Kizlar tugce cetinin dedigi biseyi bugun yasamis bulunmaktayim :s
Nerde bakıyor kaça bakıyor
Pasaklı Birsen ramazanda da bakıyor mu?
kizlar nereye yazacagimi bilemedim fal severee yazayim dedim.ben uzun zamandir fal baktirmiyorum begendigim kisi hakkinda kotu seyler duydugumdan beri.bifalci duydum iki ayri birbbirini tanimayan aman aman seyler anlattilar once bedava dediler sonra 250 tl oldugunu ogrendim sok oldu içim içimi yedi aradim bir ay randevu alamadim çunku ayda bikaç kisiye bakiyormus.telefonla falan bakmiyor.bana bakmak istemedi israr ettim kan dokulecek dedi ayni korku filmlerdeki ben suan siradaki kotu seyi bekliyorum çunku çikmayan hiçbir sey kalmadi.çok korkuyorum o da olursa naparim.dillendirme kiimse anlatma tas olsun dedi.korkuyorum ya cidden Napabilirim.boyle kotu seyler duyupta olmamasi için bisey yaptiniz mi hiç
yak den cnm yuzde 80i bes gun içinde oldu.telefonla bakmiyormus bakana da sarlatan diyo
aynen öyle canım. llah kötü insanlarla karşılaştırmasın.. Hayatmda bu kadar bencil bir insanın var olacağı hiç aklıma gelmezdi. bu adamdan çocuğum olsa ne olurdu ki. ben nesebe çok inanırım. iyi ki olmamış bu da Allah tan.
kizlar nereye yazacagimi bilemedim fal severee yazayim dedim.ben uzun zamandir fal baktirmiyorum begendigim kisi hakkinda kotu seyler duydugumdan beri.bifalci duydum iki ayri birbbirini tanimayan aman aman seyler anlattilar once bedava dediler sonra 250 tl oldugunu ogrendim sok oldu içim içimi yedi aradim bir ay randevu alamadim çunku ayda bikaç kisiye bakiyormus.telefonla falan bakmiyor.bana bakmak istemedi israr ettim kan dokulecek dedi ayni korku filmlerdeki ben suan siradaki kotu seyi bekliyorum çunku çikmayan hiçbir sey kalmadi.çok korkuyorum o da olursa naparim.dillendirme kiimse anlatma tas olsun dedi.korkuyorum ya cidden Napabilirim.boyle kotu seyler duyupta olmamasi için bisey yaptiniz mi hiç
yak den cnm yuzde 80i bes gun içinde oldu.telefonla bakmiyormus bakana da sarlatan diyo
avia;
geldin miiii izmiree?
Kızlar bu sitede bahsedilen Pasaklı birseni duyunca ben sandım ki o benim yıllar önce baktırdıgım kişi.. sonra bi arkadsla polemik yaptık.. adının belgin oldugunu hatırladık.. sitesi var rrsmini görünce anımsadım.. ben baktırdıgım da üniversite son sınıftaydım... bana kpss den alacagım puanı.. atanamayıp bi süre izmirde çalışacagımı sonra istanbulda yaşayacagımı.. dedemi o yaz kaybedeceğimi.. sonra yurtdışına gideceğimi.. orda babamın bi akrabası ile tanısacagımı.... herseyi söylemişti.. 7,5 liraydı o zaman .. ben hic birine inanmadım... ama hepsini harfiyen yaşadım... şimdi baya ücreti yükseltmiş sanırım.. sonra bi ara dubai ye gitti diye duymustum... sonunda onu buldum ama hatun istanbulda... simdi soruyorum.... yakınlarda giden var mı ve eskisi gibi bomba mı ?
Şimdi yani pasaklı birsen le belgin kostak aynı kişimiymiş :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?