İstanbul'da Fal - Falcılar

Iyide neden İstanbul fala yazıyorsunuz bunu... Ankara fala yazın

Kızlar ben de Dideme gidecektim numarasını aldım. randevu alıyor iyi hoş ama randevunuz olduğu güne saate telefonunu kapatıyor. çok saçma yani. dalga geçiyor resmen.

benpapatya nasil ulastin yaaa? benim tlf u hic acmiyor...

Aman onu ne cok aradiydim ben, ama baktiramadim, baya meshurdu...hatta o koy tamamen bu islere kanalize olmus, ayse nin izinden giden bi kadini onermisti bakkal ayse izinde diye ona gitmistik ama fiyaskoydu! kadin o kadr sacmaladigini kendi de farketti ki para almadiydi :)))

bu fal enerji işi ama geçen sene ada fala bakarken ben bi süre sonra kopup 25 tlye acımaya başlamıştım, anlık iyiydi ama fütürsuz atmaya başladı sonra bir de dalga geçer gibi bir tavrı var üstüne para versen gitmem...

Arkadaslar;
Okuyorum da bi turlu aksiyona gecemiyorum tlf alma konsunda toplu yazayim;
Antalya saadet bilsem ki bakacak valla atlar giderim, 250 de demiycem,
Silivri hatice abla da olur,
Bunlarin tlf u olan bana atabilir mi?
Su an resmen hande nin tarihe odaklanmis moddayim, ramazanda yok diye resmen darlandim, bayram donusu ne kalabalik olacagini tahmin edemiyorum bile
Temmuz sonu en gec agustos ortasina kadar olacak demisti, size sira gelene kadar son durumu yazarim zaten :)))
Bu ank tel de baka zehra ablaya baktirdim bu arada, uzun bakiyo ama ayni seyleri de tekrarliyor.
Bende iki ana konu ustunde durdu, isle ilgili tesbiti cok dogru ama onun gazina gelip harekete gecmeli miyim pek emin degilim.../
Ask la ilgili ise tarih vermem dedi ama eskisinin doneceginden bahsetti, olaylari ve kisiyi ve icinde bulundugu durumu baya iyi tarif etti.
Bu arada beni de baya iyi tarif etti ama belki klasik seyler diye mi bilmiyirum; cok fedakarsin vericisin, hep sana kazik atmislar, bu kadar iyi davranma herkese vs...saydigim tlf lari yazabilirseniz cok memnun olurumm:/m

Soylemeye gerek var mi bilmiyorum da emine akkaya tam sacmalik! Bundan bi bes sene once bi de onun randevu verdigi halde oram buram agriyo deyip asistanim dedigi tip e paslamasi olayi vardi, delirttu kac kere beni...
Sonra da sende buyu var, gel bozalim su kadar paraya diye baglamisti, daha da gitmedim...
Mercan ve elmira ya bi ara cok sik baktiriyodum ama simdi dusununce onlar da cikmadi ya, bambaska bi noktadayim ama tatli kadin ikisi de..
Bu araa didem umraniye ye de 3-5 kere 3sene once baktrmistim, satilma pahasina kapisina kadar gttiydim, cok kotu tecrubem olmadi baktirabilmistim ama hayir ya illa olcak dedigi seyler madi ki...
Eskiden no degistrdikce atiyodu bana da ama beni de ana listeden sildi heralde ses seda yok....

Duydum ama gitmedim. Hakkinda olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumları da var. O yuzden bilmiyorum ama listemde kendisi gidebilirim her an :)

handeye ilişki odaklı baktırmıştım başarılıydı ben çok beğendim açıkcası mayıs ayında erkek arkadaşımın tayin olayı vardı onu sordum mayıs ayında gitmiştim zaten gitmiceğini ve sadece farklı bir bölgeye geçiceğini sölemişti gitmedi bu yıl ve yer değişimi onandı farklı semte geçicek diğer dedikleri için bi 7 ay sürem var umarım onlarda çıkar hatice ablayı ben söledim diye mi biliosun yoksa daha önceden biliomusun ?? numarası bende var ama msj hakkım yok benim hala

fal baktıranlar olarak çok sabırısız :) hemen çıksın istiyoruz söyledikleri şeyler tahmini süre çıkmayıncada hayal kırıklığı ama dediğin gibi sonuçta onlarda insanlar yani ama bi çok kişi senin de söylediğin gibi çıkmadı diyor ve zaman geçtikce çıktığını görüyor .bendede olmuştu bu durum o yüzden her söyleneni şimdi deli gibi çıkıcak ama zaman tutmadı diye kandırabiliriz kendimi ama istina durumlar tabi yani :) umarım ulaşırsın ve bizlede paylaşım yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…