İstanbul'da Fal - Falcılar

eğer o kişiyle beraber olmak senin için en hayırlısıysa umarım bir an önce düzelir durumunuz. böyle dememin sebebi, bazen çok istediğimiz birşeyi, zaman geçtikten sonra düşününce hayırlı olmadığını görmemiz ve iyi ki olmamış dememiz.

uswind aramadi mi cnm seni tuhh bazilarini aramazmis oyle hissedermis.sanirim Ondan.neyse Kismet.yaprak80 bu gece sana dua edicem ok

uswind aramadi mi cnm seni tuhh bazilarini aramazmis oyle hissedermis.sanirim Ondan.neyse Kismet.yaprak80 bu gece sana dua edicem ok

Artık ararsa arar yinede teşekkürler ilgilendiğin için başka bir falcı bulayım ben...
Aslında benim iyi bir falcım varda yaz sonuna kadar tatilde:) o yüzde baktıracak insan arayışındayım... Onun dışında baktırdıklarımın dedikleri çıkmıyor..

Son düzenleme:
Dun Meleknura yine baktirdim bu sefer telde hastasiyim ben bu kadinin .Burdaki sacmasapan falcilarin yorumlarini okuyunca sasiriyorum valla ben falcimi buldum ama su didem kimdir nedir cok merak ettim

merhabalar öncelikle ilginin için çok tşk ederim.... geleceğe yönelik yada hayatın ile ilgili kişiler hakkında ki yorumları nasıl ve olucak yada olmayacak dedikleri olduğunda ne kadar doğru çıkıyoo 10 üstünden 10 vermişsin ama :))) tekrar sorma ihtiyacı duydum bu ay yaklaişık 4 falcıya gittim sadece bir tanesi tatmin etti gibi birşey ... kusuruma bakma sana malesef özelden gönderemiyorum ...

uswind kaç gun geçtii aramaz artik kusura bakma cnm onumuzdeki falcilara bakalim :)

Arkadaşlar iyi geceler inşallah birileri msjıma cvp verebilir.eyüpte veya yakınlarında bildiğiniz iyi bir falcı varmı rica etsem,yardımcı olur musunuz saygılar.

falcilikta iyi para var baksana hepsi tatilde.bende ucuz falci ariyorum en son 250 guzeldi ama çok geldi parasi.

Bana dua edecek olan herkese tesekkkurler. Bu arada epey fal baktirdim yorumliyim
1. Yigit karakter analizi ve anlik durumda iyi sayilir.
2. Goztepede elif sohbeti cook rahatlaticak. Dualar tavsiye etti felak nas gibi. Terapi gibi iyi gelebilir. Tarot bakiyo yasli bi bayan.hisleri kuvvetli.
3. Kucukyali gul. Neseli canayakin. Anlik durum iyi .tarot bakiyo.
4. Telde bakan zehra hanim karakter analizi neden sonuc iliskisi mukemmel. Anlik durum iyi samimi biri.
5.elmira anlik durum iyiydi tarihler gecikiyo. Karakter analizi cok vok iyi.
6.mercan hanim cok genel ve gelecege donuk bakti.

gelecegi bekliyoruz tabi. Son bir ayda 10 kisiye baktirmisimdir. Evet budur dedigim en iyi fal umraniye didemdi. Yeni numarasini bilen varsa belki verir.

Yaprakk80, inşaallah içinde bulunduğun sıkıntıdan kısa zamanda kurtulursun. Üzüldüm doğrusu. Ben de benzer şeyler yaşadım. 8 ay psikiyatrik tedavi sonrasında kendimi toparlamıştım. Kusurun çoğunun kendinde olduğunu düşünüyorsan, bence af dile ve ciddiyetle bir daha benzer şeyleri yapmamaya çalış ve bu konudaki özenini kendisine göster ki bu konuda sana güvenmeye başlasın.

Elif Hanımın gerekirse yönlendirdiği bir hoca var galiba; gerçi ben gitmedim, bilmiyorum.
Küçükyalı Gül'ün bana söylediği gelecekle ilgili bir cümlenin neredeyse aynısını bugün bana bir başka fal bakan kişi söyledi.Bakalım, bekliyorum.
Ümraniye Didem'e nasıl ulaşmalı acaba? Evini biliyorsan tarif eder misin, gidip Ümraniyede arayayım??

Burdan kimseye bakmamak icin cebini degistirmis gerci hkda olumsuz yazan da coktu o konulara girmeyim de bana 2 kez baktk. Numarasini bilen biri varsa bana mesajla ulasirsa adimi vs veriyiim falan kisi ulasmaya calisio derlerse hatirlayip ariycagini umut ediyorum
ve her zamanki gibiii yeni falci oneerilerinizi bekliyorum

ilk iyi fal tecrübem, cezmi diye biriydi etkileyiciydi onu bulamam zaten coookkk pahalıydı, sonrası cevizlide esmer serkan diye biriydi, sene 2009 sevgilimden ayrılalı 1 sene olmuş unutamıyorum, dediki uzun ve cok iri bi adam önünden su akan dere akan bi kulübe gibi bi yerde etrafta hiç ev yok seni düşünüyor arayacak özledim gel diyecek,git bitsin içindeki duygular dedi, ayrıldığım adam 190 boyunda 110 kg dere kenarında 7 dönüm arazi içinde kulübemsi bi evi var hafta sonu gidilen,atıyo aklımdan geceni bildi dedim 3 gün sonra bi telefon özledim gel dedi . gittim sabah uyandığımda bu adama mı yanmıştım ben dedim serkanı bilen varsa ne olur bi telefon ama semboldeki serkan değil bu.(

ve 2. ci iyi tecrübe kadıköyde kırmızı diye bir yer vardı sene 2010 sonu emre diye biri gay.su anki erkek arkadaşımın ki o zaman hayatımda yok, mesleğini isminin son 3 harfini, ne zaman tanışacağımı, yılbaşından 1 hafta önce dedi ve tam 1 hafta önceydi, 1 çocuğu olduğunu ortalama boyunu sacının cok olduğunu,ve gündelik hayatla ilgilibi takım seyleri söyledi ki cok iyiydi, onun telefonuda olur:):)

odamı yok.. bostancıda yasemin diye biri vardı,, uzun koyu renk saçları vardı . şimdiki erkek arkadaşımın 1 çocuğu olduğunu, benim çocuk istediğimi zor ve gec anne olacağımı, hala anne değilim. taşınacağımı hiç düşünce ve ihtimal yoktu,, tasındım.iflas ettiğimi.. doğruydu, yanımdaki arkadaşımın doktor olduğunu, birlikte olduğu insanın hiç sevgisi olmadığını çocuğunu yalnız büyüteceğini söyledi..ve bunlardı oldu i..çok borcum olduğunu daha bi dönem böyle devam edeceğini,, maddi sıkıntılarımı, ama bu adamı cok seveceğimi vs söylemişti. bunlarda tamam bostancıda yasemini bilen varsada ne olur telefon ,, cezmi çokkk pahalıydı ki belki su an 250 den aşağı değildir istemem...
kafedeki emre cafe rakaö-mlarıydı 2010da 15 ti, şimdide 30 40 olsun yeterki o olsun:) yasemin o dönem yani 2011 bası 25 ti benden 20 almıstıydi simdi nedir bilmem yada yasemin olsun ne olur yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…