iyi akşamlar arkadaşlar,
çokk uzun zamandır portala giriş yapmıyor görüşümü paylaşmıyordum. belki bilenleriniz olur daha önce bir falcı için olumlu yorum yaptım... arkadaşı dediler, kendisi dediler vs vs... bu vebenzeri sebeplerle fal deneyimlerimi paylaşmıyordum. düşündüm ki belki gerçekten benim gibi yardıma ihtiyaç duyanlarınız vardır.. bir arkadaşım vasıtası ile kartal da ikamet eden bir ablanın evine fal baktırmaya gittim. daha kahve içerken direkt bana isimler söylemeye başladı. öyle harf falan değil.... su tarot ve kahve falına aynı anda bakıyor. sadece kahve falında başarılı değil tavsiye etmiyorum. üzerinizde nazar, kısmet kapalılığı vb sevimsiz konular varsa görüp basit yöntemlerle çözümleyebiliyor, kurşun dökebiliyor. örneğin; kısmetiniz kapalı ve sizin için dua okumasını istediniz ve istediğiniz sonuca ulaşamadınız paranızı iade ediyor. sadece hanımlara bakım yapıyor. söylediği bir çok şeyi yaşadım. umarım diğer söyledikleri de çıkar. biraz daha zaman.
Gerçekten ilgilenen arkadaşlara memnuniyetle yardımcı olabilirim. sizlerden ricam yine kendisi misin yakını mısın vs diye önyargılarda bulunmayın lütfen. fal vasıtası ile tanıştığım ve sonrasında arkadaşlarımı yönlendirdiğim doğru. birde buraya yazmak istedim. sevgilerimle
Ben geçen yıl konuştum o kadınla.Yıllık astroloji analizi 500tl idi.Ve daha önceki tecrubelerimden biliyorum,doğum saatini dakikasina kadar doğru bilmek astrolojide cok cok önemli,bu yüzden kararsiz kaldim.Daha önceki haritalarimdan husran yasadim çünkü..
Ancak yıldız haritası çıkartırsam direk gideceğim tek isim ,bilgi birikimi ve bu alandaki bir iki isimden biri oluşuyla bu insan Şenay Yangel olur.
Birde Hakan Kırkoğlu ile gorustum.O malesef şubat 2016'ya kadar randevulari doluydu.Şenay'dan sonraki alternatiftir .
Valla sen bilirsin kuzu :)) ben gidicem
Bence şu konuya bi açıklık getirelim hazır yazmışsın yeri geldi bence , sakın ama sakın alınma canım ... Reklam yapan veya fal bakan kişinin tanıdığı vs olan emin olun anlaşılıyor burada hepimiz deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize gerek destek gerek yardımcı olmak artık ne denirse güzel dostluk çerçevesinde paylaşımlar yapıyoruz şurda o kadar cok övdüğüm falcılar da falcı da oldu ama altını çizerek söylüyorum övdüğüm! Savunduğum değil! Size güzel bakan bana cok kötü bakabilir bu duruma da elektrik enerji vs artık neyse ne diyip geçiyoruz .. Evet kızdık bazen (şahsınıza demiyorum ) sen o musun yoksa diyoruz bunun mutlaka bir sebebi var ki böyle dîyoruz .. Ki bence o kişiler kendilerini belli ediyor zaten .. 2-3 falcıya gittim cok ucuza inanılmaz güzel fallar baktılar ama nette falan söyleme bizim zaten müşterimiz var dediler .. Geldim burda yinede paylaştım ama bunuda belirttim .. Ne özelden ne başka bi yerden isimde bilgide vermedim farzı misal .. Reklamdır odur budur cok kısa sürede ortaya çıkıyo zaten bizden kaçarım hiç hem :)
2016 mı oooo yuuuuh hatta :)))) acaba bekleyen varmı ya 2 sene :))
Vardır ya mutlaka,alır randevuyu adam ,gidersem ne alâ gidemezsem sağlık olsun der.
