İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica etsem bna da numaradini yollar misiniz

Bakirkoydeki ama bakirkoyde 2 yigit var bi evinde bakan bide dejavu cafede bakan evinde bakani sormustum yada hangisi daha iyiyse

işi paraya dökmüşler cnm çok kalabalık olan yerler biraz başından atıyo gibi geliyo sen bir öğren banada haber ver nasılmış merak ettim:)

arkadaslar ben yuz yuze bugune kadar kime fal baktirdiysam cikmadi .
annem giderse kurtulus daki ANNA ne soylerse hakkimda cikiyor, benle falcilarin yildizi tutmuyor galiba hani cikan bir falci olsa reklamini yapicam o derece:)
sadece Gaziosmanpasa daki BIRSEN in telefonunu bilen var mi ? yazabilir veye masj atabilir mi ? bu kadina arkadasim benim icin fal baktirmisti ve ne dei ise tarihiyle cikti ama teli degismis ulasamiyorum .
benim icin baktiran kisiye de kocan olecek demis kadin kocasini kaybedince o da gitmiyor anlayacaginiz mutlaka ulasmam lazim

Merhaba , bu bayanın iletişim bilgilerini tarafıma ulaştırabilir mısınız kim de var ise mail atarsa çok sevinirim yeni üye olduğum için benim hakkım yok sanırım.tşk:))

benim vardi bi yil once ama artik nosu yok ben memnundum ama bir iki bisey duyunca sogudum

benpapatya saadet hanim aramadi mi

Dün aradı. Bana banka hs numarasını mesajla bildirecekti; herhangi bir mesaj gelmedi. Bunun dışında, başka bir şehirden geleceğimi söyleyince, biraz çekimser kaldı. Yani kendisinin beklenmedik bir işi çıkar da, ben fal baktıramadan geri dönmek zorunda kalabilirim diye düşündü. Çünkü aynı gün orada kalmadan evime dönmek zorundayım. Ben de bu durumumu anlatınca Saadet Hanım da ne zamana randevu verebileceğini pek kestiremedi. Sonuç olarak randevu alamadım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…