu konuya zaafı var en iyisi yiğit ve emre diyordu
Yüzü yüzüne çok yakındır doğrudur.Laubali derken bu tarzı kastetmiştim.Arkadaşım çok iyi olduğunu söylemişti geçmişimi tek tek bildi bi de yüzü yüzüme çok yakındı gözleri kanlı kanlıydı korktum demişti :) o İstanbul daki her falciya gitmiş nerdeyse bu konuya zaafı var en iyisi yiğit ve emre diyordu
Bursa da demişsiniz Umut Bey için Bursa nın neresinde acaba ?Ebru gundesin falcisi var umut sirf adi ciktigi icin cok yuksek paralar biciyor...bursada yasar kendisi ailem bursada oldugundan biliyorum.. Tamam dedikleri cikiyorda oyle bilindik falcilardan degil
Bademlide ama sadece ayin 25 de 1-3 arasinda randevu alabiliyorsun. Bir aylik randevusu doluyor
Bademlide ama sadece ayin 25 de 1-3 arasinda randevu alabiliyorsun. Bir aylik randevusu doluyor
Kızlar Bodrum'un ve tüm ünlülerin falcısı Ayhan 'a fal baktıran oldumu acep?
Heidi Klum'a bile cuk diye falı oturtan ve bu şekilde falcılığa başlayan adam Mart ayında baktırdığım tarotu bana tutturamadıda....
Acaba varmıdır dedim burda Ayhan 'ı deneyimleyen?
Hani sorun bendemi Ayhan'damı Heidi'demi,bunu anlamak açısından
Sanada tutmadî demek...Bide bu adamın bütün ünlüler peşinde,boş falcîda değil yani.Bende anlamadım canım inan nedir bu çözemedim.Neyse en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel:)Canım sanırım bi sende bide bende var bişi kimsenin falı tutmuyo bize galibaAyhana bende baktırdım geçen yaz bir tek kelimesi bile tutmadı
Sanada tutmadî demek...Bide bu adamın bütün ünlüler peşinde,boş falcîda değil yani.Bende anlamadım canım inan nedir bu çözemedim.Neyse en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel:)
En güzel karar canım,darısı başıma..kesinlikle canım bende aynı dertten muzdaribim :)) bugün jübilemi yapıyorum ama son falı baktırıp daha da baktırmıyorumm
En güzel karar canım,darısı başıma..
En güzel karar canım,darısı başıma..
Mercan ile soganlik emine de forumda tavsiye edilmis onerir misiniz bi denesem mi kim bana tel no verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?