İstanbul'da Fal - Falcılar

ekmek kuyrugu gibi fal kuyrugu mu :) neyse ucuzmus ozelden nosunu yazsana cnm bana

kapida sira bekleyemem o ne biçim yontem ya :) baska yokmu yaakizlar hadi yokmu istanbulda.yigit demeyin bi erkegin evine gidemem annem goster ama elleettme ddedi :)

dur bakalim bugun kimse yok belki biri gelir tavsiyede bulunur.gerçi istanbuldakiler tirt çikti ama farkli isimler bekliyorum.dort,bes kisiye baktirmadan Gelmem

aslinda burda ozel durumlarimizdan bahsetmemek lazim falcilarin bazilari burayi bile takip ediyo.sadece falcilardan bahsetmk gerek.

aslinda burda ozel durumlarimizdan bahsetmemek lazim falcilarin bazilari burayi bile takip ediyo.sadece falcilardan bahsetmk gerek.

Aslında evet ayrıntılı anlatmıyorum o yüzden çok tanınmış falcılara gitmeyi sevmiyorum burdan bulup gittim falcı çok az zaten.normalde kendi falcıma gidiyorum ona gidemeyince falcı arayışına giriyorum

benimde senede bir tutar falci ararim.bazende aramam birini duyunca arkasi gelir :)

benim de geçen yaz bu zamanlar basladi iki uç ay surdudemekki bana yazin gelenler geliyo :)

son bi falla jubileni yap bence.falla da bi yere varilmiyo sonuçta.jubile yaparsam saadetle yapicam ama yapamiyorum krizim tuttubugun sana yazarken serhat diye birine baktirdim ins okumuyodur berbatti 50 lira ziyan oldu.ogrenciymisim babamin dukkani varmis sanki babam hayatta salak sey

Fal baktırmış olmak için baktırmayı sevmiyorum düzgün bir falcı olsun 200 tlde veririm.. Onların atacağı tutacagı yalanlara ihtiyacım yok. Ilginç bir şekilde geçmişi biliyor çoğu...aa bildi diyip çıkmasını bekliyorsun.. Beni ilgilendiren kısmı gelecegi bilmesi.

benimki hastalik sanirim tarot gormek istiyorum kartlari.biri bana biseyler soylesin.ozellikle inandigim biri varsa ojunki çikacakmi diye teyit ettirmeyi seviyorum

benimki hastalik sanirim tarot gormek istiyorum kartlari.biri bana biseyler soylesin.ozellikle inandigim biri varsa ojunki çikacakmi diye teyit ettirmeyi seviyorum

Kendi gittim falcı dışında gittim falcı sayılıdır.. Onun dışındakilerin dedikleri hiç çıkmıyor..bilen bir falcı istiyorum..
Ebru gündeşin falcısı var Bursa'da ona girmeyi düşünmüştüm sonra Ebru gündeşin başına gelenlerden sonra vazgeçtim. Zaten randevu almak ondan çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…