İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar rica etsem biriniz bana yiğit in telefonunu atabilir mi? Aylardir bi fırsat olmadı

sadece msjla gonderdim bisey yapamam ki cnm ararsa arar aramazsa bilemiycem.zaten ararsa noyu kaydedersin sende.

Kızma canım:) Ben sanmıştım ki, randevuyu sen alıp bana bildireceksin. Yanlış düşünmüşüm. Hayırlıysa arasın inş. Sana da çok teşekkürler:)

ay cnm askolsun niye kizayim :) sekreteri degilim ki randevu alayim :) diyelim sende baktirdin memnun kaldin noyu vermiyosun baktiracak kisinin nosunu mesajla atiyorsun.aramayin yogunum diyo.telefonla bakmiyor çunku asla katiyen telefonla bakilan fal dogru degildir el teemasi gerek diyo ama bende telde baktirmistim hatta bi kisi iyiydi yalanmiydi acaba onlar.

Gerçekten bilmiyorum telefonda fal bakılıp bakılamayacağını. Ben epey baktırdım telefonla.

İnşaallah kısa zamanda döner Saadet Hanım.

bilmiyorum en geç yarin haber vermesi lazim.yalniz randevu gunun uymazsa iptal olur.

Cnm bna özelden yigitin numarasini yollar misin. Bir de nekdra bakiyor yigit. Teşekkür ederim

Yigitin numarasini bana da atabilir misiniz?

Kizlar bu handenin baktığı cafenin yerini tarif edebilecek olan var mi? Bende yarin gitmeyi dusunuyorum öğleden önce. Onu da deneyip bi süre bu fal işine ara vermeyi düşünüyorum. Bir de randevuyla mi bakiyor bu yoksa gidip sıraya mı giriyorsun

bende baktirmistim ve bende cok olumlu buldum, söyledigi cogu seyleri iyi tutturdu bilemezdi yani. Ilk söyledigi sey cikti zaten direkt. Benim merak ettigim sey bir kisi hakkinda söyledikleri dogru mu degil mi diye acaba... Dogru olsa cok cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…