İstanbul'da Fal - Falcılar

Geçen sene bir arkadaşım gitmiş ti ona. Söyledi gi hiçbir şey cikmamis kadin Sarıyer e yakin bir yerde oturuyor 1saatte zaten isim doğum tarihi Doğum zamani da bulması cabasi idi arkadaş im geçen sene mart gibiydi sanırım gittti.
Wè malesef ki diyorum dediği hiçbir yorum çıkmadı. Kısaca değmez kızlar.

Ama gerçekten şimdilerde foss bir falci sacmaliyor sanirsam.cunku geçenlerde de konusu geçti arkadas imla söylediği şeyler in tersi yaşanmış.

Ama gerçekten şimdilerde foss bir falci sacmaliyor sanirsam.cunku geçenlerde de konusu geçti arkadas imla söylediği şeyler in tersi yaşanmış.
O zaman havalara girmis..cunku ben bayilmistim kadina ve 5 yil içinde her dedigini yaşadım. .birazdan pasakli birsen e gideyim diyorum.. bakalim gidersem yazarik izmire yolu dusecekler icin

Bana luna ninda falalem tugce cetininde dedigi ttuttu hisleri cok kuvvetli ikisininde arkidisler sok oldum

Ayyy beklesem mi seni

Evine yakin demistin sanirim bence sen git cunku ben izmir merkezde oturmuyorum sabah erken gelemem denildigi gibi sira oluyorsa cok bekleriz bide sicak ben en iyi ihtimal bi arkadasimda kalip sabah ole gelirim oda ne zaman olur bilmem aslinda cogu falci ani biliyo birsende oleymis istanbuldaki cogu falci bildi zaten benim durumu gelecege dairde pek bi umudum yok hani falci naapsin

kızlaarr yiğite aralık ayında fal baktırmıştım bana o zaman eski sevgilinin adının içinde m harfi var bu adamın çocuğu var (adı mehmet bu arada ve evet çocuğu varmış)martta arayacak demişti...adam 3 ay rötarlı aradı :) töbe yarabbim ya :)

az once bi tanidiga sordum.. hadi gidelim diye.. o da dediki biz gittik. . Bi halt bilemedi dedi.. bende ne varsa eskilerde var diye nergiz ablaya gidicem.. o da yakin oturuyor yeni girneye.. pasakliya da yakin haliyle

valla yiğitcim şaşırtmadı beni.hep formunda anlaşılan..zamana da çok takılmamak lazım. aramış neticede çocuğu falan bilmiyor muydun canım ya.aaaa buna ben de şaşırdım. benim falım bakalım nolcak

Son düzenleme:
Kizlar halile baktirmistim bende sanirim 3 hafta falan oluyor. Pek memnun ayrilmadigimi yazmistim burda ama simdi soyledigine yakin bir şey cikti. Haziran sonu temmuz başı gibi arayip ozur dileyecek konusmaya baslayacaksiniz demisti. Ozur falan dilemedi de biseyleri bahane edip edip mesaj atiyor havadan sudan konusmaya basladik. Hayirdir insallah sonu nereye varir bilmem.

istedigin yerde bakiyor.sehirlerarasi bile gidiyor.yogun baya randevu Almak Çok zor oluyo.

dün yiğite bende fal baktırdım cok tatlı bi cocuk enerjisi temiz güzel yalnız benim olayım biraz ütopik yani cok imkansız bişey istiyorum her zaman oldugu gibi:) bana yiğit için ay banada sunu dedi olmadı diyeniniz varmı genel olarak bak bunuda cok salladı dediğim bişey söylemedi an konusunda basarılımıdır mesela geleceği gectim anda yanıldıgı olurmu help pls...

telefonla bakmiyor ki sen istanbuldasin nasil olcak o is? bide 250 tl çok degilmi onemli biseyin yoksa baktiRma bence. ama bence 1000 lira Bile Eder

alamiyorsun sorunn da orda :) anca bi tanidiginla gidersen bakiyo.gelebilecek misin ki antalyaya

arkadaslar ben belgin kostaka gecen yil gittim dislerinin sesinden fenalik geldi. evet isim ve dogum tarihi bilmede iyi ama soyledigi seylerin birini bile yasamadim 150 ye baktirdim. levent oto sanayinin o tarafta darulacize tarafinda evi. numarasi var bndede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cansinn86 belki okumussundur bi falciya gittim soylediklerinin hepsi sirasiyla çikti çikmayan tek birsey kaldi ona da uç hafta var falin çikmamasi için suyla tuz atarmissin onu biliyoo musun yaa kimse bisey demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…