benpapatya cnm sadece tanidik vasitasiyla bakiyor.burdan bi arkadasa liseden arkadasim falan dedim.sana ne diycem peki?? antalyaya yakin derken neresi
diyim ama bi baslasi daha beni de soyle derse artik inandiramam.yalniz bakin iyi dusunun 250 tl az degil olurda memnun kalmazsaniz pelin senin yuzunden demeyin
bu arada ne fali baktorcaksiniz sormadim ama tarot mu hepsinin ucreti farkli çunku
O zaman havalara girmis..cunku ben bayilmistim kadina ve 5 yil içinde her dedigini yaşadım. .birazdan pasakli birsen e gideyim diyorum.. bakalim gidersem yazarik izmire yolu dusecekler icin
bahsettiğin Yiğit, Bakırköy Dejavu Cafedeki Yiğit mi acaba?
Merhaba kizlar,
ben gecenlerde Besiktas daki mi Cafe ye gittim ve Hande ye baktirdim. Yorumlari cok iyidi ve gayet inandirici konustu. Orda bekleyen diger müsterileri hepsi cok memnundu.
Siz hic gittiniz mi, dedikleri gercekten cikiyor mu?
Hemde nasıl arkadaş im diyorki okadar kendin den emin konuştu ki bi ara inanir gini oldum ve hep olumsuz konuşmuş geçen süre zarfında dediklerinin tam tersi olmuş tu.
Zaten bu anne adi baba adi doğum Yılı bulması ile yarım saat geçiriyor mus.
Agzi da bozuk mus.
Pasakli Birsen e gidersen muhakkak yaz canım
beni eskiler bilir forumda gitmediğim insan denemediğim falcı bi dönem kalmamıstır selma toprağından elanitine mercanına kdr.. reklamla hiç işim olmaz neticede hizmet satın alıyoruz banane falcının reklamından.. 2 gün önce yiğite baktırdım.. an için enteresan iidi.. bana 2 sey söledi 2 gün içinde olucak die dediğim gibi ütopik seyler isterim üstüme yoktur hedeflerim hep uctur.. ve sonuc tam dediği gibi cocuk baskasıyla beni kıskandırmaya calıstı baktı tepkisizim bugün yine tam dediği gibi whatsapp resmimi değiştirir deiştirmez yazdı he bilemem tesadüftür cok sartlamısımdır ben cağırmısımdır.. bende durumlar böle.. yeni bişey olursa hbr vericem aman ümit bağlamayın eğleniyoruz... hepimize bol sans..
ben su baktirmadim cnm tarot baktirdim zaten boyle degisik bi sekilde bakiyor anlamadim tarzini da.lama param olsa domino fali baktirmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?