Papatyacım valla evinde bakıyo sanırım telinden ulastım
sadece msjla gonderdim bisey yapamam ki cnm ararsa arar aramazsa bilemiycem.zaten ararsa noyu kaydedersin sende.
ay cnm askolsun niye kizayim :) sekreteri degilim ki randevu alayim :) diyelim sende baktirdin memnun kaldin noyu vermiyosun baktiracak kisinin nosunu mesajla atiyorsun.aramayin yogunum diyo.telefonla bakmiyor çunku asla katiyen telefonla bakilan fal dogru degildir el teemasi gerek diyo ama bende telde baktirmistim hatta bi kisi iyiydi yalanmiydi acaba onlar.
Canım, Bakırköyde evinde bakan Yiğit ise sanırım bu Yiğit, doğru Yiğit? Sende varsa bana telefonunu mesajla gönderebilir misin lütfen?
bilmiyorum en geç yarin haber vermesi lazim.yalniz randevu gunun uymazsa iptal olur.
beni eskiler bilir forumda gitmediğim insan denemediğim falcı bi dönem kalmamıstır selma toprağından elanitine mercanına kdr.. reklamla hiç işim olmaz neticede hizmet satın alıyoruz banane falcının reklamından.. 2 gün önce yiğite baktırdım.. an için enteresan iidi.. bana 2 sey söledi 2 gün içinde olucak die dediğim gibi ütopik seyler isterim üstüme yoktur hedeflerim hep uctur.. ve sonuc tam dediği gibi cocuk baskasıyla beni kıskandırmaya calıstı baktı tepkisizim bugün yine tam dediği gibi whatsapp resmimi değiştirir deiştirmez yazdı he bilemem tesadüftür cok sartlamısımdır ben cağırmısımdır.. bende durumlar böle.. yeni bişey olursa hbr vericem aman ümit bağlamayın eğleniyoruz... hepimize bol sans..
Yigitin numarasini bana da atabilir misiniz?beni eskiler bilir forumda gitmediğim insan denemediğim falcı bi dönem kalmamıstır selma toprağından elanitine mercanına kdr.. reklamla hiç işim olmaz neticede hizmet satın alıyoruz banane falcının reklamından.. 2 gün önce yiğite baktırdım.. an için enteresan iidi.. bana 2 sey söledi 2 gün içinde olucak die dediğim gibi ütopik seyler isterim üstüme yoktur hedeflerim hep uctur.. ve sonuc tam dediği gibi cocuk baskasıyla beni kıskandırmaya calıstı baktı tepkisizim bugün yine tam dediği gibi whatsapp resmimi değiştirir deiştirmez yazdı he bilemem tesadüftür cok sartlamısımdır ben cağırmısımdır.. bende durumlar böle.. yeni bişey olursa hbr vericem aman ümit bağlamayın eğleniyoruz... hepimize bol sans..
Arkadaslar bayram boyunca mi cafe kapali, bosuna gelmeyin o yolu 😊
handeye 2 ay önce tarot baktrıdım enerjisi çok yüksek ve gerçekten iyi bakıyor şuanki durum analizi ve düşünce kişi analizi çok iyi en yakın tarih olarak sorduğum şey çıktı diğerleri biraz uzun vadeli handeye baktıran arkadaşlar sizin düşünceleriniz nelerdir ??
Yigitin numarasini bana da atabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?