İstanbul'da Fal - Falcılar

bana iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz benim mesaj hakkım yk ama siz atabilirsınız sanırım ...

rica etsem banada iletişim bilgilerini özelden atar mısınız benim hakkım yokta...

merhaba ,

Rica etsem banada nülifer hnm ın iletişim bilgilerini göndere bilir mısınız mesaj hakkım yokta siz atarasanız çok sevinirim.

merhabalar ,

Bağcılarda evinde fal bakan Nilüfer hnm 'ın iletişim bilgilerini bilen var ise bana mesaj olarak iletebilir mi ? çok sevinirim bekliyorum ...

Ben Bakırköy'de bi kafede baktirmistim.. ani bilmisti ama .. cok aklimda kalmadi.. yani bidaha giderdim yoksa..

Bakırkoydekı evınde bakan yıgıtın numarasını ve bağcılarda oturan nılufer hanımın numarasını atabılırmısınız

benpapatya o zaman sana bakmayacktir oyle olsa randevu verirdi.çok yogun diye biliyorum o yuzden de almamis olabilir ya da dedigin gibi olabilir.neyse onumuzdeki falcilara bakalim :)

Bu forumda birbirini hic tanimayan ama birbirini bir o kadar iyi anlayacak insanlariz. Umutsuzlugu caresizligi icinde oldugumuz acizligi disardan bakanlar anlayamaz. Onlarin gozunde fal muptelasiyiz.. ama bir de bu hale neden geliyoruz nasil acilar tutkular sevgiler var icimizde ki bu denli caresiziz bi anlayabilseler... forumda yeni sayilirim. Sizin de her birinizin beni anlayabilecegini umarak bir istegim var sizden. 7 yildir deli gibi sevdigim adami kaybetmek uzereyim. Su an esyalarini topluyor ortak catimizi ortak gelecegimizi hayalimizi darmaduman edip gidiyor... bu gece bu mesaji okuyan herkesten sadece bir dua rica ediyorum. Baskasinin temiz agiz temiz gonulle ettigi dua daha makbul olurmus.. eger vaktiniz olur da bana gonlunuzden bir dua koparsa lutfen yazin.. herseyden cok duaniza ihtiyacim var. Forumun konseptine aykiri oldu biraz. Kusura bakmayin.. cok tesekkur ederim Allah hepimize yardim etsin

Son düzenleme:

Ben yaşadım bunları 1,5 yıl önce..neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.1,5 yıl oldu ama sankı bana bir ömür olmuş gibi geliyor.artık hiç bişey beni mutlu etmiyor..bir daha mutlu olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum.mutlu insanlardan nefret ediyorum.. 6 yılımı mahvetti ben artık eskisi gibi mutlu günlerimi özlüyorum.

Mahvetti diyemiyorum cunku coookk mutluydum tamamen kendi salakligimla kaybediyorum. Siz siz olun iliskinizi kiskanan es dost akrabanin sizi kiskirtmasina izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…