İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar dün aradim Fiat 600 Muş.
Yalnız birşey e çok şaşırdım hakan kirikogluna çok enteresan geldi bu kadar dolu olması :)
Wallahi kızlar 600bana çok geldi.
Olasi şeyleri duymak için 600 tl werilirmi tartışılır.

Fal krizim tuttu yaaa... telefonda kim bakar ki... yigit deniyidu bi ara. O nasildi tavsiye eder misiniz.. soyle anlik durumu iyi bilen biri yok mu oneriniz

Benim sürekli yigite fal baktiran bir arkadaşım var çok iyiymis. Bir de taksimde emre diye bir falcı var o da çok iyiymis neredeydi bilmiyorum melekler kahvesi mi hayal kahvesi miydi neydi öyle bir yerdeymiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen yıl 500'düde insan aynı bırakır o fiyatı yahu.Hakan Kırkoğlu ,Şenay Yangel,Öner Döşer bunlar bi ülkenin isim olmuş astrologları.2016 şubata kadar dolu olması normal aslında.Cafe falcılarına bile gittiğimizde randevusuz baktırmak biraz isim yapanlarda sorun oluyo...

Emre Majestik'teydi eskiden ,sonra kendi yerinimi ne açmış.Ben önermem şahsen Emre'yi.Laubali ne insan ne de falcı severim.

Emre Majestik'teydi eskiden ,sonra kendi yerinimi ne açmış.Ben önermem şahsen Emre'yi.Laubali ne insan ne de falcı severim.

Arkadaşım çok iyi olduğunu söylemişti geçmişimi tek tek bildi bi de yüzü yüzüme çok yakındı gözleri kanlı kanlıydı korktum demişti :) o İstanbul daki her falciya gitmiş nerdeyse bu konuya zaafı var en iyisi yiğit ve emre diyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

emrenin gözlerinin kanlı olmasının sebebi, süper içer ondan yani. Neyse falını hiç beğenmemiştim, bitanesi bile çıkmamıştı bana

Ebru gundesin falcisi var umut sirf adi ciktigi icin cok yuksek paralar biciyor...bursada yasar kendisi ailem bursada oldugundan biliyorum.. Tamam dedikleri cikiyorda oyle bilindik falcilardan degil

Yüzü yüzüne çok yakındır doğrudur.Laubali derken bu tarzı kastetmiştim.

Ebru gundesin falcisi var umut sirf adi ciktigi icin cok yuksek paralar biciyor...bursada yasar kendisi ailem bursada oldugundan biliyorum.. Tamam dedikleri cikiyorda oyle bilindik falcilardan degil
Bursa da demişsiniz Umut Bey için Bursa nın neresinde acaba ?

Bademlide ama sadece ayin 25 de 1-3 arasinda randevu alabiliyorsun. Bir aylik randevusu doluyor

Bir de Bursada MAZLUM varmış....kadınlar kulübünden gördüm ben de..iyi şeyler yazıyor onunla ilgili ....onu bilen var mı

Canım sanırım bi sende bide bende var bişi kimsenin falı tutmuyo bize galiba Ayhana bende baktırdım geçen yaz bir tek kelimesi bile tutmadı

Canım sanırım bi sende bide bende var bişi kimsenin falı tutmuyo bize galiba Ayhana bende baktırdım geçen yaz bir tek kelimesi bile tutmadı
Sanada tutmadî demek...Bide bu adamın bütün ünlüler peşinde,boş falcîda değil yani.Bende anlamadım canım inan nedir bu çözemedim.Neyse en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel:)

Sanada tutmadî demek...Bide bu adamın bütün ünlüler peşinde,boş falcîda değil yani.Bende anlamadım canım inan nedir bu çözemedim.Neyse en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel:)

kesinlikle canım bende aynı dertten muzdaribim :)) bugün jübilemi yapıyorum ama son falı baktırıp daha da baktırmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…