İstanbul'da Fal - Falcılar

Hah oldu anneme sorsam dün yeni hatırlamaz bir kere sormuştum galiba gece bir gibiydi demişti...

su falı baktırdım ilk ikinci ay tarot baktırmıştım. Kahve de bakıyor ama ben kahve sevmem. Su falında indirim yapmıştı baya yani heralde size de yapar.

Şenay bana biraz sanki reklam kokuyor gibime geldi...baktırmadan bilememde internetten öyle bir izlenime kapıldım
Netten evet herkes reklam gibi yansıy hatunun Türkiye'de astroloji alanında eğitim verecek okul açabilmek için yurtdışındaki üniversitede çalîşmaları devam ediyo,böyle bi astrolog yani.Ha astroloğum diye geçinen biri var bak oda Nuray Sarayı.
Hah oldu anneme sorsam dün yeni hatırlamaz bir kere sormuştum galiba gece bir gibiydi demişti...
Hahhaahah..Doğum saati net olmalı malesef.

Ben katina falına taktım bu ara bir kitap varmış kartlarla beraber satılıyormuş alıcam galiba :)
He bende var,çok zor ama ,yada bilmiyorum bana zor gelmişte olabilir.Tarottan bence bin kat daha zor.Hiç çözemedim şahsen ben katinayı.

Kızlar senay yangel den astrolojik haritasını çıkaran warmi aranizda?

Benım arkadasım Şenay Hanım'a bakardı yenı cok ıyı tesbıtlerde bulunmuş bırde öner döser var onun bır kac semınerınde bulundum astrolojı Okulu'da var bence öner beyı tavsıye ederım en vasatları ıse Nuray sayarıydı

He bende var,çok zor ama ,yada bilmiyorum bana zor gelmişte olabilir.Tarottan bence bin kat daha zor.Hiç çözemedim şahsen ben katinayı.

Cok ağır bır fal cok uğurlu degıldır benden sıylemesı cok doğrudur tarota benzemez ama kartlar sıkıntı verır

kızlar selam :)
adı geçen burak a fal baktırdım ben ama başta birini tarif ediyordu mesela biraz yanlış tarif etti sonra ben hmm falan deyince düzeltti , an la ilgili yorumları iyi diyebilirim ama gelecek konusunda dediklerinden tabii ki şüpheliyim :) baktırıp dediklerinin çıktığını yada aksine geliştiğini gören oldu mu merak ettim?
:44:

Kahve fali baktirdim.. enerjisi guzel bi bayan.. hoş sohbet. . 3 harflileri olduğunu dusunmuyorum.. ama yaniliyor olabilirim.. duymak istediklerimi duydum.. icinde bulundugum durumu genel hatlari ile ifade etmeye çalıştı. . Sonbahar a kadar hayatımda hersey düzelecekmis.. yol var dedi :) doğru. . 2 isim verdi.. aklıma gelmedi oyle birini tanıyor muyum tanimiyor muyum?bakalım ... nasip

Fal krizim tuttu yaaa... telefonda kim bakar ki... yigit deniyidu bi ara. O nasildi tavsiye eder misiniz.. soyle anlik durumu iyi bilen biri yok mu oneriniz

Kızlar Bodrum'un ve tüm ünlülerin falcısı Ayhan 'a fal baktıran oldumu acep?
Heidi Klum'a bile cuk diye falı oturtan ve bu şekilde falcılığa başlayan adam Mart ayında baktırdığım tarotu bana tutturamadıda....
Acaba varmıdır dedim burda Ayhan 'ı deneyimleyen?
Hani sorun bendemi Ayhan'damı Heidi'demi,bunu anlamak açısından

Son düzenleme:

Alcanzar bacım var sende bi şey yahu, niye böyle kimse tutturamıyo sana :44:

Alcanzar bacım var sende bi şey yahu, niye böyle kimse tutturamıyo sana :44:

Çünkü falcıların yüzde doksandokuzu varolan bi durumun cevabını vermede başarılılar.Ama mesela genel olarak bir olayın nasıl bir yolda ilerleyip,ne zaman nasıl gelişmeler yaşanacağını sorduğunuzda bütün falcılar fııısssss.
İşte ben bu ikinci soru gurubuna dahilim,o yüzden tutturamıyolar kardeş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…