İstanbul'da Fal - Falcılar

kKızlar bakırköyde sanırım florya cafe idi adı emel adında bir bayana fal baktırdım enerjisi olumsuz geldi bana ama baktıran oldu mu ve dediklerini yaşayan ?
Bir de mandalda aytene gittim onu beğendim enerjisi iyiydi , dedikleri çıkıyor mu?

Bakırköydeki Emel Cafedeki kişiyi biliyorum çok önceden biliyorum,hiç iyi değildi sonradan bayağ geliştirmiş kendini öyle gördüm bana biraz akıl okuması yapıyo o anki hislerimi söyledi diğer falcılarla hemen hemen aynı şeyler çıktı planlarımı bildi olucak dedi olmadı elektirik olayı bendede tutmadı

Bende size tavsiye etmiyeceğim falcıları söyleyim Taksimde zeyno cafe para tuzağı kurşun dökelim vs.para alıyolar bir ilgi 2. gittiğinizde tanımıyolar bile hiç birşey bilmiyolar.fal değilde kurşundan rahatladım gibi geldi yalan söyliyemem gerçi dışarda aynı işlemi yaptırabilirsiniz daha ucuza falında bişey yok

dejavu cafe yine akıl okuma a,mı B mi ,yengeç mi aslanmı gibi sorular soruyo sıkılıp cevabı söyleyince neden söylüyosun ben söylicektim diyo:)

Bakırköy Emel düşüncelerini planlarını biliyo tam çıkan bişey ve tarihleri olmadı,

Bakırköy Tutku çok şeker biri ilk baktırdığımda iyiydi sonrakinde kafamı karıştırdı bişey anlamadım tam zıttı fal baktı

şimdi baktırdığım bi kadın var biraz uzatıyo az şey söylüyo tutuyo bahçelievlerde

şunu söyliyim benim daha önce baktırdığım biri var ve kadının soylediği ben onun ne hissettiğini ne düşündüğünü enerjisini alıyorum demişti ve bu kadının söyledikleriyle handenin söyledikleri aynı tasdik gibi bişey oldu dediğin gibi bazı sadece benim bildiğim şeyleri söyledi ve şaşırdım bende .çok yakın zamanla ilgili bişey sormuştum o söylediği gibi oldu gerçekten diğer söyledikleri 7 ay kadar kapsayan bir süre bekleyip görücez artık

hande mi cafe 12.00 de açılıo ama telefonda cafe açıldığı gibi randevu vermeye başlıo ama kapıda 3 5 saat önceden gelen arkadaşlar kendi aralarında sıra olup randevuyu bitiriolar zaten :) hatta zaman yetmediği bile oluo geçen kuzenim 11 de gitmesine rahmen bekleyip baktıramamış çok erken gitmek lazım birde bayramdan sonra devam edicekmiş bakmaya bilgin olsun boşa gitme

hande adres tarifi en kolay bulduğum şekilde anlatıyım beşiktaş sahil deniz müzesinin tam karşı yolundan giriosun sokağa hiç bi yere sapmadan dümdüz yürüyosun twıgy var onu geçince tam bi sokağın köşesinde çiçekci var ordan giriosun zaten sokaktan girince karşına merdivenlerçıkıcak sokağın sonunda sol köşede minik bi yer

Merhaba kizlar, hevesinizi kurmak istemem ancak hande nin bana dedigi cikmadi. Baktirinca cok begenmistim ama olacak dedigi sey olmadi. Karar sizin tabi ki.

bende handeye 2 ay önce gittim açıkcası bu kadar beklemeye değicekmi demiştim ve sürekli gittiğim biri vardı kahve bakan onun üstüne çıkan olmadı şimdiye kadar dediklerinide yaşıyordum ama kuzenim vasıtasıyla handeyi merak ettim ilk defa tarot baktırıcaktım açıkcası beklentimin çok üstünde çıktı ve üstüne tanımıyorum dediğim kadını bile solladı hande ve diğer kadınla aynıydı önemli konumla ilgili söyledikleri ve tasdik etti resmen hande durum kişi analizi falan çok doğru düşünce ,yakın zamanlı önemli bir konu aynn yorumladığı gibi çıktı diğer söyledikleri 7 ayı kapsayan şeyler bekliorum olursa paylaşıcam

ben daha öncede söyledim kızlar. bilenler bilir yiğit diyenlerdenim.yeni katılanlar önceki yorumlara göz atın.sorularınızın cevapları var emin olun. ama yine kısaca söyleyeyim. hande bende de hiç iyi değildi. tamamiyle yanıldı. gelecekle ilgili söyledikleri de çıkmadı. çok oldu zaten baktıralı.ben bir tek yiğit'i beğenirim onun dışında baktırmaya gerek duymuyorum. yalnız yiğit dejavu cafedeki değil, onu da zamanında denemiş bulundum ama o da berbattı. kendi bana soru sorup durmuştu.

Evinde bakan yigit sizin anlattiginiz degil mi. Numarasini gonderebilir misinizz

emele gidin evliyim deyin hemen yok kocanla bilmem sorunlarin var yalanlari aslinda bekarim :) ne yerlere bakiyo sanki dogaustu bi varlikla konusuyo gil atiyo :)

Aynen bu yüzden arada kaldim ben de, kesin cikti diyenler var ve cikmadi diyenler var. Bende sormustum hande ye kendisi dedi tabi ben de bir insanim makine degilim yanilma payi herzaman olabilir. Ama cogu müsterileri ciktigini söylüyorlarmis..

ya cikmasini cok istiyorumm 😢

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…