İstanbul'da Fal - Falcılar

Forumda cok pahali bi cezmiyi bilenler var evinde bakiyomus ama cebini acmadi yuz yuze baktiranlar tipini tarif eder belki

aa hadii çok sevindim cidden çok iyi bakiyor.insallah denk gelirsiniz o da tatile çikarsa yine kaçar :)

saadet abla telf bakiyomus ama çok enerji harciyosun çokta inanmiyorum ama çok israr edenlere bakiyorum demis.bana bakmiyorum dedi.adamina gore mi konusuyo yani anlamadim.senin falci tatilden agustosta donerse agustosta istanbuldayim bbaktiririm

Telefonda baktırmayı deneyebilirim denk gelmezse...artık şansıma:))
Evinde bakıyor benim falcım...galiba Nişantaşı tarafındada bakıyormuş ben Nevin abladan duymadım..abla kardeş gibi olduk biz evinde baktığı için müşteri refaransıyla alıyor..

bana referans olursan sevinirim tabii ben geldigimde donmus olursa.benim dedigimi deme ama sen birdaha arayip saadetten randevu almaya çalisirsan bence sana bakmaz çunku biraz kil bi kadin.nee randevu aldin,ne de tarih inadina bakmaz ssenden anlamadin mi ters biri

Istanbula gelmeden bir hafta önce haber verirsen arayıp konuşurum.. Benim yolladıklarıma genelde bakıyor..denk gelirse bende götürebilirim seni:)

a guzel olur bi yerde oturur bi kave de içeriz ben sana fal da bakarim hemide bedava :) yalniz ssadece kus ve yol goruyorum :)

cicikiz benim var ama çok pahali memnunum ama parasi çok geliyo.250 kayme :)

aklimizi kullanamiyoruz arkadasim var istanbulda çok acil yani kesinlikle gelemem demis baktirmis zorla.aslinda acil biseyi yokmuss :) ona da dun aksam yedide mi ne bakmis.o da memnun ialmis.benim israr etmeme gerek yok otobusle bi saate yanindayim :)

Düşündüm ama sen telefonda bakan falcılar için iyi düşünmüyor dedin diye söylemedim.... Neyse bir ara mesaj atarım artık şansıma:)

bana dedigi sey her zaman yuzyuze olan fal daha dogrudur.telefonda hata olabilir.ben bakmak istemem dedi.çok acil bi durumun varsa baktir ama yyoksa bekle.bende telde fal sevmem açikçasi o yizden bisey diyemem cnmseni de arramaz dedim iki kere aradi hislerim çok kuvvetli :)

istanbulda ucuz falci araniyor kizlar agustos için.ozelden iletisim bilgilerini yazar misiniz

Benim için önemli.. Zaten kendi şuan Antalya'da olmadığım için vermek istemedi. Ters konuşmadı yani geldimde ayarlayamazsak telefonda baktırmayı denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…