İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence şu konuya bi açıklık getirelim hazır yazmışsın yeri geldi bence , sakın ama sakın alınma canım ... Reklam yapan veya fal bakan kişinin tanıdığı vs olan emin olun anlaşılıyor burada hepimiz deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize gerek destek gerek yardımcı olmak artık ne denirse güzel dostluk çerçevesinde paylaşımlar yapıyoruz şurda o kadar cok övdüğüm falcılar da falcı da oldu ama altını çizerek söylüyorum övdüğüm! Savunduğum değil! Size güzel bakan bana cok kötü bakabilir bu duruma da elektrik enerji vs artık neyse ne diyip geçiyoruz .. Evet kızdık bazen (şahsınıza demiyorum ) sen o musun yoksa diyoruz bunun mutlaka bir sebebi var ki böyle dîyoruz .. Ki bence o kişiler kendilerini belli ediyor zaten .. 2-3 falcıya gittim cok ucuza inanılmaz güzel fallar baktılar ama nette falan söyleme bizim zaten müşterimiz var dediler .. Geldim burda yinede paylaştım ama bunuda belirttim .. Ne özelden ne başka bi yerden isimde bilgide vermedim farzı misal .. Reklamdır odur budur cok kısa sürede ortaya çıkıyo zaten bizden kaçarım hiç hem :)

2016 mı oooo yuuuuh hatta :)))) acaba bekleyen varmı ya 2 sene :))

şüphesiz çok kısa sürede ortaya çıkar

Bence gitme ya 500 tl verilirmi allaısen

Yok Hakan'ın fiyatını sormadım canım.500 olan Şenay.Ama bişey diyebilirimki evet ücret abartı tabiki, yalnız Şenay kâllavi bir astroloji analizi yapar bir yıllık.O kadını tanıdığım kadarıyla eminim.

2016 kadar dolumu? Bu ne kardeşim

Gerçi verilir ya zaten sene içinde saçma sapan fallara verdiklerimizi toplasak daha fazla çıkar aslında senelik baktırcan olcak bitcek mantıklı evet olabilir tuttum bunu ben

Gidilir sanirim ben kafenin yerini ogrenmek icin aradım. . Aramisken de sorduk. . Randevu aliyorlarmis.. aldim randevumu :)

Ee o açıdan öylede peki bunun çıkacağının garantisi varmı???

Öylede yok böylede yok be canım nolcak bu durumlar bilmiyorum zaten bende cok dengesizim baktırıyorum ama boşuna sonuç belli olcak belli (kendi adıma ) bazen falcılar baktırma boşuna inancın yok fala zaten diyolar kendimi de anlamıyorum ki :) bu hafta son bi kez baktırıp jübilemi yapcam sanırım 1,5 senedir verdiğim parayla neler alırdım kimbilir

2016 kadar dolumu? Bu ne kardeşim
Normal aslında...Bu insanlar bu alanda bu ülkede isim olan astrologlar..
Gerçi verilir ya zaten sene içinde saçma sapan fallara verdiklerimizi toplasak daha fazla çıkar aslında senelik baktırcan olcak bitcek mantıklı evet olabilir tuttum bunu ben
Tabi canım tüm yıl 500tl'yi kaç binbeşyüz kere geçiyoruz kimbilir..
Ee o açıdan öylede peki bunun çıkacağının garantisi varmı???
Çıktı çıkmadı diye bi durum astrolojide söz konusu değil.Astroloji bilgi işi,faldaki gibi his yada enerjide sözkonusu değil.Tek önemli nokta doğum saatinin netliği ve astroloğun sağlam işini iyi yapan,profesyonel olması.
Astroloji kehanette bulunmaz.Eğer net doğum saati ve iyi astrolog biraraya gelirse doğru bir yıllık analiz tüm olasılıkları,alternatifleri,fırsatları yada tehlikeleri net verir.Astrolojide amaç kişinin temkinli olmasını sağlamaktır.Yıldız konumlarının matematiksel hesabıdır.2+2=4'tür ve nettir.İşte yıllık astroloji analizide böyle bişeydir.

Gidilir sanirim ben kafenin yerini ogrenmek icin aradım. . Aramisken de sorduk. . Randevu aliyorlarmis.. aldim randevumu :)

İşim olmasaydı gelirdim ben de seninle Merak ediyordum çok, Kadıköy'de denemediğim bi falcı buldum :) Baktırdıktan sonra yorumlarını paylaşır mısın :)

Artık bu bilgi birikimle bizde fal bakarız benimde astrolojiye hiç ilgim olmadı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…