istanbulda ucuz falci araniyor kizlar agustos için.ozelden iletisim bilgilerini yazar misiniz
numarasini vermedi mi gizliden mi aradi aaa..
ekmek kuyrugu gibi fal kuyrugu mu :) neyse ucuzmus ozelden nosunu yazsana cnm bana
kapida sira bekleyemem o ne biçim yontem ya :) baska yokmu yaakizlar hadi yokmu istanbulda.yigit demeyin bi erkegin evine gidemem annem goster ama elleettme ddedi :)
dur bakalim bugun kimse yok belki biri gelir tavsiyede bulunur.gerçi istanbuldakiler tirt çikti ama farkli isimler bekliyorum.dort,bes kisiye baktirmadan Gelmem
aslinda burda ozel durumlarimizdan bahsetmemek lazim falcilarin bazilari burayi bile takip ediyo.sadece falcilardan bahsetmk gerek.
son bi falla jubileni yap bence.falla da bi yere varilmiyo sonuçta.jubile yaparsam saadetle yapicam ama yapamiyorum krizim tuttubugun sana yazarken serhat diye birine baktirdim ins okumuyodur berbatti 50 lira ziyan oldu.ogrenciymisim babamin dukkani varmis sanki babam hayatta salak sey
benimki hastalik sanirim tarot gormek istiyorum kartlari.biri bana biseyler soylesin.ozellikle inandigim biri varsa ojunki çikacakmi diye teyit ettirmeyi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?