- 23 Ağustos 2012
- 51.889
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.736
- 898
Bademlide ama sadece ayin 25 de 1-3 arasinda randevu alabiliyorsun. Bir aylik randevusu doluyor
Umut un telefonunu ben de rica edebilir miyim?
Bu umut ebru gundesin falcisi degilmi?
Zannimca o
Tolin seni bansiz gormek ne guzel
bencede:):)Alcazar senin için zor :)))
Mercan ile soganlik emine de forumda tavsiye edilmis onerir misiniz bi denesem mi kim bana tel no verebilir
Bu umut ebru gundesin falcisi degilmi?
Evette telefonu düşürmek olay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen baktirdinmi ve sana söyledikleri ciktimi?
Randevu almayı başaramadım 3 ay uğraştım vazgeçtim uğraşmaktan. Zaten bursada bakıyor.
Ebru gunde s osman tan erkirla cikarken bu kişi senin için hayirli değil demiş ebruda osmandan ayrilmis ve ebrunun şimdiki durumunu görüyoruz o paraya değmez bence bidaha düşün istersen
Kızceler canlarım :) bugun son falımı baktırıp daha da baktırmam diyordum ki sonunda falımı hatta fallarımıbaktırdım Allah beni napmaya bi fal diye cıktım 3 falla finali yaptım umarım gercekten daha baktırmam istikrarlıyım inş ! .. 1.5 senedir bir milyon fal baktırmışımdır ki bi işe yaramadı tutan oldu tutmayan cok oldu :/ 1 kişinin dediklerini şu gün olmuş hala yaşıyorum sadece .. Onlıne falların hepsi tırt bence en son bi falsepeti nesibeyi beğenmiştim .. Bugun ise ilk yiğite baktırdım yakın olduğum için telefonda değil evine gittim arkadaşla iyiydi ama öyle waaaay! Dicek cînsten değil di karşı tarafın işlerinin sıkıntılı olduğunu o yüzden adım atmadığını duygularını bastırdığını ama hala sevdiğini vs dedi .. Ikinci falı yemek yemek için gittiğimiz bi Cafe'de baktırdım oda tesadüf oldu fal bakıyorlar dediler hop biz geldik durun hele dedik :))) arzu diye bi kızce kahve falı baktı geçmiş an vs iyi güzel oda karşı taraf için yiğitle ağız birliği yapmış gibi aynısını söyledi :/ işlerine yönelmiş yoğun vs .. Az önce beşiktaş handeye baktırdım cok kalabalık değildi millet sabahtan kuyruğa giriyorlar demişlerdi ama biz öğleden sonra olmasına rağmen cok beklemedik kahve+tarot baktı (buarada ben Türk kahvesini cok sevdiğimden içerim genelde içmişler kapattım adettendir :) ) Handeyi beğendim aslında güzel ve uzun baktı 40 dk sürdü hatta geçmişi anı söyledi cuk diye , karşı tarafı güzel analiz etti ama oda diğer iki falcı gibi işleri dedi maddiyat dedi vs ve sen bi adım atıp hızlandırabilirsin dedi o adımı atmayacağımı ve nedenlerini söyleyince biraraya gelmeniz uzayabilir dedi o zaman .. Fal jübilem böyle bitti velhasıl kafam çorba bi adım mı atsam napsam bilemedim :/
Aynı gün 3 falcıya gidersen çorba olmasında şaşırtacak bişey yok. Birinin doğru dediğine digeri yanlış diyor.normal bu kurum..
Ama üçü de aynı şeyi söyleyince aynı noktada aynı şeyleri duydum ..
Kesin anlaşmış bunlar
Birbirlerinin falına mı bakıyorlar napıyolar bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?