Bir arkadaşımla gitmiştik,bu fal bakarken saydı döktü;İşte hayatında biri var,fiziği şu,karakteri bu,siz buraya gitmişsiniz,bunu yapmışsınız...Arkadaşımda inkar etmeye çalışıyor aklinialirimsmile tabi biraz benden çekinerekten,bu kadın delirdi yalan söyleme yapmışsın işte diye kaydirigubbakcemile tabi arkadaş daha fazla saklayamadı kaydirigubbakcemile3
Yani böyle çok olay var,mesela bir arkadaş boşanıcak onları söyledi,dediki kız sen evden ayrılırken kocanın parasını almışsın (çalmışsın) kadın pancar yok,mok desede Nilüfer yermi :jeyyar:
Anlayacağınız hayatınız çok çetrefilli ve kimsenin bilmesini istemiyorsanız yanlız gidin zemuszemus
güneşlideki bayana geçen cumartesi günü gittim. genel olarak memnun kaldım. özellikle kişi tarifleri oldukça detaylı. bana böyle bir fal hiç görmedim dedi. benim durumum biraz karışık olduğu için bana gelecekle ilgili net bir şey demedi. öyle de olabilir, böyle de şeklinde konuştu. ve bunu açıkça dilede getirdi. kimisi der ya şöyle olacak böyle olacak ahkam keser o şekil değildi.
kaldım cunku gecmısde yasadım herseyı bıldı anlık anlıkda soyledı...
gecenlerde bısı yapıcakdım onu bılmesı sasırttı benı cunku ne kımseyle paylasmısdım nede bısı ..gelecek hakkında ıse dedıklerını zamanla gorcem..bende arkadaslarıma anlattım hepsı meraklandı onlarıda goturmem gerekıcek sımdı..
dıger gıdısımde yanımdkaı vatandasdan dolayı pek bısı soramadım ıcımde kaldı ):..
pekı sana gelecekle dedıklerı ne kadar surede cıkdı ?..
canım banada ozelde nosu atarmısın tessekkurler
ELMA KURDUMUSUN,NİLÜFER HANIMIN tlf gönder mişsin teşekkür ederim
Canım Meryem kadınlar kahvesinde. Telefonu yok onun. Taksim kadınlar kahvesinde çalışıyor. Çarşambaları izin günüymüş yalnız. Nilüferin numarasını özelden atarım sana.
rica etsem banada iletişim bilgilerini özelden atar mısınız benim hakkım yokta...
Ben nergiz ide duydum dq evde bakiyo diye gitmedim nergizi dene bakalim ona gore bende gelince gidiyim ucreti ve yerini yazarsin
Bide yak_den yigite hic baktirdin mi ? Ona gitmeyi dusunuyorum ist dayken bir kac yigit var su aralar konusulan yigit bakirkoyde bakan yigitmi ?
ya cnm bna yiğit in numarasini verir misn bakirkoyde evindd bakanBen Bakırköy'de bi kafede baktirmistim.. ani bilmisti ama .. cok aklimda kalmadi.. yani bidaha giderdim yoksa..
Yıgıtın numarasını özelden alabılırmıyım
aradan geçen yıllardan sonra söyleyebilirim ki kesinlikle fiyaskoymuş Nilüfer hanım:)
benpapatya saadet hanim aramadi mi
Bu forumda birbirini hic tanimayan ama birbirini bir o kadar iyi anlayacak insanlariz. Umutsuzlugu caresizligi icinde oldugumuz acizligi disardan bakanlar anlayamaz. Onlarin gozunde fal muptelasiyiz.. ama bir de bu hale neden geliyoruz nasil acilar tutkular sevgiler var icimizde ki bu denli caresiziz bi anlayabilseler... forumda yeni sayilirim. Sizin de her birinizin beni anlayabilecegini umarak bir istegim var sizden. 7 yildir deli gibi sevdigim adami kaybetmek uzereyim. Su an esyalarini topluyor ortak catimizi ortak gelecegimizi hayalimizi darmaduman edip gidiyor... bu gece bu mesaji okuyan herkesten sadece bir dua rica ediyorum. Baskasinin temiz agiz temiz gonulle ettigi dua daha makbul olurmus.. eger vaktiniz olur da bana gonlunuzden bir dua koparsa lutfen yazin.. herseyden cok duaniza ihtiyacim var. Forumun konseptine aykiri oldu biraz. Kusura bakmayin.. cok tesekkur ederim Allah hepimize yardim etsin
Ben yaşadım bunları 1,5 yıl önce..neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.1,5 yıl oldu ama sankı bana bir ömür olmuş gibi geliyor.artık hiç bişey beni mutlu etmiyor..bir daha mutlu olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum.mutlu insanlardan nefret ediyorum.. 6 yılımı mahvetti ben artık eskisi gibi mutlu günlerimi özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?