Umarum sen de yeniden mutlu olursunnn umarimmmm
Bu forumda birbirini hic tanimayan ama birbirini bir o kadar iyi anlayacak insanlariz. Umutsuzlugu caresizligi icinde oldugumuz acizligi disardan bakanlar anlayamaz. Onlarin gozunde fal muptelasiyiz.. ama bir de bu hale neden geliyoruz nasil acilar tutkular sevgiler var icimizde ki bu denli caresiziz bi anlayabilseler... forumda yeni sayilirim. Sizin de her birinizin beni anlayabilecegini umarak bir istegim var sizden. 7 yildir deli gibi sevdigim adami kaybetmek uzereyim. Su an esyalarini topluyor ortak catimizi ortak gelecegimizi hayalimizi darmaduman edip gidiyor... bu gece bu mesaji okuyan herkesten sadece bir dua rica ediyorum. Baskasinin temiz agiz temiz gonulle ettigi dua daha makbul olurmus.. eger vaktiniz olur da bana gonlunuzden bir dua koparsa lutfen yazin.. herseyden cok duaniza ihtiyacim var. Forumun konseptine aykiri oldu biraz. Kusura bakmayin.. cok tesekkur ederim Allah hepimize yardim etsin
uswind aramadi mi cnm seni tuhh bazilarini aramazmis oyle hissedermis.sanirim Ondan.neyse Kismet.yaprak80 bu gece sana dua edicem ok
Dun Meleknura yine baktirdim bu sefer telde hastasiyim ben bu kadinin .Burdaki sacmasapan falcilarin yorumlarini okuyunca sasiriyorum valla ben falcimi buldum ama su didem kimdir nedir cok merak ettim
uswind kaç gun geçtii aramaz artik kusura bakma cnm onumuzdeki falcilara bakalim :)
ben gitmiştim evet kısa bakıyo anıda iyi biliyor ama sanki kahve bahane doğru düzgün bakmadan konuşuyo fincanaNihale gecen gün gittim. . Kisa bakio.. ani iyi bildi sayıdır. . Verdigi zaman için 1 ayim var .. bakalim yazarim ,)
Bana dua edecek olan herkese tesekkkurler. Bu arada epey fal baktirdim yorumliyim
1. Yigit karakter analizi ve anlik durumda iyi sayilir.
2. Goztepede elif sohbeti cook rahatlaticak. Dualar tavsiye etti felak nas gibi. Terapi gibi iyi gelebilir. Tarot bakiyo yasli bi bayan.hisleri kuvvetli.
3. Kucukyali gul. Neseli canayakin. Anlik durum iyi .tarot bakiyo.
4. Telde bakan zehra hanim karakter analizi neden sonuc iliskisi mukemmel. Anlik durum iyi samimi biri.
5.elmira anlik durum iyiydi tarihler gecikiyo. Karakter analizi cok vok iyi.
6.mercan hanim cok genel ve gelecege donuk bakti.
gelecegi bekliyoruz tabi. Son bir ayda 10 kisiye baktirmisimdir. Evet budur dedigim en iyi fal umraniye didemdi. Yeni numarasini bilen varsa belki verir.
ilk iyi fal tecrübem, cezmi diye biriydi etkileyiciydi onu bulamam zaten coookkk pahalıydı, sonrası cevizlide esmer serkan diye biriydi, sene 2009 sevgilimden ayrılalı 1 sene olmuş unutamıyorum, dediki uzun ve cok iri bi adam önünden su akan dere akan bi kulübe gibi bi yerde etrafta hiç ev yok seni düşünüyor arayacak özledim gel diyecek,git bitsin içindeki duygular dedi, ayrıldığım adam 190 boyunda 110 kg dere kenarında 7 dönüm arazi içinde kulübemsi bi evi var hafta sonu gidilen,atıyo aklımdan geceni bildi dedim 3 gün sonra bi telefon özledim gel dedi . gittim sabah uyandığımda bu adama mı yanmıştım ben dedimYaprakk80, inşaallah içinde bulunduğun sıkıntıdan kısa zamanda kurtulursun. Üzüldüm doğrusu. Ben de benzer şeyler yaşadım. 8 ay psikiyatrik tedavi sonrasında kendimi toparlamıştım. Kusurun çoğunun kendinde olduğunu düşünüyorsan, bence af dile ve ciddiyetle bir daha benzer şeyleri yapmamaya çalış ve bu konudaki özenini kendisine göster ki bu konuda sana güvenmeye başlasın.
Elif Hanımın gerekirse yönlendirdiği bir hoca var galiba; gerçi ben gitmedim, bilmiyorum.
Küçükyalı Gül'ün bana söylediği gelecekle ilgili bir cümlenin neredeyse aynısını bugün bana bir başka fal bakan kişi söyledi.Bakalım, bekliyorum.
Ümraniye Didem'e nasıl ulaşmalı acaba? Evini biliyorsan tarif eder misin, gidip Ümraniyede arayayım??
ilk iyi fal tecrübem, cezmi diye biriydi etkileyiciydi onu bulamam zaten coookkk pahalıydı, sonrası cevizlide esmer serkan diye biriydi, sene 2009 sevgilimden ayrılalı 1 sene olmuş unutamıyorum, dediki uzun ve cok iri bi adam önünden su akan dere akan bi kulübe gibi bi yerde etrafta hiç ev yok seni düşünüyor arayacak özledim gel diyecek,git bitsin içindeki duygular dedi, ayrıldığım adam 190 boyunda 110 kg dere kenarında 7 dönüm arazi içinde kulübemsi bi evi var hafta sonu gidilen,atıyo aklımdan geceni bildi dedim 3 gün sonra bi telefon özledim gel dedi . gittim sabah uyandığımda bu adama mı yanmıştım ben dedimserkanı bilen varsa ne olur bi telefon ama semboldeki serkan değil bu. (
odamı yok.. bostancıda yasemin diye biri vardı,, uzun koyu renk saçları vardı . şimdiki erkek arkadaşımın 1 çocuğu olduğunu, benim çocuk istediğimi zor ve gec anne olacağımı, hala anne değilim.ve 2. ci iyi tecrübe kadıköyde kırmızı diye bir yer vardı sene 2010 sonu emre diye biri gay.su anki erkek arkadaşımın ki o zaman hayatımda yok, mesleğini isminin son 3 harfini, ne zaman tanışacağımı, yılbaşından 1 hafta önce dedi ve tam 1 hafta önceydi, 1 çocuğu olduğunu ortalama boyunu sacının cok olduğunu,ve gündelik hayatla ilgilibi takım seyleri söyledi ki cok iyiydi, onun telefonuda olur:):)
falcilikta iyi para var baksana hepsi tatilde.bende ucuz falci ariyorum en son 250 guzeldi ama çok geldi parasi.
Benim falcımın fiyatı uygun 80 tl ye bakıyor... Dediklerinin çoğunu yaşadım.. Ama tatilde ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?