İstanbul'da Fal - Falcılar

oyle deme ya Allah buyuk.off beni de zor durumda biraktin versem gelecek misin ki

Zaten yazlığımız Antalya'da bir kaç hafta sonra gelicem ama seni zor durumda bırakacaksa sana kalmış bişey

tanimadigin kimseye nomu verme diye tembihledi iste.yazliginiz nerde aa ne guzel

Kemer'de ....
Hımm tamam ozaman kimseyi zor durumda bırakmak istemem
Siz nerde oturuyorsunuz

Son düzenleme:
az once bi tanidiga sordum.. hadi gidelim diye.. o da dediki biz gittik. . Bi halt bilemedi dedi.. bende ne varsa eskilerde var diye nergiz ablaya gidicem.. o da yakin oturuyor yeni girneye.. pasakliya da yakin haliyle

Ben nergiz ide duydum dq evde bakiyo diye gitmedim nergizi dene bakalim ona gore bende gelince gidiyim ucreti ve yerini yazarsin
Bide yak_den yigite hic baktirdin mi ? Ona gitmeyi dusunuyorum ist dayken bir kac yigit var su aralar konusulan yigit bakirkoyde bakan yigitmi ?

Ben yiğitte bir kere telde bir kerede ofisinde baktırdım bence tırt.. Boşuna baktırmayın...

Zaten bende öyle sayfalar dolusu yiğit'i övdükleri için gittim... Çok büyük hayalkırıklıgı oldu bende.. Kişiden kişiye değişebilir bu ama ben bir daha gitmem..

cnm aradim dedim ki benim bi arkadasim var liseden senelerdir gorusmuyoruz facede ekli olayi sizi anlattim dedim fal baktirmak istiyo dedim tamam dddedi.no vercekiissin musait olunca ariycakmis.beklemesi gerek diyo.neden yalan soyledim olurda falinda tanismiyoruz diye çikarr en azindan gorusmuyoruz dersin :) çok akilli kariyim a :)

Canım cok teşekkür ederim benim numaramı mı vermem gerekiyor

Kizlar sabrinanin falindan tutan varmi tellwe comda baktirip ?? Bana suana kadar bi falalemdeki tugce cetinin dedigi tuttu. Bide bu sabrina

Merhaba kizlar,

ben gecenlerde Besiktas daki mi Cafe ye gittim ve Hande ye baktirdim. Yorumlari cok iyidi ve gayet inandirici konustu. Orda bekleyen diger müsterileri hepsi cok memnundu.
Siz hic gittiniz mi, dedikleri gercekten cikiyor mu?

ben tam yirmisekiz gun bekledim ne zaman bakar bilmiyorum ama sen bana ozelden nonu yaz bende msjla yolliyim cnm

ben tam yirmisekiz gun bekledim ne zaman bakar bilmiyorum ama sen bana ozelden nonu yaz bende msjla yolliyim cnm

pelin7 merhaba. Ben Antalya'ya yakın oturuyorum. Günübirlik oraya gelsem Saadet hanımı nasıl bulabilirim, yardımcı olur musun bu hanımla görüşmem için?

bahsettiğin Yiğit, Bakırköy Dejavu Cafedeki Yiğit mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…