Bence gitme ya 500 tl verilirmi allaısen
Ben geçen yıl konuştum o kadınla.Yıllık astroloji analizi 500tl idi.Ve daha önceki tecrubelerimden biliyorum,doğum saatini dakikasina kadar doğru bilmek astrolojide cok cok önemli,bu yüzden kararsiz kaldim.Daha önceki haritalarimdan husran yasadim çünkü..
Ancak yıldız haritası çıkartırsam direk gideceğim tek isim ,bilgi birikimi ve bu alandaki bir iki isimden biri oluşuyla bu insan Şenay Yangel olur.
Birde Hakan Kırkoğlu ile gorustum.O malesef şubat 2016'ya kadar randevulari doluydu.Şenay'dan sonraki alternatiftir .
Yok Hakan'ın fiyatını sormadım canım.500 olan Şenay.Ama bişey diyebilirimki evet ücret abartı tabiki, yalnız Şenay kâllavi bir astroloji analizi yapar bir yıllık.O kadını tanıdığım kadarıyla eminim.
Gidilir sanirim ben kafenin yerini ogrenmek icin aradım. . Aramisken de sorduk. . Randevu aliyorlarmis.. aldim randevumu :)Tamam mesajını buldum sen su falımı baktırmıştın tarot mu? su falı 100 tarot 25 diye okudum burda sanırım. Sanırım kahve içmeye gerek yok direk tarot bakıyor demi? Birde
yak_den Randevusuz gidilmiyor mu ?
Sonuçları paylaşırsan sevinirim merak ettim :)
Paylaşırım ama sen mira sin demekk yok :)))))
Ahahahah ölümüne savunma baştan anlaşalımişin şakası tabi .. Az önce kendimce açıklama yaptım valla :))
Ee o açıdan öylede peki bunun çıkacağının garantisi varmı???
Normal aslında...Bu insanlar bu alanda bu ülkede isim olan astrologlar..2016 kadar dolumu? Bu ne kardeşim
Tabi canım tüm yıl 500tl'yi kaç binbeşyüz kere geçiyoruz kimbilir..Gerçi verilir ya zaten sene içinde saçma sapan fallara verdiklerimizi toplasak daha fazla çıkaraslında senelik baktırcan olcak bitcek mantıklı evet olabilir tuttum bunu ben
Çıktı çıkmadı diye bi durum astrolojide söz konusu değil.Astroloji bilgi işi,faldaki gibi his yada enerjide sözkonusu değil.Tek önemli nokta doğum saatinin netliği ve astroloğun sağlam işini iyi yapan,profesyonel olması.Ee o açıdan öylede peki bunun çıkacağının garantisi varmı???
Dur yaaa beni merak eden varsa.. didem olduğumu sanan varsa buyrun saat 13.00 de kadikoydeyim :)) miradayim..
arti begenirsem bunu da ölümüne savasirim :))))
Gidilir sanirim ben kafenin yerini ogrenmek icin aradım. . Aramisken de sorduk. . Randevu aliyorlarmis.. aldim randevumu :)
Normal aslında...Bu insanlar bu alanda bu ülkede isim olan astrologlar..
Tabi canım tüm yıl 500tl'yi kaç binbeşyüz kere geçiyoruz kimbilir..
Çıktı çıkmadı diye bi durum astrolojide söz konusu değil.Astroloji bilgi işi,faldaki gibi his yada enerjide sözkonusu değil.Tek önemli nokta doğum saatinin netliği ve astroloğun sağlam işini iyi yapan,profesyonel olması.
Astroloji kehanette bulunmaz.Eğer net doğum saati ve iyi astrolog biraraya gelirse doğru bir yıllık analiz tüm olasılıkları,alternatifleri,fırsatları yada tehlikeleri net verir.Astrolojide amaç kişinin temkinli olmasını sağlamaktır.Yıldız konumlarının matematiksel hesabıdır.2+2=4'tür ve nettir.İşte yıllık astroloji analizide böyle bişeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?