İstanbul'da Fal - Falcılar

Memnun kaldınız mı peki? Ücreti ne kadar?

Arkadaşlar güç bela bulduğum cezmibin numarasına bir türlü biri çıkmıyor çalıyor ama açan yok iki aydır böyle.Ukaşabilen ve baktırabilen var mı aranızda?

İki ay kadar oluyo baktırdığım.Anda memnun kaldım,seviyeli kaliteli bi insan Cezmi.Sorularıma yeterince cevap aldım,gelecek konusunda verdiği tarihi beklemekteyim.

Eski yorumlarda cezmi ile ilgili olumlu yorumlar var, son dönemlerde baktırıp su çıktı diyen biri var mı?

Ben yıllardır baktırırım kendisine ocakta ve 1 hafta önce de baktırdım….gelecek %60 -70 oranında çıkar…..en önemlisi anlık durum tespitleri ve karşı tarafın düşündüklerini söyleme konusunda muhteşemdir….ama zamana çok takılmamak lazım, söylediği şeyler bazen çok net dediği zamanda çıktığı gibi daha geç çıktığı ( aylar sonra ) da olmuştur…….

Çıkmayan kısmına takılmak istemem ama en azından üzerinde ısrarla durduğu konular çıkıyor mu? Cok iddia ettiği bir iki şey var ve kritik. Zamana cok takılmam ama olaylar öyle mi gelişir acaba?

Tabi canım tarih atabilir ama iki üç ay atarsada kabulümdür de inşallah bi yıl atmaz:):)Cezmi den hep umudum vardı inşallah canım yanıltmaz.

Cok guzel aanlatmissin aslinda herseyini, o donem surekli kadinlar kahvesi pelin ve dilek e giderken bana israrla donecek dediler, adam o ara nisanlandi yok yuzuk kirik atacak dediler, herif evlendi yine yuzuk kirik bosanacak dediler, bu donemde beni arayip cesitli pismanliklarini dile getirdi ama donmek demek degil...sonra bir baktim karisi hamile ve fallarda soylenenle alakasi yok, ama allahtan coktan gecmistim artik ondan...! bu ne ozguvenle anlatmak bilmiyorum da kahretsin o donem olmayacak, donmeyecek diyen falcilari cok hatirlamiyorum...isime gelmedigi icin hicbiseyi tutmamisim hafizada

Mercani denedim. Olumlu tatli kibar bi hatun. Fali ortalama seviyede ancak cok detayli degil. Lakin ani iyi bilen falci arayisim devam ediyo. Cezmiyi aradim donerse onu denicem. Yorumlarimi yazicam.

Aradim ama ulasamadim acmiyo. Denersem yazicam

Ya kötü düşünmek istemiyorum ama cezminin 3 kişiye baktığı fal nasıl bu kadar benzer olabilir? Canım cok sıkıldı!

Canim cezmiyle ilgili olumsuz yorum da çok gördüm sanki. Ben baktirmadim da sen eski yigitcisin. Yiğit'in bana söylediği 2 şey daha çıktı. Hande ve ayhan zamanında tersini soylemisti.onlari coktan eledim.Asıl bekledigim de gelişme yok pek olacak gibi de durmuyor.yigit israrla olacak dedi ama ben de gerçekten anlayamıyorum. Gaybi kimse bilemez de. Bu çocuk genel anlamda başarılı ve bilenler icin soyluyorum nasil bilebiliyorlar kısmı da var. Ne dersin??

150 tl çok değil mi arkadaşlar... haddim değil tabi ama parayı kolay kazanmıyoruz... size söz ettiğim kartalda ki Şengül abla, nokta atışı fal bakıyor. üstelik o fiyatın yarısına.... ben fal sebebiyle gittim tanıdım, her istediğimde arayabiliyorum...her soruyu sorabiliyorum... hep net cevaplar alıyorum. siteden biri daha denese ne demek istediğimi anlayacaksınız....

Aradim ama ulasamadim acmiyo. Denersem yazicam

Numarasini gonderir misin ben deniyim madem

Tatlım yiğitin yeri bende ayrıdır. Bana söylediği çoğu şeyi yaşadım ama benim de beklediğim bir olay var onun zamanı gecti. Aslında zamana cok takılmamak lazım çünkü zaman gercekten bilinmesi çok zor bir sey. Diğer yandan sürekli fal baktığında ve bekleyince sanırım süreyi uzatıyoruz. Öteleniyor. Baktırıp unutmak en iyisi. Zaten ben uzun bir ara vericem fala ve söyledikleri olmayacakmış gibi yasıcam ve beklemeyeceğim artık. Sanırım en doğrusu bu. Olursa demişti derim ama su tarihte su olacak diye beklemek insanın hayatından ve enerjisinden çalan bir sey. Bir de cok düşününce odaklanınca olmuyor, dediğim gibi unutmak lazım sen ne düşünüyorsun?

Bir de nokta atışı yapan cok falcı tanıdım, bunlar bana bir sey ifade etmiyor. Kimlere baktırmışım bi bakalım sondan başa; Cezmi, Arzuhal arzu, Neslihan, laf cafe Cigdem, andac, Halil, Canan, fincan cafe Şenay, Neslihan, symbol cadde Serkan, Kürşat, Osman, Levent; symbol cafe Nişantaşı Fulya, yüce, Meryem, sefaköy buse, Bakırköy yiğit, Beşiktaş symbol Nihal, taksim symbol toprak, savaş, nesil, Mehmet, cıvıltı Suna, kadınlar kahvesi Dilek, Pelin, Meryem, Remziye, Tasula cafe Roza, sarmaşık Hasan, Sengül, kızılderili mulla, damlalar barıs, sevinç, Tuğba, Mustafa; cafezade armağan, Nostradamus emel, tiryaki Aslı, tiryaki Semra, Nostradamus Derya, Dilek, Arzu, istanbul cafe sehriban, Ahmet, Olgu, mercan, la porte Ayhan, Basak, Cafe Angels Biriz, Burcu, İlhan, Monami Sedat, Miyase, Bakırköy Filiz, Elmira, Pen Cafe Yeter, Ümraniye Didem, Üç vakit Didem, Soğanlık Emine, Burak, Caddebostan Günay, fal sepeti Taha, Ilkay, Sezen. falimpir lebuda.. Caddede fal evindeki kadın.. Asmin cafedekiler. Belgin kostak..Daha da aklıma gelmeyen cok vardır.. Bunların çoğuna defalarca baktırdım.Sonuc? yok:)) bi anlamı yok, birine baktırıyorsun ama ümitlenmemek lazım.. Bazen tutturuyorlar belki ama bana ne faydası oldu bilmiyorum. su isimleri aldıkları paralarla toplasanız ve bunu 20 yle çarpsanız benim cebimden çıkan paranın 3 te biridir. O sebeple inandığınız biri varsa baktırın ama bel bağlamayın. Her sey olacağına varır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…