az once bi tanidiga sordum.. hadi gidelim diye.. o da dediki biz gittik. . Bi halt bilemedi dedi.. bende ne varsa eskilerde var diye nergiz ablaya gidicem.. o da yakin oturuyor yeni girneye.. pasakliya da yakin haliyle
Ben nergiz ide duydum dq evde bakiyo diye gitmedim nergizi dene bakalim ona gore bende gelince gidiyim ucreti ve yerini yazarsin
Bide yak_den yigite hic baktirdin mi ? Ona gitmeyi dusunuyorum ist dayken bir kac yigit var su aralar konusulan yigit bakirkoyde bakan yigitmi ?
Ben yiğitte bir kere telde bir kerede ofisinde baktırdım bence tırt.. Boşuna baktırmayın...
cnm aradim dedim ki benim bi arkadasim var liseden senelerdir gorusmuyoruz facede ekli olayi sizi anlattim dedim fal baktirmak istiyo dedim tamam dddedi.no vercekiissin musait olunca ariycakmis.beklemesi gerek diyo.neden yalan soyledim olurda falinda tanismiyoruz diye çikarr en azindan gorusmuyoruz dersin :) çok akilli kariyim a :)
ben tam yirmisekiz gun bekledim ne zaman bakar bilmiyorum ama sen bana ozelden nonu yaz bende msjla yolliyim cnm
kızlaarr yiğite aralık ayında fal baktırmıştım bana o zaman eski sevgilinin adının içinde m harfi var bu adamın çocuğu var (adı mehmet bu arada ve evet çocuğu varmış)martta arayacak demişti...adam 3 ay rötarlı aradı :) töbe yarabbim ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?