Ama gerçekten şimdilerde foss bir falci sacmaliyor sanirsam.cunku geçenlerde de konusu geçti arkadas imla söylediği şeyler in tersi yaşanmış.Yok be yavrumm.. ben basta karıştirmisim.. birsen dediklerinde sanki onun adi birsenmis gibi animsadim.. sonra arkadasla teyit etrik.. onun adi birsen degildi.. Belgin di dedi.. burdan baktim.. sonra gorsellerde aradim.. belgin bnm 10 yıl once baktirdigim..
O zaman havalara girmis..cunku ben bayilmistim kadina ve 5 yil içinde her dedigini yaşadım. .birazdan pasakli birsen e gideyim diyorum.. bakalim gidersem yazarik izmire yolu dusecekler icinAma gerçekten şimdilerde foss bir falci sacmaliyor sanirsam.cunku geçenlerde de konusu geçti arkadas imla söylediği şeyler in tersi yaşanmış.
Ayyy beklesem mi seni
az once bi tanidiga sordum.. hadi gidelim diye.. o da dediki biz gittik. . Bi halt bilemedi dedi.. bende ne varsa eskilerde var diye nergiz ablaya gidicem.. o da yakin oturuyor yeni girneye.. pasakliya da yakin haliyleEvine yakin demistin sanirim bence sen git cunku ben izmir merkezde oturmuyorum sabah erken gelemem denildigi gibi sira oluyorsa cok bekleriz bide sicak ben en iyi ihtimal bi arkadasimda kalip sabah ole gelirim oda ne zaman olur bilmem aslinda cogu falci ani biliyo birsende oleymis istanbuldaki cogu falci bildi zaten benim durumu gelecege dairde pek bi umudum yok hani falci naapsin
kızlaarr yiğite aralık ayında fal baktırmıştım bana o zaman eski sevgilinin adının içinde m harfi var bu adamın çocuğu var (adı mehmet bu arada ve evet çocuğu varmış)martta arayacak demişti...adam 3 ay rötarlı aradı :) töbe yarabbim ya :)
250 tl cafede bakmiyor.
istedigin yerde bakiyor.sehirlerarasi bile gidiyor.yogun baya randevu Almak Çok zor oluyo.
telefonla bakmiyor ki sen istanbuldasin nasil olcak o is? bide 250 tl çok degilmi onemli biseyin yoksa baktiRma bence. ama bence 1000 lira Bile Eder
alamiyorsun sorunn da orda :) anca bi tanidiginla gidersen bakiyo.gelebilecek misin ki antalyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?