kKızlar bakırköyde sanırım florya cafe idi adı emel adında bir bayana fal baktırdım enerjisi olumsuz geldi bana ama baktıran oldu mu ve dediklerini yaşayan ?
Bir de mandalda aytene gittim onu beğendim enerjisi iyiydi , dedikleri çıkıyor mu?
Cnm bna özelden yigitin numarasini yollar misin. Bir de nekdra bakiyor yigit. Teşekkür ederim
bende baktirmistim ve bende cok olumlu buldum, söyledigi cogu seyleri iyi tutturdu bilemezdi yani. Ilk söyledigi sey cikti zaten direkt. Benim merak ettigim sey bir kisi hakkinda söyledikleri dogru mu degil mi diye acaba... Dogru olsa cok cok sevinirim :)
Kizlar bu handenin baktığı cafenin yerini tarif edebilecek olan var mi? Bende yarin gitmeyi dusunuyorum öğleden önce. Onu da deneyip bi süre bu fal işine ara vermeyi düşünüyorum. Bir de randevuyla mi bakiyor bu yoksa gidip sıraya mı giriyorsun
hande mi cafe 12.00 de açılıo ama telefonda cafe açıldığı gibi randevu vermeye başlıo ama kapıda 3 5 saat önceden gelen arkadaşlar kendi aralarında sıra olup randevuyu bitiriolar zaten :) hatta zaman yetmediği bile oluo geçen kuzenim 11 de gitmesine rahmen bekleyip baktıramamış çok erken gitmek lazım birde bayramdan sonra devam edicekmiş bakmaya bilgin olsun boşa gitme
Cnm bna özelden yigitin numarasini yollar misin. Bir de nekdra bakiyor yigit. Teşekkür ederim
Cansucuk mi handeye baktirinca burda yazar misin yorumlarini ltf? Forumda fazla kisi denememis ama ben iki kere baktirdim ve cok isabetliydi, sadece tarihleri bekliyorum daha var. kisileri cok iyi tarif edebiliyor ve soru sormuyor fazla...o kadar kalabaliga ragmen iki falimin ikisinde de ayni seyleri siraladi ki tutarlilik benim icin cok onemli...
Yigit ve Ayhan polemigi kapandi ama o yorumu da yapayim, Yigit bana herkesle ayni seyleri soylemedi ve isabetliydi ama bir ark in yazdigi gibi ben de 100tl lik detayli faldan baktirmistim. Ayhan la ilgili yazilanlar bana soyledikleriyle cok benzer ve standartti, sorularimi da agzima tikti ve enerjimi cekti...demek ki uyusamadik, bir daha gitmeyi dusunmuyorum.
Hande ve Yigit bir olayla ilgili ayni sonucu soyledi ancak tarihleri farkliydi, Ayhan da tam tersini...
Bu durumda bekliyorum ama Hande yi Yigit ten daha cok begendim diyebilirim, kisa sure icinde olaylarin gidisatina etki edecek birsey olduysa bunu da cikarip soyluyor, (iki fal arasinda olmustu ve o yuzden bidaha gittim) 25 tl ye gore oldukca uzun bakiyor ve bastan savmiyor, 50 tl tarot+kahve bakarsa 45 dk yi buluyor, sadece sira beklemesi gercekten cok yipratici!
Simdiki favorim diyebilirim ama gidenler ltf yorumlarini yazsin cok merak ediyorum...
ben daha öncede söyledim kızlar. bilenler bilir yiğit diyenlerdenim.yeni katılanlar önceki yorumlara göz atın.sorularınızın cevapları var emin olun. ama yine kısaca söyleyeyim. hande bende de hiç iyi değildi. tamamiyle yanıldı. gelecekle ilgili söyledikleri de çıkmadı. çok oldu zaten baktıralı.ben bir tek yiğit'i beğenirim onun dışında baktırmaya gerek duymuyorum. yalnız yiğit dejavu cafedeki değil, onu da zamanında denemiş bulundum ama o da berbattı. kendi bana soru sorup durmuştu.
ben burdan tek bir kişinin tavsiyesi üzerine Beşiktas Mi cafe Hande'ye gittim ve çok memnun kaldım burdada kaç kere yazdım,kimse dikkate almadı gidip bir deneyin derim.[/QUO
Nasıldı
handeden bende çok memnun kaldım yakın zamanda sorduğum bişey aynen dediği gibi çıktı diğerleri süre alıcak şeyler umarım olur
Bakirkoydeki ama bakirkoyde 2 yigit var bi evinde bakan bide dejavu cafede bakan evinde bakani sormustum yada hangisi daha iyiysebu hangi yiğit konuyu geç takibe başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?