Meshur yigiti aradim ama kkdan kimseye bakmiycagini soyledi
ben daha öncede söyledim kızlar. bilenler bilir yiğit diyenlerdenim.yeni katılanlar önceki yorumlara göz atın.sorularınızın cevapları var emin olun. ama yine kısaca söyleyeyim. hande bende de hiç iyi değildi. tamamiyle yanıldı. gelecekle ilgili söyledikleri de çıkmadı. çok oldu zaten baktıralı.ben bir tek yiğit'i beğenirim onun dışında baktırmaya gerek duymuyorum. yalnız yiğit dejavu cafedeki değil, onu da zamanında denemiş bulundum ama o da berbattı. kendi bana soru sorup durmuştu.
Bakirkoydeki ama bakirkoyde 2 yigit var bi evinde bakan bide dejavu cafede bakan evinde bakani sormustum yada hangisi daha iyiyse
arkadaşlar merhaba ,Canım,
Özeline yazdım...
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
tesekkur ederım elmakurdumusun mesajını aldım bagcılardakı kadını deneyecegım bılgılendırırım kahveye mi bbakıyor?
BABY100PINK msj kutunu bosaltirmisin
Cezmi acmadi msjima da cevap vermedi. Didemin yeni no kimsede yok. Yigit kkdan kimseye bakmam dedi. Elmira ve mercani denedim yeni biri lazimmm iki gundur kimseyi bulamadimmyaprak bulamadinmi hala birini :)
Cezmi acmadi msjima da cevap vermedi. Didemin yeni no kimsede yok. Yigit kkdan kimseye bakmam dedi. Elmira ve mercani denedim yeni biri lazimmm iki gundur kimseyi bulamadimm
Telrfonda bakan birini onermenizi bekliiyorummm
1-2 numara gönderiyorum:)
Kusura bakma; yanlış yaprak'a göndermişim demin.1-2 numara gönderiyorum:)
Bana da gönderir misin :)
benpapatya saadet hanim aramadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?