Yaklaşık 10yıl önce telefonla Ankara kurtuluşda bir kadına iskambil falı baktırmıştım erkek arkadaşımla benim evimde konuşup ortak kararımızla ayrılmıştıkben yaklaşık 2 saat sonra onu aramıştım bana direk telefonda ben bir şey söylemeden erkek arkadaşın şimdi senin evinden çıkmış ayrılmışsınız ama merak etme yeniden düzelecek demişti gelecekle ilgili o an için çok imkansız şeyler söylemişti ozaman inanamamıştım ama dediklerinin hepsi zaman içinde çıktı :) işin kötü yanı. En bu kadının tel kaybettim
melek destesi oluyo bide o ne peki?
ok cnm bunlari da ogrenmis oldum aferim bana
Bilememesi konusunda sana katılı8yorum. Hatta birkaç hafta önce emine hakkında olumsuz şeyler yazmıştım. Dün Cezmiye de baktırdım telefonda. Ama anlattıklarının yarısını anlamadım çünkü çokı hızlı konuşuyor. Sen denedin mi Cezmiyi?
Forumlarda ramazanda bakmiyor diye okumustum?? Siz giderseniz kendisini bulup bulamadiginizi bildirir misiniz? Peki malkara saglamtas koyu ayse hanimi duydunuz mu hic?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi rastlantı eseri tutturmuş da olabilir Halil bilemiyoruz. Peki sanırım Laf cafe nin yanında bir de mandal cafe varmış Ada diye biri varmış onun hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Aslında şu Mi cafe beşiktaşa çok gitmek istiyorum ama bayrama kadar kapalıymışŞanssızlık
bu fal enerji işi ama geçen sene ada fala bakarken ben bi süre sonra kopup 25 tlye acımaya başlamıştım, anlık iyiydi ama fütürsuz atmaya başladı sonra bir de dalga geçer gibi bir tavrı var üstüne para versen gitmem...
Arkadaslar;
Okuyorum da bi turlu aksiyona gecemiyorum tlf alma konsunda toplu yazayim;
Antalya saadet bilsem ki bakacak valla atlar giderim, 250 de demiycem,
Silivri hatice abla da olur,
Bunlarin tlf u olan bana atabilir mi?
Su an resmen hande nin tarihe odaklanmis moddayim, ramazanda yok diye resmen darlandim, bayram donusu ne kalabalik olacagini tahmin edemiyorum bile
Temmuz sonu en gec agustos ortasina kadar olacak demisti, size sira gelene kadar son durumu yazarim zaten :)))
Bu ank tel de baka zehra ablaya baktirdim bu arada, uzun bakiyo ama ayni seyleri de tekrarliyor.
Bende iki ana konu ustunde durdu, isle ilgili tesbiti cok dogru ama onun gazina gelip harekete gecmeli miyim pek emin degilim.../
Ask la ilgili ise tarih vermem dedi ama eskisinin doneceginden bahsetti, olaylari ve kisiyi ve icinde bulundugu durumu baya iyi tarif etti.
Bu arada beni de baya iyi tarif etti ama belki klasik seyler diye mi bilmiyirum; cok fedakarsin vericisin, hep sana kazik atmislar, bu kadar iyi davranma herkese vs...saydigim tlf lari yazabilirseniz cok memnun olurumm:/m
benpapatya nasil ulastin yaaa? benim tlf u hic acmiyor...
mesaj hakkım yok malesefbirsenengin@gmail.com dan ulaşabilirsiniz bana
selam, mail adresine hatice hanımın iletişim bilgileri için mail gönderdim, alabildin mi mailimi?
ben ne mail yazdim acaba kayitta yaaa? :/
Ozel msj hakkin yoktu dmi canim, ben sana ozelden mailimi atayim o zaman ona yollarsin, cok tsk...
Pardon:)) ben yanlışlıkla sana yazmışım. bsn'den hatice hanımın iletişim bilgileri için mail bekliyorum
Tabi rastlantı eseri tutturmuş da olabilir Halil bilemiyoruz. Peki sanırım Laf cafe nin yanında bir de mandal cafe varmış Ada diye biri varmış onun hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Aslında şu Mi cafe beşiktaşa çok gitmek istiyorum ama bayrama kadar kapalıymışŞanssızlık
Silivri'deki Hatice'nin telefonunu bana gönderebilir misiniz?
Arkadaslar;
Okuyorum da bi turlu aksiyona gecemiyorum tlf alma konsunda toplu yazayim;
Antalya saadet bilsem ki bakacak valla atlar giderim, 250 de demiycem,
Silivri hatice abla da olur,
Bunlarin tlf u olan bana atabilir mi?
Su an resmen hande nin tarihe odaklanmis moddayim, ramazanda yok diye resmen darlandim, bayram donusu ne kalabalik olacagini tahmin edemiyorum bile
Temmuz sonu en gec agustos ortasina kadar olacak demisti, size sira gelene kadar son durumu yazarim zaten :)))
Bu ank tel de baka zehra ablaya baktirdim bu arada, uzun bakiyo ama ayni seyleri de tekrarliyor.
Bende iki ana konu ustunde durdu, isle ilgili tesbiti cok dogru ama onun gazina gelip harekete gecmeli miyim pek emin degilim.../
Ask la ilgili ise tarih vermem dedi ama eskisinin doneceginden bahsetti, olaylari ve kisiyi ve icinde bulundugu durumu baya iyi tarif etti.
Bu arada beni de baya iyi tarif etti ama belki klasik seyler diye mi bilmiyirum; cok fedakarsin vericisin, hep sana kazik atmislar, bu kadar iyi davranma herkese vs...saydigim tlf lari yazabilirseniz cok memnun olurumm:/m
ben ne mail yazdim acaba kayitta yaaa? :/
Ozel msj hakkin yoktu dmi canim, ben sana ozelden mailimi atayim o zaman ona yollarsin, cok tsk...
Yaklaşık 10yıl önce telefonla Ankara kurtuluşda bir kadına iskambil falı baktırmıştım erkek arkadaşımla benim evimde konuşup ortak kararımızla ayrılmıştıkben yaklaşık 2 saat sonra onu aramıştım bana direk telefonda ben bir şey söylemeden erkek arkadaşın şimdi senin evinden çıkmış ayrılmışsınız ama merak etme yeniden düzelecek demişti gelecekle ilgili o an için çok imkansız şeyler söylemişti ozaman inanamamıştım ama dediklerinin hepsi zaman içinde çıktı :) işin kötü yanı. En bu kadının tel kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?