Normal aslında...Bu insanlar bu alanda bu ülkede isim olan astrologlar..
Tabi canım tüm yıl 500tl'yi kaç binbeşyüz kere geçiyoruz kimbilir..
Çıktı çıkmadı diye bi durum astrolojide söz konusu değil.Astroloji bilgi işi,faldaki gibi his yada enerjide sözkonusu değil.Tek önemli nokta doğum saatinin netliği ve astroloğun sağlam işini iyi yapan,profesyonel olması.
Astroloji kehanette bulunmaz.Eğer net doğum saati ve iyi astrolog biraraya gelirse doğru bir yıllık analiz tüm olasılıkları,alternatifleri,fırsatları yada tehlikeleri net verir.Astrolojide amaç kişinin temkinli olmasını sağlamaktır.Yıldız konumlarının matematiksel hesabıdır.2+2=4'tür ve nettir.İşte yıllık astroloji analizide böyle bişeydir.
Tamam mesajını buldum sen su falımı baktırmıştın tarot mu? su falı 100 tarot 25 diye okudum burda sanırım. Sanırım kahve içmeye gerek yok direk tarot bakıyor demi? Birde
yak_den Randevusuz gidilmiyor mu ?
Dur yaaa beni merak eden varsa.. didem olduğumu sanan varsa buyrun saat 13.00 de kadikoydeyim :)) miradayim..
arti begenirsem bunu da ölümüne savasirim :))))
Netten evet herkes reklam gibi yansıyŞenay bana biraz sanki reklam kokuyor gibime geldi...baktırmadan bilememde internetten öyle bir izlenime kapıldım
Hahhaahah..Doğum saati net olmalı malesef.Hah oldu anneme sorsam dün yeni hatırlamazbir kere sormuştum galiba gece bir gibiydi demişti...
Valla bakarız yakındır:)Artık bu bilgi birikimle bizde fal bakarızbenimde astrolojiye hiç ilgim olmadı :/
Hakan'ın fiyatı 850 ile 950 arasında değişiyor kendi sitesinde yazıyor))
Ben katina falına taktım bu ara bir kitap varmış kartlarla beraber satılıyormuş alıcam galiba :)
He bende var,çok zor ama ,yada bilmiyorum bana zor gelmişte olabilir.Tarottan bence bin kat daha zor.Hiç çözemedim şahsen ben katinayı.Ben katina falına taktım bu ara bir kitap varmış kartlarla beraber satılıyormuş alıcam galiba :)
He bende var,çok zor ama ,yada bilmiyorum bana zor gelmişte olabilir.Tarottan bence bin kat daha zor.Hiç çözemedim şahsen ben katinayı.
Kızlar senay yangel den astrolojik haritasını çıkaran warmi aranizda?
He bende var,çok zor ama ,yada bilmiyorum bana zor gelmişte olabilir.Tarottan bence bin kat daha zor.Hiç çözemedim şahsen ben katinayı.
Kızlar Bodrum'un ve tüm ünlülerin falcısı Ayhan 'a fal baktıran oldumu acep?
Heidi Klum'a bile cuk diye falı oturtan ve bu şekilde falcılığa başlayan adam Mart ayında baktırdığım tarotu bana tutturamadıda....
Acaba varmıdır dedim burda Ayhan 'ı deneyimleyen?
Hani sorun bendemi Ayhan'damı Heidi'demi,bunu anlamak açısından
Alcanzar bacım var sende bi şey yahu, niye böyle kimse tutturamıyo sana :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?