ilk iyi fal tecrübem, cezmi diye biriydi etkileyiciydi onu bulamam zaten coookkk pahalıydı, sonrası cevizlide esmer serkan diye biriydi, sene 2009 sevgilimden ayrılalı 1 sene olmuş unutamıyorum, dediki uzun ve cok iri bi adam önünden su akan dere akan bi kulübe gibi bi yerde etrafta hiç ev yok seni düşünüyor arayacak özledim gel diyecek,git bitsin içindeki duygular dedi, ayrıldığım adam 190 boyunda 110 kg dere kenarında 7 dönüm arazi içinde kulübemsi bi evi var hafta sonu gidilen,atıyo aklımdan geceni bildi dedim 3 gün sonra bi telefon özledim gel dedi . gittim sabah uyandığımda bu adama mı yanmıştım ben dedimserkanı bilen varsa ne olur bi telefon ama semboldeki serkan değil bu. (
kt[MENTION][/MENTION]tatilden donunce yazar misin baktirmak istiyorum
aa hadii çok sevindim cidden çok iyi bakiyor.insallah denk gelirsiniz o da tatile çikarsa yine kaçar :)
saadet abla telf bakiyomus ama çok enerji harciyosun çokta inanmiyorum ama çok israr edenlere bakiyorum demis.bana bakmiyorum dedi.adamina gore mi konusuyo yani anlamadim.senin falci tatilden agustosta donerse agustosta istanbuldayim bbaktiririm
bana referans olursan sevinirim tabii ben geldigimde donmus olursa.benim dedigimi deme ama sen birdaha arayip saadetten randevu almaya çalisirsan bence sana bakmaz çunku biraz kil bi kadin.nee randevu aldin,ne de tarih inadina bakmaz ssenden anlamadin mi ters biri
a guzel olur bi yerde oturur bi kave de içeriz ben sana fal da bakarim hemide bedava :) yalniz ssadece kus ve yol goruyorum :)
Gidip baktıranlar en iyi bakan neresi kesin bir cevap verir misiniz?
cicikiz benim var ama çok pahali memnunum ama parasi çok geliyo.250 kayme :)
bana dedigi sey her zaman yuzyuze olan fal daha dogrudur.telefonda hata olabilir.ben bakmak istemem dedi.çok acil bi durumun varsa baktir ama yyoksa bekle.bende telde fal sevmem açikçasi o yizden bisey diyemem cnmseni de arramaz dedim iki kere aradi hislerim çok kuvvetli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?